2009 Şubat Anneleri

kızlar selam
testim iyi çıktı amnios sıvısı değil yatarken idrara çıktığımdan oraya kaçan idrarın geri çıkışı imiş
eşim de kan şekeri ölçüm sonuçlarımı götürdü aynen devam demiş onları da güzel bulmuş
göğüslerimde oluşan çatlaklar için de Tummy Honey diye bir krem vermiş gerçi eşim kremin butter olanını bulmuş ama butter yazanı sadece önleyici krem olanı ise hem önleyici hem de oluşan çatlakları düzeltici imiş

Tatoşcum belki hamileliik psikolojisinden sana öyle geliyordur
belki yaşadıklarından eşin de çok etkilenip tedirgin oluyordur
fakat malum erkek milleti duygularını ifade özürlerini farklı şekillerde kamufle ediyorlar

ŞÜKÜR CANIM SONUCUN GÜZEL ÇIKMIŞ....ALLAHIM BAĞIŞLASIN YAVRUNU SANA VE BABASINA..:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞALLAH ÖYLEDİR CANIM AMA İNSAN YİNEDE HİSSEDİYOR ..
BİRAZDA KENDİ PROBLEMLERİ VAR...ONADA HAK VERİYORUM AMA BENİM VE ÇOCUKLARININ GÜNAHI NEKİ DEĞİLMİ?BENİMDE ONA İHTİYACIM VAR AMA ANLAMIYOR YADA İŞİNE GELMİYOR:kızgın:

iyiakşamlar hanımlar öncelikle ssaslan sonucunun iyi çıkmış gözün aydın çok sevindim gerçekten tatoşcum sende üzme kendini herşey hallolur yavaş yavaş kızlar ben oda yapamıyorum çünki ayrı bir odam yok oyüzden park yatağı tercih ettim hem daha kullanışlı hafif evin içinde dolaştırılabilir ayrıca işi bitince topla kaldır aldım kzımın yatağını hemde 200 ytl kraftın altı ay kullanıcağınız beşiklere çok fazla para ödemeyin ucuz bişeyler alın derim ben sonuçta odalarına geçicekler

Haklısın tatoş söyledikleri fiyatta biraz tuzlu.Daha uygun fiyatla 6.aya kadar da kullanılabilen küçük beşikler var.Yatak odama yanımda olması gerektiğinden bende düsünüyorum henüz almadım.Ama çok güzel şeyler var bebek mağazalarında.

NE GEREK VAR Kİ ZATEN BU KADAR PARA VERMEYE..ZATEN 6 AYDAN SONRA KULLANMAYACAK EŞYA İÇİN BU KADAR PAŞA YAZIKTIR YAAA..ONUN YERİNE 150 300 ARSI BEŞİKLER VAR EN İYİSİ ONDAN ALMAK..GERİ KALAN PARAYIDA BEBİŞLERE HARCANIR ZATEN..BEZ PARASI DÜNYANIN PARASI..BİRDE BEBEK EMMEZSE İŞDE O ZAMAN YANDIK :sm_confused:

Kizlar slm ya bende aşiri şekilde kasiklarimda batma var.özellikle otururken çok fazla oluyor.acaba bebek haeketlerimidir doktora sordum öyle dedi ama sizledende yaşiyan varmi ağri şeklinde değilde batma tarzinda var.

BENİM ÖNCELERİ ÇOK OLUYORDU AMA BU ARALAR OLMUYOR CANIM..DİNLENME ŞART BU ARADA BEBİŞ BÜYÜDÜĞÜ İÇİN HERHALDE RAHİME BASKI OLUYOR BUNDANDA KAYNAKLANABİLİR..BİRDE KALSİYUM EKSİKLİĞİ VE MAGNEZYUM EKSİKLİĞİDE YAPARMIŞ ÖYLE DUYDUM AMA...GEÇMİŞ OLSUN CANIM..BUNLAR TATLI ACILAR:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben de alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum ama bir yandan da acaba diyorum korkuyorum Allah korusun erken doğum falan olduğunda o travmayı atlatmak daha zor olur diye düşünüyorum.acaba yalnış mı düşünüyorum

ERKEN DOĞUM RİSKİN Mİ VAR...CADIARZU
EĞER BÖYLE BİRŞEY VARSA EN AZINDAN 2 TAKIM ZIBIN ,,TULUM,BATTANİYESİ ÇORABI ELDİVENİ YANİ ACİL GEREKLİ OLANLARI HAZIR ETMEK EN DOĞRUSU...
İNŞALLAH BEBİŞLER ZAMANINDA DOĞAR CANIM..:Saruboceq:

sağol canım ben de çok sevindim
bu günden sonra 1 pazartesi daha geçecek ve sonraki pazartesi kontrolüm olacak ki o zaman 27+5 olacağım kısmetse
iple çekiyorum

canim benim zaman o kadar çabuk geçiyorki yetişemiyoruz vallahi...
Az kaldi desene kucaklarimiza almayi meleklerimizi..
Bu arada sen 28 .ci haftada doğum yapacakmisin yoksa bekliyecekmisiniz...
Rabbim yardimcin olsun birtanem...

