2009 Şubat Anneleri

canım peki şimdi hangi hastaneye gidiyorsun?hangi yakada? benim hastanemd normale 1000 istiyorda,avrupa tarafındaysa belki bende bi bakarm senin gittiğin yere.

Kızlar bu arada ben bu akşam karşıya geçeceğim bahsetmiştim ya yengemlerin durumundan,şimdi kayınvaldemle konuştum bu gece yola çıkıyormuş oda yrn sabah istanbulda olacak bikaçgün kalıp dönücek benim doğuma yakn tekrar gelicek,o yüzden o gidene kadar bende onunla beraber karşıda dayımlarda kalırım,çok sık giremem nete şimdiden hbr vereyim dedim.
ay artık varya insanın ailesi gibi olduk burda,sanki size hbr vermeden bi yere falan gidersm çocuk gibi suçlu hissediom kendimi:eek:

şimdi gittiğim hastane avrupa yakasında küçükköyde bilge hastanesi çok kişi etrafımda orda doğum yapmış herkes memnun ama tabi ben de ilk defa gittim

ssaslan çok sevindim demek bir hafta sonra oğluşuna kavuşuyorsun ayy inanmıyorum doğumlar başladı yani çok heyecanlandm ben şimdi

ayyyy ssaslan çookkkk sevindimmm Allahım bu kadar çektiğin sıkıntının mükafatını veriyor bak maşşallahhh tosunumuzaaa keşke yakın olsamda mıncıklasam ben onuuuuu Rabbim Hayırlı etsin inş....

ssaslan inan çok heycanlandık hepimizde, rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.. senide ağrısız, sızısız, kurtarsın minik yavruna kauştursun inşallah... hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.

selam kızlar,günaydınlar sizlere.artık fazla uggrayan yokmu ne? bende yeni uyandım gece biara gözlerimi actım kızımın üstüne yatmışım nasıl korktum anlatamam.bi süre oynamadım ama şükür şuan tepinmeye başladı :)

Günaydın kızlar hava çok kötü puslu tam kış günü çok sıkıcı sizlerde ne var ne yok

kızlar merhaba özelden msj atanların msnlerini ekledim facebooklarını da akşama eşim laptopu getirirse eklicem şimdi biraz yoğunluığum var işlerimi toparlıyorum artık bugün son pzt gelmicem işe eee sık sık görüşürüz artık hadi öptüm hepinizi

slm kızlar
izmirde de hava sıkıcı
yağmur yağıp duruyor

1-2 gün daha böyleymiş bir de üstüne

merhaba gusel subat annelerii....a.s.:nazar:
gobişler baya buyumustur artık..uykular delıksız degıldır meleklerın hareketlerınden...melekler buyudukce kısıtlanmıstır herhalde anne canların hareketleri...
ne guselll ne yuce ne mutlu bır yolculugun ılk yarısını tamamlamak uzeresınız...
bıtıs cızgısıne az kaldı anneler...melekleriniz kavusmak için sabırsızlanıo sıze...
ben mayıs annesıyim...
darısı basıma...ne dıyeyım...Rabbım inşallah bu gunlerıde bana da gosterır:Saruboceq:
bole ara sıra dolasıorum dogum için safak saymaya baslayan annelerii...
ne gusel bır duygu....Allah hepinize meleklerınızı sag sağlim kucaklamayı nasip etsin...sewgılera.s.:nazar:

kızlar herkes haftasonu modunda sanırım
hepinize iyi tatiller

kızlar geldim drdan
çok heyecanlıyız
bebişim 2670 gr olmuş
dr artık beklemeye gerek yok dedi
salı- çarşamba alalım
ablam yanımızdaydı bari 9 ocakta cuma günü olsun da 09.01.09 olsun doğum tarihi dedi
tamam cuma günü mübarek günde dedi dr
şaka gibi
saat 1de
sonra nstye bağladı sancılar çıktı ama braxton hicks bunlar dedi
bir tane 55lik bir tane 28lik bir tane 35lik 30dak. Içinde
hatta bir tane bağlanmadan önce kasıldım dr bacaklarımın hareket kabiliyetini kontrol edip egzersizlerini yapıyor musun diye sorduğunda işte dedim hareketlerden sonra böyle kasılıyorum diye bir elledi baktı
ooo dedi maşallah bayağı sertleşiyo :)) ama çabuk gevşemeye başlıyor bu iyi dedi

