Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nasılsınız ya bısı sorcam sızdede bu kalp carpıntıları varmı yerınden cıkıcakmıs gıbı oluyo bazen
nefes almakta zorlanıyorum ara ara tutuyo
ozellıklede bıseyle uğrasınca temızlık yapım dedım oluyodum az kalsın sızde durumlar nasıl doktora bahsetmemıstım ben bundan yakınlarda
gönül sabretmeyi istiyor güzelim de
yatarken çok zorlanıyorum
zaten son kasılmalarım sanırım dikişlere baskıyı arttırdı iyiden iyiye
kasılma geçince inceden inceden sızlıyor dikiş civarı
dr rahime zarar vermeden almak niyetinde bakalı hayırlısı
eski paranoyaklığım hortladı zaten:tomato:
her tuvalet ihtiyacı sonrasında kanama var mı diye panikle kontrol halindeyim :CADIARZU
günaydın arkadaşlarr cuma günü izne ayrıldım ve artık evdeyim.c.tesi doktora gittim bebeğim 2270 gr olmuş dr çok kilolu deil normal dedi.sonunda spinal sezeryana karar verdik hatta belki eşimde doğuma girecek tabi sonradan korkmazsaaa
Kızlar 37 haftaya kadar çalışıcak kaç kişi var
Canım benim de aynen oluyor özelikle sol tarafıma yattığımda oluyor ama az iş yapayım kalbim yerinden çıkacak sanki.kızlar nasılsınız ya bısı sorcam sızdede bu kalp carpıntıları varmı yerınden cıkıcakmıs gıbı oluyo bazen
nefes almakta zorlanıyorum ara ara tutuyo
ozellıklede bıseyle uğrasınca temızlık yapım dedım oluyodum az kalsın sızde durumlar nasıl doktora bahsetmemıstım ben bundan yakınlarda
Kızlar 37 haftaya kadar çalışıcak kaç kişi var
Eflatuncumm,sınavın nasıl geçti umarım iyi geçmiştir.
Anıl da maşallah 2 kiloya yaklasmıs annesi.Büyüdüler iyice.
Canım doktorun mide problemi ile ilgili söylediği doğrudur bende gece kalkıp yemesini hiç sevmem.
Bende sabah erkenden uyanıyorum mutlaka.O zaman bişiler yemek iyi oluyo canım...
İşyerine gelmeden önce mutlaka bişiler yiyorum aç kalmıyorum canım.
ne guzel hepınız ızne ayrılmıssınız bır ben kaldım sanırım calısan hamiş..CADIARZU benımde az kaldı 2 hafta sonra bende evımde olucam ınsllah...:asigim:
hayatım doktorun spinalde olabilecek baş ağrılarından bahsetti mi? benimki önermedi mesela...epidural daha konforlu dedi...her doktorun yöntemi ayrı ayrı tabi...
eeeeeee ne olmuş kurdelaya?
benim kan değerim 10a düşmüş ya doktor çok düşük daha doğumda da kan kaybedeceksin dedi çok mu düşük arkadaşlar ya sizin değerleriniz kaç idrar tahlilimde de yine bol bol epitel hücresi çıktı bıktım şu idrar yollarından yaaaa