2009 Şubat Anneleri

Kızlar Diyarbakıra da kar yağıyor. O kadar güzel görünüyor ki. Bugün doktora gidip sonuçlarımı alacaktım ama korktum düşerim diye onun için kocişimi gönderidm. Bu arada ben çok yorgun hissediyorum kendimi sırtım çok ağrıyor. Acaba evde oturmaktan mı? Aslında çok sıkılıyorum. arkadaşlar sürekli bana diyorki bol bol dinlen nasılsa çok yorulacaksın diyorlar ama ben evde durmaya alışkın değilim ki. Keşke çalışabilseydim.Sağlık problemleri olmasaydı da.Ama çalışanların da Allah yardımcısı olsun.

kızlar hepinize merhaba..
benim annem bana kurdelaya sarılmış kırmızı taç almış o daha kullanışlı gibi geldi bana.
bu arada şimdi dr.dan geldim bebişim 2550 gr olmuş benim de. hala sezeryan görünüyor dedi dr ben de artık ben alıştırdım kendimi zaten sezeryana normal doğum yapamam olsa da artık dedim. bakalım hayırlısı.
S.ASLAN sen de hoşgeldin merak ettik valla seni. az kaldı sabredelim ama günler hiç geçmiyo gibi değil mi?
bu arada VİDİ'de görünmüyor gibi geldi bana yanılıyormuyum acaba?

selam kızlar ben geldim. bugün işe çok korkarak gelim düşerim die. okullara kar tatili olduğunda hamilelelere de oluyomuş

evet canım
ama temizlik falan yapacaktı sanırım o
belki geç saate kadar uyumuştur

merhaba kızlar bizde gittik bugün doktora 31+ gözüküyor bizim oğlan ultrasonda 1750 gram olmuşuz çok iri bir bebek değil dedi doktor teyzemiz hala başımız yukarda dönmemişiz son haftalara doğru dönebiliyorlar merak etme dedi sol tarfına yat diye sıkı sıkı tembihledi artık sol yanım çürüdü valla ama aynen devam napalım Bu arada rapor işinide halletttim bu saatten sonra gelsemde olurrr gelmesemde ama gelicem ocağın ilk haftasına kadar çalışırım galiba hadi öptük sizi

bende çalışıyorum canım 37. haftaya kadar 35. haftadayım ama artık zor geliyor hiç canım işe gitmek istemiyor...:sm_confused:

bende doguruncaya kadar calışma nıyetım var evde napıcam kı..ama ben sızlere gore bıraz şanlıyım kendı işim gec gıdebılıyorum saat 6.30 dada calışmayı bırakıyorum evdeyken gun gecmek bılmıyor .hem 33 . haftadayım yaklasık 5-6 haftam var tabı dr 40 haftayı doldurmamı beklemesse

emekli sandığına bağlı çalışan ve 32. hafta çalışabilir raporunu alan arkadaşlar doktorunuz 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu kurumunuzdan aldığınız sevkin üzerine mi yazdı yoksa ayrı bir rapor kağıdı mı doldurdu alanlar yardımcı olursa sevinirim.

nery hoşgelmişsin aramıza
hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş.

ssaslan senı tebrık edıyorum gosterdıgın sabıra..hayırlısıyla bebişini kucagına alır yattıgın gunlerın tatını cıkarırsın ..az kalmış senden gerı sayım baslamıs sayılr bızım nerdeyse onumuzde kocaman ocak ayı var

kızlaarrrr selam hepinizea.s.
ay haftasonu rahatça giremedim bi türlü,şimdide şöyle bi bakayım dedim ama oku oku bitmiyo anacım:)
okuyabildiğim kadarıyla bebişler iyi sanırım çok sevindim.ay böyle giremeyipte toptan okuyunca tırsıyorum kötü bişey varmıdır diye,çok şükür bişiy yok gibi.
ben bi kaç gün daha rahat rahat katılamıycam aranıza,biraz sonra arkadaşlar gelicek şehir dışındn yılbaşına kadar bizdeler.3 yıl önce muşta görev yapıyorduk oradan arkadaşlar nasıl özledim,ben biyere çıkamıyorum diye onlar toplanıp geliceklerhihoyyyt bende bi taraftan yemek hazırlıyorum şimdi. ara ara bakmaya çalışırım yine.öptüüm hepinizi:asigim:

merhaba kizlar nasilsiniz? yazilari okuyamadim asiri yorgunum discimden geliyorum dis eti iltihapim daha gecmedi bir haftadir baya agri cekiyordum bugün artik doktorum disime delik acti iltihapin gitmesi icin umarim artik agri cekmem

hani bi kac gün önce yazmistim ya devamli saatte bir kac defa kasilmalarim olmustu diye ( hayla kasilmalar devam ediyor ama günde 6-7 defa oluyor )
bu sabahta camasirimda leke gördüm ,kan lekesimiydi bilmiyorum fisfisfis cünki camasirim renkliydi agrim falan hic yok olsaydi hemen hastaneye gidicektik ama cok iyi hissediyorum kendimi ( yorgunluk haric mirmirmirmir )
normal dimi bu lekelenme ??? :uhm: daha önce hic olmamisti ilk defa oluyor
doktorum ayin 2 sine kadar kapali bugün kendime bi ebe aricam eve gelip acilma varmi vs. kontrol ediyorlar
doktor randevum yaklasti beni heyecan basti hihoyyyt
birazdan uyumaya gidicem mirmirmirmir öptük hepinizi kizlar

