- 2 Ağustos 2008
- 3.791
- 1
ssaslan sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim bu arada bende de var aynı sorun ben de hafta sonu gideceğim doktora
umarım senden de iyi haberleri alırız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ssaslan sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim bu arada bende de var aynı sorun ben de hafta sonu gideceğim doktora
kızlar selam
testim iyi çıktı amnios sıvısı değil yatarken idrara çıktığımdan oraya kaçan idrarın geri çıkışı imiş
eşim de kan şekeri ölçüm sonuçlarımı götürdü aynen devam demiş onları da güzel bulmuş
göğüslerimde oluşan çatlaklar için de Tummy Honey diye bir krem vermiş gerçi eşim kremin butter olanını bulmuş ama butter yazanı sadece önleyici krem olanı ise hem önleyici hem de oluşan çatlakları düzeltici imiş
Tatoşcum belki hamileliik psikolojisinden sana öyle geliyordur
belki yaşadıklarından eşin de çok etkilenip tedirgin oluyordur
fakat malum erkek milleti duygularını ifade özürlerini farklı şekillerde kamufle ediyorlar
Haklısın tatoş söyledikleri fiyatta biraz tuzlu.Daha uygun fiyatla 6.aya kadar da kullanılabilen küçük beşikler var.Yatak odama yanımda olması gerektiğinden bende düsünüyorum henüz almadım.Ama çok güzel şeyler var bebek mağazalarında.
Kizlar slm ya bende aşiri şekilde kasiklarimda batma var.özellikle otururken çok fazla oluyor.acaba bebek haeketlerimidir doktora sordum öyle dedi ama sizledende yaşiyan varmi ağri şeklinde değilde batma tarzinda var.
kızlar ben de alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum ama bir yandan da acaba diyorum korkuyorum Allah korusun erken doğum falan olduğunda o travmayı atlatmak daha zor olur diye düşünüyorum.acaba yalnış mı düşünüyorum
sağol canım ben de çok sevindim
bu günden sonra 1 pazartesi daha geçecek ve sonraki pazartesi kontrolüm olacak ki o zaman 27+5 olacağım kısmetse
iple çekiyorum
iyiakşamlar hanımlar öncelikle ssaslan sonucunun iyi çıkmış gözün aydın çok sevindim gerçekten tatoşcum sende üzme kendini herşey hallolur yavaş yavaş kızlar ben oda yapamıyorum çünki ayrı bir odam yok oyüzden park yatağı tercih ettim hem daha kullanışlı hafif evin içinde dolaştırılabilir ayrıca işi bitince topla kaldır aldım kzımın yatağını hemde 200 ytl kraftın altı ay kullanıcağınız beşiklere çok fazla para ödemeyin ucuz bişeyler alın derim ben sonuçta odalarına geçicekler
erken doğum riskim yok çok şükür ama bütün hazırlıklarını bayağı önceden yapıp sonradan bebğini kaybeden birinden bahsetmişlerdi o geldikçe aklıma korkuyorum Allah korusun
Tatoş bende o beşikleri çok seviyorum bide yatak odamda yer olmadığı için bulabildiğimin en ufağı olmalı.
Kızlar bide benim bebişte 2 gündür aşağıya doğru tekme atıyor ama öyle böyle değil yerinden çıkcak sanıyorum,yürürken falan yapınca hele çok panikliyorum şimdi patlıcak diye,ama başı falan yukarda onu hissediyorum göğüs kafesimin altına yaslıyor ve gerinip aşağıya doğru vuruyor ama çok canmı acıtıyor ya sizinde oluyormu öyle
inşallah 28 de doğurmayacağım ama o tarihi atlatmamızın önemli olduğunu söylüyor drum
sonrasında 30. hafta ve 32. hafta olarak hedefler koymayı düşünüyor
ama sanırım 2009a sarkıtmayacak gibi
tatoş senin diğer 2 bebeğin doğumdan sonra neden öldü acaba.aslında onlar iki bebek değil iki melekler allah gelenlere uzun ömür versinn.yavrularımızı bize bağışlasın hepimizin