Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol allah nasip ederse oğluşum olcak 25/2 yani 26 . haftasında çok korkuyorum bebeişime bişi olcak diye geceleri rüya görmekten uyuyamaz oldum bilmem bu zaman nasıl geççek
Canım geç değilmi tetanoz aşısı için.Evet ücret ödemiyorsun sağlık ocağında.Benim gittiğim sağlık ocağındada hemşire konusunda seninle aynı fikirdeydim.Fakat tam tersi cok ilgilendi burdan anayım onuda Özlem hemşire.Çok güzel bilgiler de verdi cok yardımcı oldu.İşini layıkıyla yapan biriydi.Çok şaşırdım.Çok memnun kaldım.Sen kaç haftalıksın benim ikinci tetanoz aşı zamanım geldide.
canım bak benim etikette resmi var ya bebeğin o 4 boyutlu gerçek zamanlı oluyor 3 boyutluyla farkı rengi sanırımArkadaşlar 3 boyutlu ile 4 boyutlu ultrason arasında ne fark var, benim dr umda 3 boyutlu var ama 4 boyutluyuda çok merak ediyorum
allah korusun canım..:Saruboceq:çok sağol allah nasip ederse oğluşum olcak 25/2 yani 26 . haftasında çok korkuyorum bebeişime bişi olcak diye geceleri rüya görmekten uyuyamaz oldum bilmem bu zaman nasıl geççek
selam kızlar
dur2008 ve şekerbaby hoşgeldiniz aramıza
kızlar bu arada bizim de bir kolayımız bulunmuyor sanırım
bebişlerimiz hareket etmeseler neden etmiyorlar etseler acaba huzursuzlar mı
alın size yeni tedirginlik
bu kadar kuvvetli vururlarsa keseyi delmezler mi zedelemezler mi
bu da eşimin yeni korkusu
yok saçmalama falan dedim ama benim de aklıma takılmıyor değil :)
bu arada herkes 28. haftam dolunca bebişi doğurtacaklarını düşünmüş herhalde telefonlarda laf anlatmaktan bunaldık
gerçi operasyonu geçirdiğimde -18 eylülde- 10 kasım tarihi o kadar uzaktı ki sanki hiç ulaşamayacakmış gibiydik şükür ki kasılma - kanama olmadan yatıyorum
şekeri ve plasenta previayı saymazsak önemli bir sıkıntımız yok
yalnız artık zaman geçse de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alsak
çok hevesleniyorum buradaki doğum hikayelerini okudukça :))
merhaba kızlar bende sizi uzun zamandan beri takip eden ama ilk defa yazan allah kısmet ederse şubat annesi adayıyım :dance: 24+0 haftalığım bugun itibariyle ve oğlum olucak inş. hepinize sevgiler,iyi muhabbetler diliyorum :teytey: inş allahım hepimizin gönlüne göre verir ve bir an önce bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz. :CüvCüv:
merhaba bayanlar herkes iyidir umarım benimde doktor kontrolü haftaya cumaya ertelendi hastanede tek kadın doğpumcu kaldığı için yığılma olmuş
merhaba canım... kızımla ben iyiyiz çok şükür... ama bugün kızım biraz tembel sanırım çok az tekmeliyor :)
kontürolünün ertelenmesi iyi olmamış bebişini görmek için ne kadar heycanlı olacağını tahmin edebiliyorum... ama olsun herşey yolunda olsunda 1 hafta geç görürüsün önemli olan onların sağlıklı olmaları