Son düzenleyen: Moderatör:
CİMCİMEcim silince falan lekenin rengini farkedemedinmi,inşallah önemli bişiy yoktur.ama kasılmaların o kadar fazla olması normalmiki aklım karıştı benimde.sen biran önce bakacak birini bul canım,ve artık yorma kendini uzan dinlen biraz hayatım.bizide habersiz bırakma

kızlar yemek yaparken bi taraftanda okuyamadığım sayfalara bakiim diye pcyi yanıma almıştım, kaynvaldem msnden cam açmak istedi:) mutfakta görünce beni şaşırdı napıon bilgisayarla mutfak dedi,bende ''yemek tariflerine bakıom anne''dedimnaniknanik
ne diyiim zaten bilgisayrla çok takılıom diye üzülüo bi zararı dokunurmuki diyo,bide duysa KK iiçn ayrılmadığımıkaydirigubbakcemile2

VİDİ hoşgeldin ben de merak etmiştim seni. bi sorun olmadığına sevindim

hoşbulduk canım,şükür bi problem yok:)

bu arada ben giripte yazamadım ya,rüyamda yazıodum ama hemde önümde pc olmadan:) gözümü kapatınca yattığım yerden yazdıklarınızı okuyabiliyormuşum ve cevap olarak aklımdan ne geçirirsem yazılıomuş:))) ay iyce kırdım kafayı,böyle manyak etti bu kulup bizi ya-tatlicadiarzu-

eee günün kaç saatini burda geçiriyoruz. kocalarımız, annelerimiz, kaynanalarımız kim duysa kapatır bilgisayarı tamamen.

ay inanmıyorum kızlar yaaa
ne olur hepiniz dua edin bebişim 2009u beklesin
bu kadar uğursuz bir senede doğmasın

az önce ben burada yatarken fethiyede evime hırsız girmiş
bütün evi mahfetmiş
ağustosta doğumgünü hediyesi lcd tv almıştı onu almışlar
bütün mutfak malzemelerini ekmek makinası, katı meyve sıkacağı fırın ne varsa kutularına yerleştirmişler
kayınvalidem bütün halılarımı yıkatmıştı bütün hepsini bahçeye atmışlar mutfak eşyalarını bahçeye çıkarmışlar
en çok neye üzüldüm biliyor musunuz
eşime doğumgünü hediyesi deri mont almıştık canımın içi benim hiç deri montum olmamıştı diyordu
ilk defa üzerine uyan bir mont bulmuştu :KK43: hırsızlar onu da almışlar
eşimin takım elbiselerini, ayakkabı bot ne bulduysa götürmüş
benim nelerim gitti artık bebişle eve dönünce öğreneceğim
neyse ki takılarım falan yanımdaydı

şimdi tek dileğim mucizemizin 2009a kadar beklemesi
geçen bir arkadaş yazmıştı hamilelerin duası kabul olurmuş diye o yüzden size dua edin dedim :))

ciddi anlamda türk filmine döndü bu yıl
benim durumum, teyzemi kaybetmem, ablamın boşanma olayı, hırsız
şaka gibi yaaa
yani bana anlatsalar yok artık abartıyorlar bu kadar da olmaz derdim

cimcimecim geçmiş olsun inş.önemli bişe diildir.Habersiz bırakma.Ssaslan sana da çok geçmiş olsun canım yaaa çok üzüldüm içime oturdu valla Allah burunlarından getirsin inş.cana gelmesinde mala gelsin ne diyelim inş.sağlıkla 2009da alırsın bebğini kucağına da herşey unutulur gider.Sıkma canını

ay inanmıyorum kızlar yaaa
ne olur hepiniz dua edin bebişim 2009u beklesin
bu kadar uğursuz bir senede doğmasın

az önce ben burada yatarken fethiyede evime hırsız girmiş
bütün evi mahfetmiş
ağustosta doğumgünü hediyesi lcd tv almıştı onu almışlar
bütün mutfak malzemelerini ekmek makinası, katı meyve sıkacağı fırın ne varsa kutularına yerleştirmişler
kayınvalidem bütün halılarımı yıkatmıştı bütün hepsini bahçeye atmışlar mutfak eşyalarını bahçeye çıkarmışlar
en çok neye üzüldüm biliyor musunuz
eşime doğumgünü hediyesi deri mont almıştık canımın içi benim hiç deri montum olmamıştı diyordu
ilk defa üzerine uyan bir mont bulmuştu :KK43: hırsızlar onu da almışlar
eşimin takım elbiselerini, ayakkabı bot ne bulduysa götürmüş
benim nelerim gitti artık bebişle eve dönünce öğreneceğim
neyse ki takılarım falan yanımdaydı

şimdi tek dileğim mucizemizin 2009a kadar beklemesi
geçen bir arkadaş yazmıştı hamilelerin duası kabul olurmuş diye o yüzden size dua edin dedim :))

ciddi anlamda türk filmine döndü bu yıl
benim durumum, teyzemi kaybetmem, ablamın boşanma olayı, hırsız
şaka gibi yaaa
yani bana anlatsalar yok artık abartıyorlar bu kadar da olmaz derdim

çok geçmiş olsun canım bunun da geçmiş olsunu olmaz ama napalım sağlık olsun bak Rabbim Demir Çınar'ı size bağışladı ya cana geleceğine mala gelsin Allah daha kötüsünden korusun sakın üzülme boşver mal değil mi en fazla birkaç yılda geri gelir ama sağlık geri gelmiyor o yüzden stres yapıp şurda 2 gün kala çıkarma oğlanı dünyaya delikafadulden ne kadar hafta sabretti mucize bebek şurda nae kaldı 2 gün daha sabreder merak etme bu arada dualarım seninle

X