- 25 Temmuz 2008
- 231
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimcimecim mutlu yıllar
yeni yaşın tüm güzellikleri sana getirsin
2 numara da dahil
symslow geçmiş olsun canım çok sinir bozucu günler geçirmişsin
aybükecim sen de ihmal etme dra görün
vee tüm bebişlere tekrar maşallah
cimcimecim gözünaydın yaa az daha unutuyodum tahlil sonuçların için sevindik
Kızlar hayalorta nın cezası kalkmamış yaaa
kızlar normalde hamileliğimin başından beri az/çok bir akıntım var benim...kaşıntı vs. yok ama....dün gece bu akıntı biraz su gibiydi...bugün 30 dk kadar bir yol yürüdüm..geldim baktım ki çamaşır baya su gibi olmuş...acaba bende şu ALTEST KİTİ nden alsam mı?? şimdi temiz çamaşır giydim tekrar bir kontrol edicem...baktım yine aynı sıkıntı bir kontrol edeyim diyorum..renk değişimi olursa da hastanenin aciline giderim artık...kızlar daha 31. haftadayım..panik yaptım...ya doğarsa filan...tek tesellim kilosu 2500 e yakın...ay ne bilim...hareketlerini nasıl sayacağımı da bir türlü bilemiyorum..benimki bütün gün hareketsiz... akşam azıcık uzandım mı 10-15 hareketi arka arkaya yapıyor...sonra gene tık yok...şimdi bu en az 10 hareketin içine giriyor mu ki? ne fena ilk çocuk ya...acemilik diz boyu....
SLM kızlar..
Hepinize çooookkk çookkk teşekkür ederim,canlarım benim ya iyi ki varsınıza.s.a.s.
Cimcimecim canım dönüşüne sevindim:teytey: doğum gününde kutlu olsun bitanem sevdiklerinle nice mutlu yaşlara:)):asigim: