2009 Şubat Anneleri

kızlar nasılsınız ya bısı sorcam sızdede bu kalp carpıntıları varmı yerınden cıkıcakmıs gıbı oluyo bazen
nefes almakta zorlanıyorum ara ara tutuyo
ozellıklede bıseyle uğrasınca temızlık yapım dedım oluyodum az kalsın sızde durumlar nasıl doktora bahsetmemıstım ben bundan yakınlarda

kızlar nasılsınız ya bısı sorcam sızdede bu kalp carpıntıları varmı yerınden cıkıcakmıs gıbı oluyo bazen
ozellıklede bıseyle uğrasınca temızlık yapım dedım oluyodum az kalsın sızde durumlar nasıl doktora bahsetmemıstım ben bundan yakınlarda

merhaba canım..bu carpıntılar bendede oluyor, nefes alamıyorum oturdugum yerde bıle duramıyorum bazen..bıldıgım kadarıyla bunun sebebi bebişlerimizin gogus kafesını zorlamasıyla nefes alamımız ı guclestırmesı sonucu çarpıntılarımız hızlanıyr.yanı kısaca hamişliktenn..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarr cuma günü izne ayrıldım ve artık evdeyim.c.tesi doktora gittim bebeğim 2270 gr olmuş dr çok kilolu deil normal dedi.sonunda spinal sezeryana karar verdik hatta belki eşimde doğuma girecek tabi sonradan korkmazsaaa

ne guzel hepınız ızne ayrılmıssınız bır ben kaldım sanırım calısan hamiş..CADIARZU benımde az kaldı 2 hafta sonra bende evımde olucam ınsllah...:asigim::kahve:

gönül sabretmeyi istiyor güzelim de
yatarken çok zorlanıyorum
zaten son kasılmalarım sanırım dikişlere baskıyı arttırdı iyiden iyiye
kasılma geçince inceden inceden sızlıyor dikiş civarı
dr rahime zarar vermeden almak niyetinde bakalı hayırlısı
eski paranoyaklığım hortladı zaten:tomato:
her tuvalet ihtiyacı sonrasında kanama var mı diye panikle kontrol halindeyim :CADIARZU

hayatım 36 dan sonra zaten panik yapacak birşeyin kalmıyor gerçekten...34 itiberiyle akciğerleri tamamlanmış oluyor biliyorsun...kalan haftalar kilo alması, büyümesi,yağ dokusunun artması için...ama zaten anne sütü senin bebişi 1 ayda tosun yapar merak etme...bana da özel bakım olmadan doğuracak anneler arasında açılışı sen yapacakmışsın gibi geliyor....hyadi hayırlısı

günaydın arkadaşlarr cuma günü izne ayrıldım ve artık evdeyim.c.tesi doktora gittim bebeğim 2270 gr olmuş dr çok kilolu deil normal dedi.sonunda spinal sezeryana karar verdik hatta belki eşimde doğuma girecek tabi sonradan korkmazsaaa

hayatım doktorun spinalde olabilecek baş ağrılarından bahsetti mi? benimki önermedi mesela...epidural daha konforlu dedi...her doktorun yöntemi ayrı ayrı tabi...

Canım benim de aynen oluyor özelikle sol tarafıma yattığımda oluyor ama az iş yapayım kalbim yerinden çıkacak sanki.

Kızlar 37 haftaya kadar çalışıcak kaç kişi var

ben varım tam 37. haftanın sonuna kadar çalışacağım kısmet olursa 4 şubat günü son günüm olacak 25 şubatta günüm doluyor inşallah :lepi:

Eflatuncumm,sınavın nasıl geçti umarım iyi geçmiştir.
Anıl da maşallah 2 kiloya yaklasmıs annesi.Büyüdüler iyice.
Canım doktorun mide problemi ile ilgili söylediği doğrudur bende gece kalkıp yemesini hiç sevmem.
Bende sabah erkenden uyanıyorum mutlaka.O zaman bişiler yemek iyi oluyo canım...
İşyerine gelmeden önce mutlaka bişiler yiyorum aç kalmıyorum canım.

teşekkür ederim canım büyüyorlar maşallah işyerine gelirken ben de muhakkak yiyorum hiç aç gelmiyorum ama doktor gece tuvalete falan kalktığında da birşeyler ye dedi akşam yemeğinden sonra 1-2 meyva yiyorum yatarken de süt içiyorum dedim ama arada kalan o uyku arasında da ye dedi çok kötü ya ben bir şeyler yedikten sonra uyuyamamki ama napalım bir de bunu denicez artık sen de ciciler almışın oğluna iyi günlerde giysin tatlım :nazar:

ne guzel hepınız ızne ayrılmıssınız bır ben kaldım sanırım calısan hamiş..CADIARZU benımde az kaldı 2 hafta sonra bende evımde olucam ınsllah...:asigim::kahve:

ah canım ah bak ne güzel senin 2 haftan kalmış 5 hafta daha çalışacaklar var benim gibi son 21 gün evde olacağım inşallah tabi oğluşum erken gelmeye niyetlenmezse :emir_bebek:

gece benim yaptığımı yapın kızlar
bu arada benim şeker değerlerim biraz yüksek çıkmaya başlayınca diyeti 2000 kalorilikten 1800 kaloriliğe düşürdüler
ölçümlerde genelde kahvaltı sonrası değerlerim yüksek çıkınca diyetisyen bütün gece çok uzun süre aç kalıyor gece kalkıp süt içip öyle yatsın demiş

kızlar bu doğumda kafaya takılan kırmızı kurdela varya:eek:adını bıle bılmıom ben burda hıcbır kadının kafasında gormedım ama cok hosuma gıdıor o nasıl yapılcak normal kurdela alıp bağlıcazmı yoksa ole satılan bişimi ya mirmirmirmir ay ıyıce resil oldum heekafamçokkarıştı ayıplarlar kesın benı burda basta kaynanam zaten :eek:klava:

canım bende varım çalışan 20 günüm daha var ah ah hepsi bebişler içinnn dimiii çalışak anam sora daha çok vakit geçiririiz yavrularımızla allahın izniyle

nery hoşgelmişsin aramıza
hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş.

canım benim ablam bana kurdela yerine saç bandı almış
daha pratik gibi
bir de taç şeklinde olanları varmış galiba

benim kan değerim 10a düşmüş ya doktor çok düşük daha doğumda da kan kaybedeceksin dedi çok mu düşük arkadaşlar ya sizin değerleriniz kaç idrar tahlilimde de yine bol bol epitel hücresi çıktı bıktım şu idrar yollarından yaaaa

benim kan değerim 10a düşmüş ya doktor çok düşük daha doğumda da kan kaybedeceksin dedi çok mu düşük arkadaşlar ya sizin değerleriniz kaç idrar tahlilimde de yine bol bol epitel hücresi çıktı bıktım şu idrar yollarından yaaaa

hayatım benimde 9.7...ama doktorum demir ilacını çoğaltsak da bir işe yaramaz..bebek çekiyor senden dedi...doğumda kan bulundurulacak bu yüzden...panik yapma..birçok hamilenin son dönemi kansızlıkla geçiyor...doktorlar önlemini alıyor...

X