o doktoru tavsiye etmiyolar zaten canım, psikolojjik destek önemli evet, sölyediğim gibi önceki doktorum seyide soysaldı, üniversitenin profesörü, onlarda tedavi gördük biz bir süre, kadın kariyer yapmış karı koca ikisi de para basıyolar, ama onlara da randevu saatinde giremiyoduk, en aşşa yarım saat bir saat sarkıyodu, hatta aşılama yaptırdığımız zamanlarda doktor sıkı sıkı tembihliyodu, saat 12de kesin gelceksin geç kalma diyodu, kendisi 1 saat geç geliyodu, aşılama konusunda bilgin var mı bilmiyorum, eşinden sperm örneği alıyolar, laboratuarda sağlıklılarını kalitelilelierini seçiyolar, bi tür eleme yöntemi kullanıyolar yani, sonra orjinaliyle birebir bir sıvının içine enjekte ediyolar, onu da bir şırıngaya koyup vücut sıcaklığında muhafaza ediyolar bi dolabın içinde, aşılama işlemiinin gerçekleştirilmesinden hemen önce dış ortama çıkarılması gerekiyo, çünkü her geçen dakika spermlerin kalitesi ve hızı düşmeye başlıyomuş dış ortamda, doktorun muayenehanesiyle bu işlemin yapıldığı laboratuar altı üstlüydü, hemşire eşime bu bahsettiğim şırıngayı getirmesini söylüyodu, eşim hemen acele gidip getiriyodu, bekliyoduk bekliyoduk doktor ortada yok, bir keresinde 45 dakika beklediğimizi hatırlıyorum, eşim sinirlendi hatta, bu şekilde duyarsız davranılmasına kızdı, yine aynı doktorum sağ tüpümüntıkalı olduğunu söylemişti, onun için laporoskopi yada histeroskopi dediği şeyi yapcaktı, türkçesi kapalı ameliyat yani, vaajinadan giriyolar, kesik yok, anestezili olcaktı, gece 12den sonra hiçbişey yemiceksiniz diye sıık sıkı tembihlediler bana, saat 11 gibi yapılacaktı, bekle bekle saat 4 olmuş, en sonunda isyan ettim dayanamadım, bağırıp çağırmaya başladım, eşim sakinleştirmeye çalıştı falan, sonra gitmiş oradaki görevlilerle konuşmuş, bu ne böyle eşim saatlerdir aç susuz bekliyo diye, açlığımı falan umruma takmıyodum, öyle çok susamıştım ki, kıvrandım resmen, neymiş anestezi uzmanının ameliyatı çıkmış, böyleyse beni bekletmeyin dimi, sonra yarın gelmemi söylediler, isyan ettim, gelmeyecem lanet olsun tıkalı kalsın istemiyom dedim, olcaksa olsun olmucaksa da olmasın herkes çocuklu mu bu dünyada diye böğüre böğüre ağladım :) bu kadar ihmale bu kadar özensizliğe rağmen hamileliğimin ilk zamanlarında aylık rutin muayeneden 200 ytl alacaklarını söylediler, biz de 200 çok 100 ytl olamazmı dediğimizde doktor ellerini kavuşturmş gayet kendinden emin bi şekilde o konuya girmem bile dedi, ya anlatsam bi sürü sinir bozucu şey var, ama şimdiye kadar murat beyde bu yada bunlara benzer en ufak bişey yaşamadım, sevkli gidiyorum, 35 ytl ödüyorum, dakikalarca ultrasonda kalıyoruz, önceki doktorum 5 dakika sonra kaldırırdı beni, yav ben çok konuştum dimi :bbo: