2009 Şubat Anneleri

bu milli piyango listesi yannışşş anam büyük ikramiye çıkan numaralrla benim biletin numaraları aynı diillll şikayet etcem valla :eek:klava:düzeltsinler:dance:

2009 un ilk gününden herkese günaydıııııın.:teytey: bizde bugün baya bi geç kalktık. anlaşılan kimse yataktan çıkmak istemiyor tatil olunca. bende zaten zor kalktım ama uyumak çoooook güzelsırnaşık şeysırnaşık şey

benim canim asiri tatli cekti yaa neyse gidip bakim mutfaga belki biseyler bulurum delikafadulden cokacimcoook delikafaduldencokacimcoook
öptük hepinizi teyzelerii Şeniz

ay canım insan hamile olunca ne duyarsa canı çekiyor bende ne duyarsam veya görürsem hemn kocişe aldırıyorum:icecream:.tatlıyı pek sevmezdim ama şimdi tatlısız duramıyorum.cokacimcoook eşimde tatlısız duramaz oldu. diyor bende aşeriyorum:roflol: galiba bende hamileyim:roflol:

ay canım insan hamile olunca ne duyarsa canı çekiyor bende ne duyarsam veya görürsem hemn kocişe aldırıyorum:icecream:.tatlıyı pek sevmezdim ama şimdi tatlısız duramıyorum.cokacimcoook eşimde tatlısız duramaz oldu. diyor bende aşeriyorum:roflol: galiba bende hamileyim:roflol:

cidden öyle cnm yaaa sırnaşık şey bende hic bukadar yemek yemezdim asiri az yerdim hele tatli falan cok nadir yerdim ,ama simdi zamanimin cogu mutfakta geciyor cokacimcoook
markete bisey almaya gidiyorum baska seylerde alip cikiyorum delikafadulden
bu gidisle kocisler baticak :jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni yiliniz kutlu olsun kizlar.herkese bebisleriyle saglikli uzun ömurler diliyorum.:)

yeni yılınız sağlık mutluluk huzur dolu ve bebişlerimizle güle oynaya geçer inşallah.

bebişler nasıl kızlar. benim ters olduğu için karnımın üstünü çok zorluyo. morarmış gibi ağrıyo dokunamıyorum. kafasını bi çıkartıp bi çekiyo. elinde olsa yırtıp üstten çıkacak kerata.delikafadulden

sekerim sabah sabah ne tatli lafini atiyorsun sen ortayaaaa :mymeka: cokacimcoook cokacimcoook canim tatli cekti senağlama daha kahvalti yapmadan hemdee

ne tatlisi yaptin sekerim cokacimcoook

:icecream: hamur telkadayıfın içine mus sardım sonra kızarttım yağda.ve deeee üstüne özel muhallebi yapıp döktüm en üzerine de dövülmüş ceviz :mymeka:
afiyet olsun

selam kızlar

en sonunda 2009u da gördük

kırmızı donlu ya da donsuz :)

inş. hepimize güzellikler getirir 2009

:icecream: hamur telkadayıfın içine mus sardım sonra kızarttım yağda.ve deeee üstüne özel muhallebi yapıp döktüm en üzerine de dövülmüş ceviz :mymeka:
afiyet olsun

oo süper
benim için hayal etmesi bile sakıncalı :p

doğurduktan sonra kiloymuş falan bakmadan her türlü tatlıya saldıracağım cokacimcoook kesin
size afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsun cnm cokacimcoook
ben yedim tatlilarimi delikafadulden :dance: :içelim:

ssaslan canım olsun sende dogurduktan sonra yersin bolbol bebişine de süt olur annesi.:emir_bebek:
cimcime sen ne yidin baken :dilcikar: tatlı matlı diyon :dilcikar:
ayy kızlar bea benim o şeden yok facebok macebokum yok benim.:sm_confused:

Diğer arkadaşlarıda eklemek isterim ama kimlerin adresi var bilmiyorum.

nilaycım benim profilimde dün ve bugün arkadaş olduklarım hep hamiş arkadaşlar
eklerken aynı zamanda mesajla kim olduğunu yazarsan sanırım problem çıkmaz

X