2009 Şubat Anneleri

dur2008 aramıza hoşgeldin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. aklına kötülük getirme, herşey olacağına varıyor.

Arkadaşlar 3 boyutlu ile 4 boyutlu ultrason arasında ne fark var, benim dr umda 3 boyutlu var ama 4 boyutluyuda çok merak ediyorum

çok sağol allah nasip ederse oğluşum olcak 25/2 yani 26 . haftasında çok korkuyorum bebeişime bişi olcak diye geceleri rüya görmekten uyuyamaz oldum bilmem bu zaman nasıl geççek

Canım bende aynı senin gibiyim bişey olacak diye çok korkuyorum şu 32. haftayı bi bitirsek diyorum, çok şükür bi problemde yok ama korkuyorum işte hormonsal durumlar heraldesenağlama

merhaba kızlar bende sizi uzun zamandan beri takip eden ama ilk defa yazan allah kısmet ederse şubat annesi adayıyım :dance: 24+0 haftalığım bugun itibariyle ve oğlum olucak inş. hepinize sevgiler,iyi muhabbetler diliyorum :teytey: inş allahım hepimizin gönlüne göre verir ve bir an önce bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz. :CüvCüv:

selam kızlar
dur2008 ve şekerbaby hoşgeldiniz aramıza

kızlar bu arada bizim de bir kolayımız bulunmuyor sanırım
bebişlerimiz hareket etmeseler neden etmiyorlar etseler acaba huzursuzlar mı

alın size yeni tedirginlik
bu kadar kuvvetli vururlarsa keseyi delmezler mi zedelemezler mi
bu da eşimin yeni korkusu
yok saçmalama falan dedim ama benim de aklıma takılmıyor değil :)
bu arada herkes 28. haftam dolunca bebişi doğurtacaklarını düşünmüş herhalde telefonlarda laf anlatmaktan bunaldık
gerçi operasyonu geçirdiğimde -18 eylülde- 10 kasım tarihi o kadar uzaktı ki sanki hiç ulaşamayacakmış gibiydik şükür ki kasılma - kanama olmadan yatıyorum
şekeri ve plasenta previayı saymazsak önemli bir sıkıntımız yok
yalnız artık zaman geçse de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alsak
çok hevesleniyorum buradaki doğum hikayelerini okudukça :))

Canım geç değilmi tetanoz aşısı için.Evet ücret ödemiyorsun sağlık ocağında.Benim gittiğim sağlık ocağındada hemşire konusunda seninle aynı fikirdeydim.Fakat tam tersi cok ilgilendi burdan anayım onuda Özlem hemşire.Çok güzel bilgiler de verdi cok yardımcı oldu.İşini layıkıyla yapan biriydi.Çok şaşırdım.Çok memnun kaldım.Sen kaç haftalıksın benim ikinci tetanoz aşı zamanım geldide.

Canım bilmiyorum ki benim dr.um bu hafta yaptırabilirsin demişti umarım geç değildir hemşireler de kaçıncı haftamda olduğumu sordular sorun olsa söylemezlermiydi Birde 80 doğumlularda tek doz doz falan diye bahsetti.1 ay sonra tekrar çağırdı . Sağlık ocağında bende şaşırdım güleryüzlerine hatta yarın pasta alıp gideyim diyorum teşekküre keşke tüm devlet hastanesi personeli böyle olsa

Arkadaşlar 3 boyutlu ile 4 boyutlu ultrason arasında ne fark var, benim dr umda 3 boyutlu var ama 4 boyutluyuda çok merak ediyorum
canım bak benim etikette resmi var ya bebeğin o 4 boyutlu gerçek zamanlı oluyor 3 boyutluyla farkı rengi sanırım

Şeker baby ve dur2008 aramıza hoşgeldiniz sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle .

Gece çok rahat uyuyorum kızlar ben sabaha kadar deliksiz resman ve sabah zor uyanıyorum ama gece 1- 2 den önce yatmıyorum belki ondandır

Kızlar ben bugün evime gidiyorum akşam dönerim bir dolaşayım bakalım evimi özledim .
HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM

hoşbulduk sağol ssaslan sanada çok geçmiş olsun.aslında senin aklına gelen benimde sabah aklıma geldi tırnağıyla falan delmezmi acaba diye ne kadar saçma dimi sanki ilk hamile biziz :roflol: hayırlısı ile inş bişey olmadan bir şubat ayı getirsekte ondan sonra hepimiz rahatlasak.bende çok sıkıntı atlattım ama ilk 3 ay sadece şimdi çok şükür iyiyim allah bebeklerimize bizlere bağışlasın inş. :dance:

çok sağol allah nasip ederse oğluşum olcak 25/2 yani 26 . haftasında çok korkuyorum bebeişime bişi olcak diye geceleri rüya görmekten uyuyamaz oldum bilmem bu zaman nasıl geççek
allah korusun canım..:Saruboceq:
canım benim kötü düşünceleri getirme lütfen aklına..:mymeka:
oğluşunu düşün ve mutlu al..:teselli:
bol bol dua et günler hızla geçiyor bak az kaldı minikleri kucağımıza almaya :lepi:

selam kızlar
dur2008 ve şekerbaby hoşgeldiniz aramıza

kızlar bu arada bizim de bir kolayımız bulunmuyor sanırım
bebişlerimiz hareket etmeseler neden etmiyorlar etseler acaba huzursuzlar mı

