ay şekerim ilk hamileliğimde ben ilk rıdvan beye gittim, adam koskoca başhekim olmuş mutlaka kalitelidir düşüncesiyle, ama hayal kırıklığına uğradım, o kadar acımasızca konuştu ki, yüzüme bile bakmadan ya hiç hamile kalmadın yada kesinlikle düşük yapacaksın dedi, moralim bozuldu, o durumda psikolojik destek istiyor insan, en azından kurtarma şansımız düşük ama elimizden geleni yapacaz diyebilirdi, mesleğini ticaret mantığıyla yapıyor, bir de ona giden arkadaşım vardı, detayları söylemek istemiorum ama günü geçmiş olmasına rağmen kürtaj yapmayı teklif etmişti, aklını çelmiş olmayayım ama ben asla öyle bir doktora devam edemem, sonrasında nuray aydına gitmiştim, o psikolojik desteğini esirgemedi benden saolsun, şansımız %30 ama kurtarmaya çalışacaz demişti, ama o da çok kaliteli bi doktor değil, murat karayeli seviyorum ben, uzun boylu iri yarı kıvırcık uzun saçlı bi adam, çok şeker bi görüntüsü var, gittiğim zaman hoşgeldin canım der, konuşurken evet hayatım der, bazen annecim der, bu sözleri ilk duyduğumda afalladım ama adam kibar adam, artniyet yok yani, geçen ay 5 kg aldım, hiç kızmadı, sadece bak dedi sen zaten kilolu hamile kaldın, bebişimiz kıymetli bebek, bebek tedavisi görmşüsünüz bak dedi, azcık dikkat et bitanem dedi, ya ilerde şeker hastalığı olursan napcaz o zaman, nolur gözünü seveyim diye yalvardı, psikolojik olarak destek oluyor, bir de bizim kurumdan birkaç kişi de oraya gidiyor, ben onlalrın tavsiyesiyle gittim, öncesinde seyyide-mehmet emin soysal çiftine gitmiştim, onlar da profesörüz diye rutin muayeneye 200 ytl geçiriyolardı, diğer doktorlardan da bir artısını göremedim, çok da ilgili değillerdi, sanırım biraz paraya doymuşlar :) ben murat beyi sevdim, şu anda onunla devam etmeyi düüşünüyorum, doğumumda da onun gelmesini istiyorum, benim için psikolojik destek de çok önemli çünki