2009 Şubat Anneleri

SSASLAN canım benim ya çok çok geçmiş olsun hayatım.Allah bildiği gibi yapsın onları ya,ay çok üzüldüm.kıyamam sana ne olur güzelim canını sıkmamaya çalış,bak bebeğin maşallah iyi çok az kaldı,bunları düşünmemeye çalış lütfen kendini sıkarsan ne kadar zararlı sen bizden daha iyi biliyorsun.Allahım canınıza bişey getirmesin,bebeğin sağlıkla gelsinde alınır yapılır hepsi.
offf biliom gerçi şuan ne desek boş ama dualarımız çınar bebekle,o çok kuvvetli annesi bekler mutlaka 2009 u merak etme sen

saol cnm ilk önce bir tane ebe bulmam lazim umarim bir kac güne kadar bulurum :1hug:

canım hastanelerde mi açık değil orda noelde yaa.Bu ne biçim iş.İlla doktoruna mı gitmen lazım ki? Acile gitsen ayyyy sancım varrrrr die ortalığı yıkaraktan hem oğluşunu da görürsün
Ne hainim demi

ay inanmıyorum kızlar yaaa
ne olur hepiniz dua edin bebişim 2009u beklesin
bu kadar uğursuz bir senede doğmasın

az önce ben burada yatarken fethiyede evime hırsız girmiş
bütün evi mahfetmiş
ağustosta doğumgünü hediyesi lcd tv almıştı onu almışlar
bütün mutfak malzemelerini ekmek makinası, katı meyve sıkacağı fırın ne varsa kutularına yerleştirmişler
kayınvalidem bütün halılarımı yıkatmıştı bütün hepsini bahçeye atmışlar mutfak eşyalarını bahçeye çıkarmışlar
en çok neye üzüldüm biliyor musunuz
eşime doğumgünü hediyesi deri mont almıştık canımın içi benim hiç deri montum olmamıştı diyordu
ilk defa üzerine uyan bir mont bulmuştu :KK43: hırsızlar onu da almışlar
eşimin takım elbiselerini, ayakkabı bot ne bulduysa götürmüş
benim nelerim gitti artık bebişle eve dönünce öğreneceğim
neyse ki takılarım falan yanımdaydı

şimdi tek dileğim mucizemizin 2009a kadar beklemesi
geçen bir arkadaş yazmıştı hamilelerin duası kabul olurmuş diye o yüzden size dua edin dedim :))

ciddi anlamda türk filmine döndü bu yıl
benim durumum, teyzemi kaybetmem, ablamın boşanma olayı, hırsız
şaka gibi yaaa
yani bana anlatsalar yok artık abartıyorlar bu kadar da olmaz derdim

canim benim ya cok üzüldüm :teselli:
cok gecmis olsun
onlar alismislar haram para yemeye vicdan diye biseyde kalmamis artik onlarda
ne diyim rabbim onlara en yakin zamanda dogru yolur göstersin ,hata yaptiklarini anlasinlar.....
el izlerinden falan bulunamazlarmi?? polise haber verdiniz degilmi ? nasil bi cesaret anlamadim hicmi gören olmamis okadar esyayi bahseye atarlarken :uhm:

sen kendini üzmemeye bak hayatim önemli olan senin ve ailenin iyi olmasi :teselli:
ins. hersey yeniden yoluna girer :teselli: ins. polislerimiz o vicdansiz hirsizlari yakalarlar :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Misafir geldi bana bugün ewdeyim ya üst kattaki komşu falan geldiler bakamadım size neyse yavaşta lolsa okudum
Cimcimecim ağrın biraz hafiflemiştir iltihap akınca rahatlıyo insan inş. en kısa zamanda geçer tatlım
Ssaslancım ya canım çok üzüldüm Allah bildiği gibi yapsın onları tabi bayadır ewde yoksunuz biliyorlardır baksana oadar şey almışlar baya rahat rahat takıldılar anlaşılan olsun anacım napıcan Allah daha beterinden saklasın cana geliceğine mala gelsin. Sen merak etme senin bebiş bekler bukadar zaman bekledi paşa bikaç gün daha bekler nolcak hayırlısıyla canım doğursak hepimiz inşallah

canım hastanelerde mi açık değil orda noelde yaa.Bu ne biçim iş.İlla doktoruna mı gitmen lazım ki? Acile gitsen ayyyy sancım varrrrr die ortalığı yıkaraktan hem oğluşunu da görürsün
Ne hainim demi