alın size yeni tedirginlik
bu kadar kuvvetli vururlarsa keseyi delmezler mi zedelemezler mi
bu da eşimin yeni korkusu
yok saçmalama falan dedim ama benim de aklıma takılmıyor değil :)
bu arada herkes 28. haftam dolunca bebişi doğurtacaklarını düşünmüş herhalde telefonlarda laf anlatmaktan bunaldık
gerçi operasyonu geçirdiğimde -18 eylülde- 10 kasım tarihi o kadar uzaktı ki sanki hiç ulaşamayacakmış gibiydik şükür ki kasılma - kanama olmadan yatıyorum
şekeri ve plasenta previayı saymazsak önemli bir sıkıntımız yok
yalnız artık zaman geçse de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alsak
çok hevesleniyorum buradaki doğum hikayelerini okudukça :))

inşallah gününden önce doğmaz meleklerimiz..:Saruboceq:
biliyorsun seninle kaderimiz birbirine benziyor..bendede şeker ve plesanta previa var..vede bitmeyen kanamam :çok üzgünüm:
rabbime sığınıyorum ve ben herşeyi ona bırakdım..rabbim benim için en hayırlısını verecektir..:Saruboceq: rabbimden gelecek herşeye hazırım...:Saruboceq:

valla 2009 erkek senesi yaaa...:nazar: :nazar:
erkekleri çoğaltıyoruz maşallah ...

merhaba kızlar bende sizi uzun zamandan beri takip eden ama ilk defa yazan allah kısmet ederse şubat annesi adayıyım :dance: 24+0 haftalığım bugun itibariyle ve oğlum olucak inş. hepinize sevgiler,iyi muhabbetler diliyorum :teytey: inş allahım hepimizin gönlüne göre verir ve bir an önce bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz. :CüvCüv:

Hoşgeldin şekerbaby seninle Satt tarihimiz aynı... muhtemel doğum tarihimiz 26 şubat fakat benim doktorum 1 hafta geri dedim kızım için... geç döllenme olmuş dedi birde kızlar böyle 1 hafta geriden takip edebiliyorlarmış ..sağlığı yerinde çok şükür cumartesi kontürolümüz var bakalım özlüyorum kızımı ben ayda bi kontürolümüz oluyor ama ben 15de bi gitmek istediğimi söyleyeceğim artık :)
seni ve oğluşunu öpüyoruz :CüvCüv:

merhaba bayanlar herkes iyidir umarım benimde doktor kontrolü haftaya cumaya ertelendi hastanede tek kadın doğpumcu kaldığı için yığılma olmuş

Kızlar ben tetanos aşımı olduğumda hiç acımadı ağrımadı sağlık ocağında da kimse bir şey demeyince kapadım kolumu çıktım ertesi gün bir şişti kızardı dağıtmadığım için aşı olunduğunda hafif ovuşturup dağıtmak gerekiyormuş aklınızda olsun bide sol koluma yaptırmıştım soluma da yatınca baya canım yandı birkaç gün

merhaba bayanlar herkes iyidir umarım benimde doktor kontrolü haftaya cumaya ertelendi hastanede tek kadın doğpumcu kaldığı için yığılma olmuş

merhaba canım... kızımla ben iyiyiz çok şükür... ama bugün kızım biraz tembel sanırım çok az tekmeliyor :)
kontürolünün ertelenmesi iyi olmamış bebişini görmek için ne kadar heycanlı olacağını tahmin edebiliyorum... ama olsun herşey yolunda olsunda 1 hafta geç görürüsün önemli olan onların sağlıklı olmaları

Sevgili hamişler
Hamileliğin 7.ayından itibaren meme uçlarını emzirmeye hazırlamak için ve doğum sonrası kurumuş veya çatlamış ağrılı meme uçlarını iyileştirmek üzere her emzirme sonrasında kullanılmak üzere kokusuz sürüldüğünde silinmesine gerek olmayan Lansınoh ve Purelan diye kremler varmış bileniniz varmı .Almayı düsünüyorUm da ben.

canım Lansınoh kremlerden 3 tane aldım ben inşallah işe yarar en çok bunu tavsiye etmişti doktorumuz kullanan bazı kişilere sordum boşuna dedi bir işe yaramıyor bepanten daha etkili dedi bende şimdi kaldım arada sanırım en iyisi kullanıp sonucu görmek

merhaba canım... kızımla ben iyiyiz çok şükür... ama bugün kızım biraz tembel sanırım çok az tekmeliyor :)
kontürolünün ertelenmesi iyi olmamış bebişini görmek için ne kadar heycanlı olacağını tahmin edebiliyorum... ama olsun herşey yolunda olsunda 1 hafta geç görürüsün önemli olan onların sağlıklı olmaları

bizim oğlan gece gündüz hiç durmuyor tek sorun babamız elini koyduğunda tüm hareketler kesiliyor birden sanırım uzun atlama ve yaylanma haraketleri yapıyor takla attığını hissediyorum bir anda içim dışıma çıkıyor sanıyorum ilk hissettiğimde korkmuştum ne oluyor diye sonra ardı arkası kesilmeyince anladım ki bizim velet spor yapıyor kaydirigubbakcemile3

Bende bi hamile forumunda okudum çatlamış meme uclareı için bi krem önermişlerdi alaman markasıymış sanırım bütün eczanelerde varmış...GARMASTON , diye bi krem bende not almıştım ne kadar faydalı olur bilemem ama aklımda bi krem olsun diye not aldım sadece :)

X