günü verince e yavaş yavaş ev içinde kalkabilirsin dedi ama hemen oturacaksın gezmeyeceksin dedi
eşim atladı kalkınca kanama veya su gelişi olur mu diye
olabilir deyince o zaman biz kalkmayalım dedi
:)
p.tesi fethiyeye gidip çarşamba dönmek zorunda da - o yokken zaten ben kalkmaya cesaret edemem
perşembe güzel bir banyo için ve tartılmak amacıyla kalkıp geri yatacağım
cuma sabah 6 gibi güzel kahvaltını yap sonra birşey yemeden gel dedi
her ihtimale karşı p.tesi günü celestone da yapılacak
ihtiyacınız yok ama aklımızda soru işareti kalmasın dedi

cimcimecim maşallah bebişine senin de

vidicim inş. Yavrucak hayırlısıyla atlatır da sen de iyi haberlerini verirsin bizlere

bir arkadaş da bel ağrısından bahsetmişti 3-4 gündür bende de yoğun şekilde var
özellikle kasılmaları takiben çok rahatsızlık veriyor
canımmm cok sevındım ne kadar guzel bı haber sabrın sonu selamettır boşuna dememişler.

Dun gece okadar zor uyudum kı .sag don acı sola don acı ayy kabus gıbıduz yatsam bel boşlugum agrıyor en rahat sag tarf ondada belırlı saaten sonra ayagım uyuşuyor sızlerdede oylemı..bugun karnımda cok sert bebişimde 2 -3 gundur daha az hareket edıyor buyudu heralde.salı dr gıdecegız bakalım nasıl erdemım.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli:)
ssaslan gün belli olmuş allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin işallah ayy valla çok heycanlandım :))
bişi sorucam arkadaşlar sizin sütünüz gelmeye başladımı

benim arada sırada göğüs ucumda kurumuş olarak görünüyor
bir de bu gün sağ göğsüm sızlayıp durdu
annem süt toplanıyor dedi ya bilemiyorum artık

AAAAAAAAAA NERDESİNİZ KIZLAR yeğenimin ödevi vardı onu yaptırdım kaç saattir yokum birikmiştir dedim yazılanlar yok kimse :eek:klava:
HEYOOOO ben göbeğimin resmini koydum kızlar hadi sizlerden de bekliyorum çarpıştıralım göbekleri:CüvCüv:

AAAAAAAAAA NERDESİNİZ KIZLAR yeğenimin ödevi vardı onu yaptırdım kaç saattir yokum birikmiştir dedim yazılanlar yok kimse :eek:klava:
HEYOOOO ben göbeğimin resmini koydum kızlar hadi sizlerden de bekliyorum çarpıştıralım göbekleri:CüvCüv:

Vala derinciğim tebrik ederim seni göbüşün güzel büyümüş benim daha o kadar yok.

kızlar herkes haftasonu modunda sanırım
hepinize iyi tatiller

Ayyy ssaslan cok sevındım yaa bı o kadarda saskınlık oluyo okuyunca.:1shok:Her ne kadar kendımızı burda dogum ıcın alıstırmaya calıssakta. Tatosdan sonra 2.sen oldun ama tatosun böyle belli olmamıstı maalesef.Umarım kolay bı dogum gecırırsın dualarımız senın ve bebısın ıcın :Saruboceq:ayrıca sonrasında haberlerini de beklıyoruz.:teselli:Epıdural sezeryan olacakmıssın sanırım bende epidural sezeryan dusunuyorum.Isallah bu dogum seklı ıcınde bızımle dusuncelerını paylasırsın...Allah kurtarsın canım...:nazar::nazar::nazar:

Kızlar iyi haftasonları nassığızzz???
Benim de karnım sertleşiyor sürekli. haftaya çarşamba günü muayenem var o zaman sorcam bakalım ne diyecek en son çarşamba günü sancı çıkmamıştı çünkü nstde.

X