:roflol: cooooook fenasin coook delikafadulden
kiz aklimada gelmedi degil haa ama esim yemez ki numarami delikafadulden
numara yapmasinida hic beceremem aninda gülerim :eek:klava:
acik hayatim hastaneler ama yoktur bisey beyaz camasir giydim az önce baktim camasirim tertemiz hic bi leke yok
kasilmalarda normal sanirim ee artik cok bisey kalmadi sunun surasinda 55 gün falan var doguma :hooray: :içelim:
hersey yolundadir cnm ,icime öyle doguyor :nazar:

merhaba kizlar nasilsiniz? Yazilari okuyamadim asiri yorgunum discimden geliyorum dis eti iltihapim daha gecmedi bir haftadir baya agri cekiyordum bugün artik doktorum disime delik acti iltihapin gitmesi icin umarim artik agri cekmem

hani bi kac gün önce yazmistim ya devamli saatte bir kac defa kasilmalarim olmustu diye ( hayla kasilmalar devam ediyor ama günde 6-7 defa oluyor )
bu sabahta camasirimda leke gördüm ,kan lekesimiydi bilmiyorum fisfisfis cünki camasirim renkliydi agrim falan hic yok olsaydi hemen hastaneye gidicektik ama cok iyi hissediyorum kendimi ( yorgunluk haric mirmirmirmir )
normal dimi bu lekelenme ??? :uhm: Daha önce hic olmamisti ilk defa oluyor
doktorum ayin 2 sine kadar kapali bugün kendime bi ebe aricam eve gelip acilma varmi vs. Kontrol ediyorlar
doktor randevum yaklasti beni heyecan basti hihoyyyt
birazdan uyumaya gidicem mirmirmirmir öptük hepinizi kizlar

cok uzuldum bence lutfen ıhmal etme drunu ara yuzdun yuzdun kuyruguna geldın...hem kendını cok yoruyorsun yapabıldıgın kadar yap yorma kendını

sağolun canlarım benim yaaa

inanın bunca olayın üzerine bu hırsız olayına sadece sinirden gülebildim
etrafımdaki herkes devamlı benden bu olanları saklayabilmek için acayip çaba sarfetmişler

diğer olaylar ölümün üzerine gelince hiçbirşeye fazla üzülmeye değmiyor diyekendime telkinde bulundum

cimcimecim inş. önemli bişeyin yoktur
kızlar bu tarihlerden sonra sizlere renkli çamaşır giymeyi yasaklıyorum:eek:klava::eek:klava:

s.ozozel çok güldürdün beni yaa:roflol::roflol:
sancım var diye bağırıp çığırmak müthiş fikir

cimcimecim
işin aslı resmi kısmıyla ilgili pek bilgim yok
eşim iş için fethiyede çarşambaya dönecek
onu sorguya çekeceğim gelince

parmak izi falan almışlar ama ben bişey çıkacağına inanmıyorum
yalnız eşim kazak triko konusunda takıntılıydı
sabri özel ve kiğılı
sokakta birinin üzerinde görmeyeyim fena halde dalarım diyormuşkötükedihüso
canım benim yaa:teselli::teselli:
öyleki eskilerini vermeye bile kıyamaz benim kociş o kıyafetlerinin

S.ASLAN sıkma canını. cana geleceğine mala gelsin. bişey oldumu öyle üstüste olur bazen. ben hırsız hikayelerimi anlatsam inanmazsınız. hepsinden ayrı film olur. ama maddi hiçbişeyin kıymeti yok.
önce bebişlerrrrrrrr... 2009 hepimiz için harika olacak ben inanıyorum. hem bu yıl kova burcunun yılıymış.

canım geçmiş olsun giden mala olsun şekerimm yeni yıl sana oğluşunla çok güzel gelicek ve geçicek bak hayal dedi dersinnnnn

bütün evi mahfetmiş
bütün mutfak malzemelerini ekmek makinası, katı meyve sıkacağı fırın ne varsa kutularına yerleştirmişler
kayınvalidem bütün halılarımı yıkatmıştı bütün hepsini bahçeye atmışlar mutfak eşyalarını bahçeye çıkarmışlar
eşime doğumgünü hediyesi deri mont almıştık canımın içi benim hiç deri montum olmamıştı diyordu

geçen bir arkadaş yazmıştı hamilelerin duası kabul olurmuş diye o yüzden size dua edin dedim :))

şaka gibi yaaa

ssaslan geçmiş olsun canım yaa.:1no2:Sanırım uzun süre evde kapalı kalınca hırsızlar anlamıslardır takip ediyorlarmış gözüne kestirdikleri evleri cünkü evdemi ne zaman evde diyee.
Evet 2008 senin için kötü geçti sanırım canımm yaa.Ama umarım ve işallah mucize bebeğinle birlikte 2009 sizin seneniz hatta tüm kk daki anne adaylarının bebişlerinin senesi olacak işallah tatlım.:nazar:

bütün evi mahfetmiş

şaka gibi yaaa

buyuk gecmiş olsun her şerrin ardından bın hayır dogar derler lutfen negatıf dusunme emınım senın için hersey cok guzel olucak.

