- 4 Ocak 2008
- 473
- 1
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende agustos ayinda 1 ayligina turkiyeye tatile geliyorum ve bursada bulunucam. ense kalinligini olcmek için burdaki doktorum tukiyede bir doktora gitmemi istedi. agustos ayinda bursada bulunucam bana iyi bir doktor veya ozel bir hastane tavsiye edebilirmisin. merkezde olsa daha iyi olur benim için.
simdiden sagol.
neden olmasın :) ya benim çok mide bulantım var hiç bişi yiyemiyorum hastanede yattım baya sora eve geldim serumlarıma evde devam ediyorum serum olmadımı iş kötü bende yarın son serumu takıcaz ondan sonra ne olcak bilmiyorum senin kullandığın mide bulantısı ilacı varmı dr bana emedur vardi ama hiç bi işe yaramadı
saol ibolya. inşallah o tekmeleri bizlerde hissederiz ilerde canım:dance:
valla benim eşim şimdidenne zaman beni giyinirken görse yanıma gelip kafasını dayıyor göbeğime. sanki duyacakmış gibi. demekki tekmeler başlasa ben hep göbek açık gezicem evde. biraz meraklıyız daa.s
ayy az kalmış desene. yaşasın yuppiiiiiiiii:sm_cool:
ay ne güzel ya.benim ilk bebişim çok heyecanlıyım.genç bir anne olacağım için de çok mutluyum.Allah hepimize iyi doğumlar versin
iyi geceler kızlar, ya bulantı, tiksinme derken bende bu sefer de başağrısı başladı 2-3 gündür. Resmen migren gibi. Akşamları iyice azıyor. Sizde de varmı? İlaç da alamıyorum korkudan. Ne yapsam acaba ya???
Günaydın güzel şubat anniş adayları... İnşallah mide bulantısız bir gün geçiririz. Ben bugün biraz iyiyim sanki coksekeriremsu
Sizlerin durumları nasıl kızlar bakiim?
Merhaba çektiğiniz baş ağrısı vücutta kan ve dokular arası sıvı miktarının artmasından kaynaklanıyor ve telaşlanılacak birşey yok. İlça almanıza gerek yok, biraz yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim.iyi geceler kızlar, ya bulantı, tiksinme derken bende bu sefer de başağrısı başladı 2-3 gündür. Resmen migren gibi. Akşamları iyice azıyor. Sizde de varmı? İlaç da alamıyorum korkudan. Ne yapsam acaba ya???