2009 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar cimcime ve vidi nice mutlu yıllara! bende oğlumun boyunu hesapladım biraz önce 43 cm oyy yerim ben onu.

....................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
tesekkürler kizlar a.s. yaslaniyorummmmmmm :hooray: ve bunu kutluyorum varmi böyle bisey yaaa kaydirigubbakcemile3

cimcimecim mutlu yıllar
yeni yaşın tüm güzellikleri sana getirsin
2 numara da dahil :KK66:

symslow geçmiş olsun canım çok sinir bozucu günler geçirmişsin

aybükecim sen de ihmal etme dra görün

vee tüm bebişlere tekrar maşallah

cimcimecim gözünaydın yaa az daha unutuyodum tahlil sonuçların için sevindik

cimcimecim mutlu yıllar
yeni yaşın tüm güzellikleri sana getirsin
2 numara da dahil :KK66:

symslow geçmiş olsun canım çok sinir bozucu günler geçirmişsin

aybükecim sen de ihmal etme dra görün

vee tüm bebişlere tekrar maşallah

cimcimecim gözünaydın yaa az daha unutuyodum tahlil sonuçların için sevindik

saol cnm :1hug: bizde cok sevindik hihoyyyt
gecmis sayfalari cok iyi okuyamadim symslow bitanem ne oldu bilmiyorum ama üzülme cnm

cimcime geçmiş olsun bazen oyle dengesiz insanlar çıkabiliyor keşke uymasaydn onlara, neyse kapatalım bu konuyu

Merhaba.. güzel annişler nasılsınız bebişleriniz nasıl ? nete fazla gelemiyorum sıkılıyorum galiba.. evdeyim sürekli ama pc başında kalmak sıkıyor beni uzanarak tv izlemek daha keyif veriyor :) resmen ev kadını oldum yaa daha önceleri haftanın en az 4 günü dışarda olurdum.. şimdi düşünüyorum nerden buuyormuşum okadar gezicek yer, şimdi hiç canımda istemiyor.. evde bişey yapmadan zman geçirmekde çok zor zman geçmiyor artık.. neyse bu ayın 26 sında kayın validemler geliceklermiş benim doğuma, onlar gelince vakit geçer umarım.. aslında pekde istemiyorum erkenden gemelerini ama onlarda çok heves ediyorlar 14 yıldır olmadı çocuğum. kayın validem çok hevesli başka torunları var ama bize çok üzülüyordu.. şimdi gelmek istiyor bende bişey demedim.. Allahdanki kötü insan değiller, eliden geldiği kadarıyla ev işlerinede yardım eder kadıncağız, ama ev ev üstüne olmaz derlerya o sıkıyor beni rahat haraket edemiyeceğim kayın pederimde gelicek diye biraz sitres yapıyorum neyseki yaşlılar ama bana karışmıyorlar.. neyse çok uzattım ..
öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi
sizive bebişlerinizi en güvenilire ALLAHA emanet ediyorum

cimcimemm vidiciiimm..doğum gününüz kutlu olsun..nice senelere...inşallah hep böyle beraber kutlarız yeni yaşlarımızı...

cimcime ve vidi yeni yaşınız kuytlu olsun bebişlerinizle ve eşinizle.. size hayırlı mutlu uzun uzun yıllar dilerim a.s.

SLM kızlar..
Hepinize çooookkk çookkk teşekkür ederim,canlarım benim ya iyi ki varsınıza.s.a.s.

Cimcimecim canım dönüşüne sevindim:teytey: doğum gününde kutlu olsun bitanem sevdiklerinle nice mutlu yaşlara:)):asigim:

VİDİ VW CİMCİME doğum gününüz kutlu olsun subatın güzel anneleri cimcimecim sonucların ıyı omasına sevındım benımde 3,30 da kontrolum varbakalım benım cadı ne kadar olmus dun korkuttu benı ama aksam bır costu tam costu izin vermiş dun kendıne o kadar tepınınce halıyle yorulmus benım kızım bende hastane cantamı herseyımı hazırladım valla nolur nolmaz dıye bı kac eksık kaldı ama kocamda battı batıor tek basına kaldı zaten zavallı

kızlar normalde hamileliğimin başından beri az/çok bir akıntım var benim...kaşıntı vs. yok ama....dün gece bu akıntı biraz su gibiydi...bugün 30 dk kadar bir yol yürüdüm..geldim baktım ki çamaşır baya su gibi olmuş...acaba bende şu ALTEST KİTİ nden alsam mı?? şimdi temiz çamaşır giydim tekrar bir kontrol edicem...baktım yine aynı sıkıntı bir kontrol edeyim diyorum..renk değişimi olursa da hastanenin aciline giderim artık...kızlar daha 31. haftadayım..panik yaptım...ya doğarsa filan...tek tesellim kilosu 2500 e yakın...ay ne bilim...hareketlerini nasıl sayacağımı da bir türlü bilemiyorum..benimki bütün gün hareketsiz... akşam azıcık uzandım mı 10-15 hareketi arka arkaya yapıyor...sonra gene tık yok...şimdi bu en az 10 hareketin içine giriyor mu ki? ne fena ilk çocuk ya...acemilik diz boyu....

kızlar normalde hamileliğimin başından beri az/çok bir akıntım var benim...kaşıntı vs. yok ama....dün gece bu akıntı biraz su gibiydi...bugün 30 dk kadar bir yol yürüdüm..geldim baktım ki çamaşır baya su gibi olmuş...acaba bende şu ALTEST KİTİ nden alsam mı?? şimdi temiz çamaşır giydim tekrar bir kontrol edicem...baktım yine aynı sıkıntı bir kontrol edeyim diyorum..renk değişimi olursa da hastanenin aciline giderim artık...kızlar daha 31. haftadayım..panik yaptım...ya doğarsa filan...tek tesellim kilosu 2500 e yakın...ay ne bilim...hareketlerini nasıl sayacağımı da bir türlü bilemiyorum..benimki bütün gün hareketsiz... akşam azıcık uzandım mı 10-15 hareketi arka arkaya yapıyor...sonra gene tık yok...şimdi bu en az 10 hareketin içine giriyor mu ki? ne fena ilk çocuk ya...acemilik diz boyu....

canım bazı günlerde bende de artış oluyor ama sen bi bak normalden farklı geliyorsa gözüne al bence testlerden sonuçta içini rahatlatmış olursun.bide dediğin gibi seninki iri bi bebek belli olmaz walla yerim dar geldi çıkcam derse:emir_bebek: şaka bi yana artık son haftalara giriyoruz ihmal edilcek bişiy değil hayatım.bütün gün hareketsiz dedinya,sen eğer hareket halindeysen hissetmemen çok normal,sen kendin şöyle sakin bi yere geçip uzan canım bide öyle izle bakalım hareketlencekmi

CİMCİME bu arada sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım,ay boşu boşuna tasalandırdılar seni,aman neyseki sonu iyi oldu şükür

SLM kızlar..
Hepinize çooookkk çookkk teşekkür ederim,canlarım benim ya iyi ki varsınıza.s.a.s.

Cimcimecim canım dönüşüne sevindim:teytey: doğum gününde kutlu olsun bitanem sevdiklerinle nice mutlu yaşlara:)):asigim:

tesekkürler hayatim seninde yas günün kutlu olsun nice nice mutlu yillara :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
X