2009 Şubat Anneleri

Mutfaktan süpürge sesleri geliyor ne olduğu hakkında bi fikrim yok gidip bakmaya cesaretim hiççç yok

ÖZLEMİM kız keşke benimkide seninki gibi olsa anam o bana hazırladıkça kendide götürüyor.mutfağa her gidişinde elinde bişeyle dönüyo yanıma,sözde ben görüp özeneyim diye oda yiyomuş:p tamam gerçekten o karşımda yiyince canım çekio ama onun göbekle benimki aynı oldu walla

bugün esim eve geldi hadi giyin yemege cikalim dedi delikafadulden
bende yemek yapmamistim iyi dedim süslendim esim oglumun ayakkabilarini giydiriyordu bende egilemiyorum benim ayakkabilarida sen giydirmen gerek dedim
siraya gir dedi bana :roflol:
heryer kapali bizim burasi resmen hayalet sehrine dönmüs yolda bir iki araba war okadar ...
bizim gitcegimiz yer sabahlara kadar acik normalde bide saat 7 ye geliyordu kesin aciktir dedik yürüdük megersem orasida kapanmis bugün
eve siparis veririz dedik siparisde getittiremedik hemen bende evde biseyler yaptim

özlemim afiyet olsun sekerim benim mandalinlerim bittiiii senağlama
portakalla idare ediyim dedim ama mandalinin yerini tutmadi
GELEN GIDENI ARATIRMIS YAAAAAA ayni öyle oldu cokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:
ÖZLEMİM kız keşke benimkide seninki gibi olsa anam o bana hazırladıkça kendide götürüyor.mutfağa her gidişinde elinde bişeyle dönüyo yanıma,sözde ben görüp özeneyim diye oda yiyomuş:p tamam gerçekten o karşımda yiyince canım çekio ama onun göbekle benimki aynı oldu walla

Yesin şekerim doğumdan sonra beraber dikkat edersiniz işte ne güzel tek olmassın zayıflıycaka.s

Ewde yemek yokken iyi oluyor döndünüz dolaştınız paşa paşa ewinize geri döndünüz kendin hazırladın demek olsun komik olmuştur şaka gibi:)))
Teşekkür ederim canım siz arada bahsedin gene meyvadan ayy ben dün bi dizi izliyodum başlarken oyunculardan birinin soyadı helvacıoğluydu helva canım çekti dedim şımarıklıktan ana kocişte gerçek sandı gidim alım dedi yo dedim şaka yaptım annemdeydik zaten sonra aşla göz arasında gitmiş almış gelmiş hala açıp yemedim pis boğazlıktan işte ama gerçektende canım çekmemişti ama napım dedim dedim dinletemedim

Son düzenleme:
benim kocis coook beceriksiz yemek ve mutfak konusunda ama ocak temizlemeyi masallah benden iyi yapar a.s
yemek istemem ondan bi defasinda istedimde bana topak dolusu bi corba getirmisti :roflol: nasil yaptin dedim ne var cnm cok kolay corbayi tencereye düktüm suyuda koydum bir defa karistirip ocaga koydum dedi :eek:klava: :roflol:

Ewde yemek yokken iyi oluyor döndünüz dolaştınız paşa paşa ewinize geri döndünüz kendin hazırladın demek olsun komik olmuştur şaka gibi:)))
Teşekkür ederim canım siz arada bahsedin gene meyvadan ayy ben dün bi dizi izliyodum başlarken oyunculardan birinin soyadı helvacıoğluydu helva canım çekti dedim şımarıklıktan ana kocişte gerçek sandı gidim alım dedi yo dedim şaka yaptım annemdeydik zaten sonra aşla göz arasında gitmiş almış gelmiş hala açıp yemedim pis boğazlıktan işte ama gerçektende canım çekmemişti ama napım dedim dedim dinletemedim

:roflol: valla sekerim bide öyle bi heveslenmistim gittik elimiz bombos geri geldik valla :roflol:
hadi cnm sen izle filmini bende uyucam birazdan iyi geceler cnm :1hug:

:roflol: valla sekerim bide öyle bi heveslenmistim gittik elimiz bombos geri geldik valla :roflol:
hadi cnm sen izle filmini bende uyucam birazdan iyi geceler cnm :1hug:

İyi geceler canım kız ne dicem bizde sizin gibi kardeştik nezamandır amma dün kandırdımmm valla kocişi bebek mutlu olur, doğum kolay olurmuş dedim sen beni beğenmiyon mu yoksa dedim eee ii ozaman falan dedi yazık garibime haftada bikezden bişi olmaz ozaman dedii:nazar::roflol::roflol:sırnaşık şey:teytey:

Arkadaşlar bişey sorucam. ben geçen hafta 32. haftamı doldurdum, doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına atmak istediğim için izne ayrılmadım. Bunun için herhangi bir belge almadım, sonra bana bu konuda sorun çıkartmazlar değil mi. Yani doktordan bir çalışabilir belgesi alıp idareye vermeme gerek var mı? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

İyi geceler canım kız ne dicem bizde sizin gibi kardeştik nezamandır amma dün kandırdımmm valla kocişi bebek mutlu olur, doğum kolay olurmuş dedim sen beni beğenmiyon mu yoksa dedim eee ii ozaman falan dedi yazık garibime haftada bikezden bişi olmaz ozaman dedii:nazar::roflol::roflol:sırnaşık şey:teytey:

:roflol: :roflol: ben kandiramiyorum :roflol: 40.im ciktiginda ben nazimi yapicam ama bilmiyor :jeyyar:
bugün giyinirken önüne gectim makyajli falandim bide parfümde SIKTIM bana bakti woow dedi gitti okadar zaten telefonla konusuyordu bide :roflol:

rahip yapicam ben bu herifi cook namuslu oldu bee

Arkadaşlar bişey sorucam. ben geçen hafta 32. haftamı doldurdum, doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına atmak istediğim için izne ayrılmadım. Bunun için herhangi bir belge almadım, sonra bana bu konuda sorun çıkartmazlar değil mi. Yani doktordan bir çalışabilir belgesi alıp idareye vermeme gerek var mı? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

canım doktorunun 5 hafta çalışabilir raporu yazması gerekiyor.ben de pazartesi aldım doktor sevkime yazdı onu okula verdim dosyama koydular

Gene ben geldim kimse kalmadı ben aslında hafta başından beri bira zzor giriyorum ablamın oğlu burda Doruk yani günler ve geceler peşinde koşturmakla geçiyor antreman yapıyoruz :))
Acemi benim bildiğim rapor alman gerektiği ama daha net bilgiyi şirketinizin muhasebesinden de alabilirsin

Canım izne çıkmak istiyosan rapor yazıcak ama çalışmak istiyosun ozman 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alman lazım mutlaka en kısa zamanda al sorun yaşayabilirsin

Canım tabi ki sevkine 37. haftaya kadar çalışabilir diye rapor yazdırmalısın dr una. Bunu da idareye vermen gerek. Bence hemen dr unu yarın ara ve durumu izah et. Müdürün sana bu konuda bişey demedi mi???:1shok:

kızlar nasılsınız benim acayip ağrılarım oluyor sırtım belim popom bacaklarım bir de malum bölgem çok ağrıyor bir çocuğu dünyaya getirmek ne kadar zormuş ya bunu çok iyi anladım vallahi.kaynatmışsınız gene bir iki sayfa okuyabildim sadece.herkese koca koca göbüşüyle iyi geceler öpsün sizi yedi cüceler

Allah'ımmmm kaç saat sürdü bilmem okumak.. uyku muyku kalmadı.. beynim sulandı okumaktan..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Allah kimseyi bu sayfayı takipsizlikle sınamasın bence çok zor oluyo...:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın hamiişler hihoyyyt 2 gündür yorgunlugumu atamamıştım ve kociş işe hep geç kalıyodu.bugün telefonun alarmını eşim duydu dürte dürte uyandırdı beni :eek:klava: kalkıp artık kahvaltısını hazırladım.yedi ve gitti tosbağaam :asigim: yılbaşına kadar mesaisinin olduğunu söyledi.üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.yemeğini yiyip geliyo beraber yiyemiyoruz artık.:çok üzgünüm:

bu millet uyuyor galiba kaydirigubbakcemile bende gidiyimde biraz kestireyim bakalım.ay biraz dedim ama 1 e 2 ye kadar kalkamam hee lülülülülülü hadi bakalım gelince yazında gelen gitmesin ayol.yanlız kaldım korktum valla topikte :çok üzgünüm:

X