2009 Şubat Anneleri

Kızlar biz en iyisi kömür sobası kuralım üzerinde de kestane yaparız ohhh mis gibi

ya bide kızlar benim adam benimle birlikte kilo alıyo durumumuz çok feci yani,diyorum ona bak benimki geçici biçoğunu doğumda vercem zaten diye.ama bizimkinin hiç bir çabası yok sanki benimle yarışıo,bide her akşam yemekten sonra bundan sonra az yicem,sadece salata yicem diyo ama dikkat edin yemekten sonra önce demio bunu.bende kıyamıyorum yeme diyemiom:KK43:( nolcak böylede bilmiyorum.

:1shok: seninkidemi -tatlicadiarzu- valla benim herifte 6 kilo aldı şimdiye kadar. kaydirigubbakcemile sanki sen hamilesin diye kızıyom.dedigin gibi kıyamıyorum yeme de diyemiyorum.alsın bakalım verebilicekmi sonra:lepi:

kızlar bişey daha danışıcam size.ne yapıcamı bilemiyorum.şimdi ramazan bayramında kaynanacıkla kavga ettik.kurbanda da edersek doguma gitmicektim.ama normal gecti.sakindi yani.bende gitmeye karar verdim.eşimde dedi annemin ve annannemin yanında 20 gün kalsın evimizde sonra 10 günde sizde kalsın dedi anneme.kaynanayla evim müstakil.aynı bahcede ama ayrı.işte ankaraya geldik bayram dönüşü eşim e dedim.15 gün sizde 1 hafta annemde kalıcam fazla kalmak istemiyorum dedim.biran önce evime gelmek istiyorum dedim.ne annesi dedi bana :1shok: belki kalamazsın o anki duruma bakarız dedi.annesinden çekiniyor resmen kafamçokkarıştı bende çok sinirlendim.şuan konuyu açmıyorum.anneme dedim o da nasıl göndermiyomus bakalım.zorla getiririm seni ben artık yeter dedi.karışamaz kimse dedi.görümcen bile annesinde dogurdu dedi.işte böyle arkadaslar.yorumlarınızı bekliyorum napmam gerek :uhm:

Valla canım benimde istedi zaten bende şu aralar öyle bi potansiyel varki canım herşeyi istiyorcokacimcoook

bak ya ben yine takılıp kalıyorum buraya.hadi canlarım öptüm sizi anam bu kız kaçar artık,görüşürüz dönüşte:))

aman canım taktığın şeye bak allah aşkınaa. size kendi kaynanamın dediklerini anlatıimde görün bari.
daha önce gördügü rüyayı anlattı.benim bebeğim doğmuş.kaynanada bana bebek nerde diye sormuş.bende odanın ortasında yayılan oyuncakların arasından bir küçük kutuyu alarak işte bunun içinde demişim.oda çok üzülmüş.kalkmış uykusundan sabaha kadar uyuyamamış ağlamaktan.bayramda anlatıyo işte böyle böyle oldu.sen bakamicaksın galiba bu çocuğa.burda dogur sonra bana bırakıp git ben bakarım ona dedi.bende sinirlendim ama dalga geçer gibi nereni emziricen dedim.görümce atladı ordan süt anne tutarız diye.
bende daha sinirlendim.ama moralimi bozmadan olmaz yawrumu kimselere veremem canımın içini kendim güüüüülll gibi bakarım kimseye muhtaç etmem dedim.konuşamadı kimse
allahım sen sabır ver.hiç denicek laflarmı bunlar dogurucak kadına.ama allaha havalediyorum.sonuçta benim şeyimden çıkıcak :lepi: ve benim olacak.dış kapının mandalları onlar kötükedihüso

haklısın canımm yorumun ıcın tşk ederım ınan ıster ıstemez sınırlenıyosun ıste süprizzzzz:jeyyar: ama sımdı dusunuyorumda cahıl ınsan ıste dıyorum ne dıyeyım artık allah hepımıze butun hamişlere sabır versın bu gunlerı atlatalım kötükedihüso

kızlar bişey daha danışıcam size.ne yapıcamı bilemiyorum.şimdi ramazan bayramında kaynanacıkla kavga ettik.kurbanda da edersek doguma gitmicektim.ama normal gecti.sakindi yani.bende gitmeye karar verdim.eşimde dedi annemin ve annannemin yanında 20 gün kalsın evimizde sonra 10 günde sizde kalsın dedi anneme.kaynanayla evim müstakil.aynı bahcede ama ayrı.işte ankaraya geldik bayram dönüşü eşim e dedim.15 gün sizde 1 hafta annemde kalıcam fazla kalmak istemiyorum dedim.biran önce evime gelmek istiyorum dedim.ne annesi dedi bana :1shok: belki kalamazsın o anki duruma bakarız dedi.annesinden çekiniyor resmen kafamçokkarıştı bende çok sinirlendim.şuan konuyu açmıyorum.anneme dedim o da nasıl göndermiyomus bakalım.zorla getiririm seni ben artık yeter dedi.karışamaz kimse dedi.görümcen bile annesinde dogurdu dedi.işte böyle arkadaslar.yorumlarınızı bekliyorum napmam gerek :uhm:

Canım hiç gitmesen kendi evinde doğursan görmek isteyen sana gelse olmaz mı

kestane istedi canım şimdi yaaa ben gülümseme ekleyemiyorum elle yazıyorummmmm öyle çıkıyor

Canım gülümseme eklemek için gelişmiş cevap varya mesaj yazdığımz yerin aldında cevaplayı değil gelişmiş cevaplayı tıklaman gerekiyor

Vidicim maşallah 34 ü görmüşsün nerdeyse o cak annlerine giriyosun valla içimden bir his sen ocak 20 den sora doğurursun diyo pek hislerimde yanılmam ama hayırlsı olsun canım

senin yazına cevap ayziimde öyle gideyim dedim:))
kız nasıl izin vermicek kendi annende kalmana ya,bide aynı şehirde yakın yani.hadi başka memleket olurda istemez neyse.baktın hiç çözüm bulamıysun annen senin yanına gelir hayatım,nasılsa evleriniz ayrı kaynananla evinde kalmasına laf etcek değil heralde etsede artık o onun terbiyesizliği olur.gelsin annen yanına kaç gün istiosa kalsın

CADIARZUcanım sen ankaradasın kayınvalıde de orda sanırım ole mı annen de farklı bır sehırdemı bunu anlamadım ben :uhm:
mesela ben istanbuldaayım kaynanamda :jeyyar: aynı apartmanda oturuyorum aılem ızmırde ben burda dogum yapacagım ıcın annem kısmetse doguma 1 hafta kala yanıma gelecek ve ınsalalh 40 ından sonra donecek ben evımde olmus oluyorum yanı kaynanamada cıkmıycamkendı evımde olucam senın durumu anlatırmısın bıraz:uhm:

annene neden karışıyo ki...sinir oluyorum böle durumlara..

hem annen gelebiliyosa keşke sana gelse sen de hiç bi yere gitmesen hem yanında anacığın olur hem de sen kimseyle uğraşmazsın...

Vidicim maşallah 34 ü görmüşsün nerdeyse o cak annlerine giriyosun valla içimden bir his sen ocak 20 den sora doğurursun diyo pek hislerimde yanılmam ama hayırlsı olsun canım

saol canım.walla banada öyle geliyo hayatım,zaten ultrasondada ara ara 31 ocak falan yazıo,ama belli olmaz yani.benim oğlan son zamanlarda kilosu boyu hiç normal tarhini göstermiyor.31 ocak ve 11 şubat arasında gidip gelio ya hayırlısı bakalım

Canım hiç gitmesen kendi evinde doğursan görmek isteyen sana gelse olmaz mı

canım aslında bende öyle düşündüm.kendi evimde dogurmak.ama kaynana gelicek bu kesin.k.peder gelicek bu kesin.kalıcaklar kafalarına göre evimde.annemde gelicek tabi ama babam gelemez.onların yanındada olmaz ben istemem daha dogrusu.annemle kaynanam cok yakınlar 5 dakika aralıkları ya var ya yok.kütahyada onlar.
hem gitmemin sebebi de annanem var hastalıkla ugrasıyo bana cok üzülüyo ya göremessem seni diye.evimde olursam gelemez göremez bebeğimi.hem arkadaslarım akrabalarım orda.onlarında kızımı görmesini istiyorum aslında.
bide babası yetişebilicekmi doguma bu kafamı kurcalıyor.çıkamıyorum işin içinden kafam allak bullak oluyo kafamçokkarıştı

demircool cum anladıgım kadarı ıle aynı sehırdesınız..CADIARZU
bence kendı evınde dogur derım ne annene gıt ve kaynana ya evınde yat evınde kalk hem rahat edersın bence annen de gelsın yanında kalsın.en guzelı bu tabı sadece fıkır :teselli::1hug:

canım aslında bende öyle düşündüm.kendi evimde dogurmak.ama kaynana gelicek bu kesin.k.peder gelicek bu kesin.kalıcaklar kafalarına göre evimde.annemde gelicek tabi ama babam gelemez.onların yanındada olmaz ben istemem daha dogrusu.annemle kaynanam cok yakınlar 5 dakika aralıkları ya var ya yok.kütahyada onlar.
hem gitmemin sebebi de annanem var hastalıkla ugrasıyo bana cok üzülüyo ya göremessem seni diye.evimde olursam gelemez göremez bebeğimi.hem arkadaslarım akrabalarım orda.onlarında kızımı görmesini istiyorum aslında.
bide babası yetişebilicekmi doguma bu kafamı kurcalıyor.çıkamıyorum işin içinden kafam allak bullak oluyo kafamçokkarıştı

o zamannn dırek annene gıt bence kaynana yakınmıs ıste gelır ıstedıgınde annene.dogum yapanlardan duyuyorum o anda gece gunduz yanında ennenın olması daha ıyımıs.yanı kaynananın yanında rahat edemezsın dıyorlar bunu esıne anlat gazın olacak uzanmak ıstıcen vs vs bunlar baba evınde daha rahat kaynanada ne kadar rahat olucan bıde lahusalı olucan bu durum cok hassas donem esıne bunları sole tatlı tatlı annesıde oraya gelsın senın annene

Demircol canım sen en iyisi memlekete git dediğine göre kendi ewinde kalırsan akrabalarının hepsi seni göremicek onların görmesini istemen de çok doğal sen bu konuyu kocanla hallet konuşcanmı kavgamı edicen hallet kaynanda da kal annende de en mantıklısı yani ama kavga etme tabi iyi bi şekilde konuş kocişinle isteklerini belirt birazda duygu sömürüsü yap ne çıkar dimi:lepi:iyi şanslar hayatım inşallah herşey istediğin gibi olur:CüvCüv:

aman canım taktığın şeye bak allah aşkınaa. Size kendi kaynanamın dediklerini anlatıimde görün bari.
Daha önce gördügü rüyayı anlattı.benim bebeğim doğmuş.kaynanada bana bebek nerde diye sormuş.bende odanın ortasında yayılan oyuncakların arasından bir küçük kutuyu alarak işte bunun içinde demişim.oda çok üzülmüş.kalkmış uykusundan sabaha kadar uyuyamamış ağlamaktan.bayramda anlatıyo işte böyle böyle oldu.sen bakamicaksın galiba bu çocuğa.burda dogur sonra bana bırakıp git ben bakarım ona dedi.bende sinirlendim ama dalga geçer gibi nereni emziricen dedim.görümce atladı ordan süt anne tutarız diye.
Bende daha sinirlendim.ama moralimi bozmadan olmaz yawrumu kimselere veremem canımın içini kendim güüüüülll gibi bakarım kimseye muhtaç etmem dedim.konuşamadı kimse
allahım sen sabır ver.hiç denicek laflarmı bunlar dogurucak kadına.ama allaha havalediyorum.sonuçta benim şeyimden çıkıcak :lepi: Ve benim olacak.dış kapının mandalları onlar kötükedihüso

şaka gibi kadın nasıl konuşma o oyle..bu durumda os......teyyare selam soyle o yare cevabını daha cok hakketmiş

o zamannn dırek annene gıt bence kaynana yakınmıs ıste gelır ıstedıgınde annene.dogum yapanlardan duyuyorum o anda gece gunduz yanında ennenın olması daha ıyımıs.yanı kaynananın yanında rahat edemezsın dıyorlar bunu esıne anlat gazın olacak uzanmak ıstıcen vs vs bunlar baba evınde daha rahat kaynanada ne kadar rahat olucan bıde lahusalı olucan bu durum cok hassas donem esıne bunları sole tatlı tatlı annesıde oraya gelsın senın annene

canımdirek önce annemde kalamam çünkü bunu kaynana ve eşimin kabul ediceni sanmıyorum.çünkü planları hazır bile kaynananın.işte sonra da evime gelmeden önce annemde kalıp onlarla daha cok vakit gecirmek istiyorum kızımla.ama o kadar merak ediyorum ki ne olacagını.kesin kaynana hastanede de beklemek isticek beni bende annemin kalmasını isticem.gene problem olcak.:çok üzgünüm:

X