cimcimecim
işin aslı resmi kısmıyla ilgili pek bilgim yok
eşim iş için fethiyede çarşambaya dönecek
onu sorguya çekeceğim gelince

parmak izi falan almışlar ama ben bişey çıkacağına inanmıyorum
yalnız eşim kazak triko konusunda takıntılıydı
sabri özel ve kiğılı
sokakta birinin üzerinde görmeyeyim fena halde dalarım diyormuşkötükedihüso
canım benim yaa:teselli::teselli:
öyleki eskilerini vermeye bile kıyamaz benim kociş o kıyafetlerinin

cnm benim ins. esinin kazaklarinin aynisini bi baskasi giymez yazik giyen kisi masumsa adamcagiz nerden geldigini sasirir delikafadulden

saka maka parmak izlerini ilk sabikasi olan kisilerin parmak izleriyle karsilastirirlar
ve onlar bu isi okadar profrösönel yapmislarsa eminimki bi sabikalari vardir
poliste mutlaka kayitlidirlar bulunmalari daha kolay olur diye düsünüyorum :teselli:
üzme kendini cnm benim :teselli:

zaten evin heryerinden parmak izi almak için kapıları sağı solu siyah tozlara bulamışlar
bir de halılar yayılı olmayınca çamurlu ayaklarlarla evde dolaşmışlar
kayınvalidem 2 gün kadın götürmüş temizliğe zor temizlemişler
ama kayınvalidemler evi dolaşmaya gittiklerinde onlar sanırım henüz evdeymişler gündüz vakti
bırakıp kaçmışlar
annem diyor herhalde gitmeselerdi evde hiçbirşey bırakmayacaklarmış diye :pP

bebişim herhalde kontrolden gelmek üzeredir inş. iyi haberlerle döner

ssaslan gecmıs olsun gelen mala gelsın yapıcak bişi yok buralarda pek olmaz bole seyler ama demekkı baya takıp etmısler evı kımsenın yasamadığını bılen bırılerıdır.burunlarından gelsin insallah ınsanların alın terlerını bu kadar kolay nasıl yıcekler allah cıkarır zaten

bütün evi mahfetmiş

şaka gibi yaaa

canım çok geçmiş olsun.... Allah daha kötülerinden korusun inşallah, bebişinde 2009 da gelir inşallah, o geldiğinde 2008 de yaşadığın kötü günleri sana unutturur inşallah
kızımla seni çok öpüyoruz.sende bebişinle kendine çok iyi bak.

aayy kızlar iyiki dün girmedim valla sayfalarcaaaa yazmışsınız oku oku anca bitti valla :eek:klava:

ssaslan yaa nolmuş öylee :1shok: gündüz vakti hırsızlıkmı olur ya hayret bişey allah ıslah etsin cok geçmiş olsun sana :teselli:fazla takma kafana

cimcime geçmiş olsun canım meraklanma bişey yoktur.istirahat et biraz

kızlar yaa ne kadar büyümüş bebişleriniz 41 kere maşallah :nazar: artık dogaaklar sanırım bu kadar tontonlaşmışlar.sanırım benim kız da olmuştur o kadar yılbasından sonra gidicez artık eşim çok yogun çalışıyo haalaa.

ssaslan canım çok geçmiş olsun. Kendini çok fazla üzme. Biliyorum mal canın yongasıymış ama bebeğinin sağlığını düşün. Onu da etkileme canım. Aldıkları eşyalar senin sadakan olur inşallah. Onlara da yar olmaz merak etme sen. İyi tarafından bak belki sizi belalardan koruyacaktır. Bu mallar. Allaha sığın. Hamilelikte yapılan dualar kabul olur. Seni ve bebeğini öpüyorum.

merhaba kızlar bizde gittik bugün doktora 31+ gözüküyor bizim oğlan ultrasonda 1750 gram olmuşuz çok iri bir bebek değil dedi doktor teyzemiz hala başımız yukarda dönmemişiz son haftalara doğru dönebiliyorlar merak etme dedi sol tarfına yat diye sıkı sıkı tembihledi artık sol yanım çürüdü valla ama aynen devam napalım Bu arada rapor işinide halletttim bu saatten sonra gelsemde olurrr gelmesemde ama gelicem ocağın ilk haftasına kadar çalışırım galiba hadi öptük sizi

canim benim masallah kocaman olmus bebisin :nazar:
bende sol tarafima yatmaktan her yerime agrilar girdi nasil yapicaz doguma kadar bilmem kafamçokkarıştı

bu arada benim eşim doğuma girecek. dr öyle bedavaya baba olmak yok diyor. :1no2:
zaten o benim yanımda olacağı ve arada perde olacağı için o bişey görmeyecekmiş.
garibim duyduğundan beri nasıl heyecanlı anlatamam. :Saruboceq:
ilk başta yapamam diyordu ama arkadaşlarından giren olmuş çok güzel diye anlatmışlar hep şimdi çok daha cesur.. :1hug:
hayırlısı bakalım :emir_bebek:

X