iyiakşamlar hanımlar öncelikle ssaslan sonucunun iyi çıkmış gözün aydın çok sevindim gerçekten tatoşcum sende üzme kendini herşey hallolur yavaş yavaş kızlar ben oda yapamıyorum çünki ayrı bir odam yok oyüzden park yatağı tercih ettim hem daha kullanışlı hafif evin içinde dolaştırılabilir ayrıca işi bitince topla kaldır aldım kzımın yatağını hemde 200 ytl kraftın altı ay kullanıcağınız beşiklere çok fazla para ödemeyin ucuz bişeyler alın derim ben sonuçta odalarına geçicekler

TEŞEKKÜRLER CANIM..ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN...
PARK YATAKLARDAN ÇOK KULLANIŞLIYMIŞ..BUNUDA DÜŞÜNEBİLİRİM..AMA BEN BU 6 AYA KADAR YATILAN BEŞİKLERE BAYILIYORUM :CüvCüv:

erken doğum riskim yok çok şükür ama bütün hazırlıklarını bayağı önceden yapıp sonradan bebğini kaybeden birinden bahsetmişlerdi o geldikçe aklıma korkuyorum Allah korusun

erken doğum riskim yok çok şükür ama bütün hazırlıklarını bayağı önceden yapıp sonradan bebğini kaybeden birinden bahsetmişlerdi o geldikçe aklıma korkuyorum Allah korusun

ŞÜKÜR CANIM...BİRAN TEDİRGİN OLDUM..
OZAMAN UFAK UFAK AL GENEDE SEN AMA SON 15 GÜN KALA HAZIRLIĞINI TAMAMLARSIN..AMANNN SAĞLIKLI DOĞSUNDA YAVRUN GERİSİ KOLAY CANIM YAAA:nazar::nazar:

Tatoş bende o beşikleri çok seviyorum bide yatak odamda yer olmadığı için bulabildiğimin en ufağı olmalı.
Kızlar bide benim bebişte 2 gündür aşağıya doğru tekme atıyor ama öyle böyle değil yerinden çıkcak sanıyorum,yürürken falan yapınca hele çok panikliyorum şimdi patlıcak diye,ama başı falan yukarda onu hissediyorum göğüs kafesimin altına yaslıyor ve gerinip aşağıya doğru vuruyor ama çok canmı acıtıyor ya sizinde oluyormu öyle

inşallah 28 de doğurmayacağım ama o tarihi atlatmamızın önemli olduğunu söylüyor drum
sonrasında 30. hafta ve 32. hafta olarak hedefler koymayı düşünüyor
ama sanırım 2009a sarkıtmayacak gibi

Tatoş bende o beşikleri çok seviyorum bide yatak odamda yer olmadığı için bulabildiğimin en ufağı olmalı.
Kızlar bide benim bebişte 2 gündür aşağıya doğru tekme atıyor ama öyle böyle değil yerinden çıkcak sanıyorum,yürürken falan yapınca hele çok panikliyorum şimdi patlıcak diye,ama başı falan yukarda onu hissediyorum göğüs kafesimin altına yaslıyor ve gerinip aşağıya doğru vuruyor ama çok canmı acıtıyor ya sizinde oluyormu öyle

EVET CANIM HATTA BEBEĞİN BAŞ TARAFI SOL KABURGA KEMİĞİME BASKI YAPIYOR VEDE CANIM ACIYOR..NE YAPSINLAR YAAA KÜÇÜCÜK YERDE İKİ BÜKLÜM RAHAT ETMEYE ÇALIŞIYORLAR:)))KURBAN OLURUM ONLARI BİZE LAYIK GÖRENE...:nazar:

inşallah 28 de doğurmayacağım ama o tarihi atlatmamızın önemli olduğunu söylüyor drum
sonrasında 30. hafta ve 32. hafta olarak hedefler koymayı düşünüyor
ama sanırım 2009a sarkıtmayacak gibi

AYY BİRTANEM İNŞALLAH MİNİĞİN VAKTİNDE DOĞAR..:Saruboceq:.VE BENİM GİBİ ERKEN DOĞUM RİSKİ OLANLAR DA İNŞALLAH ZAMANINDA DOĞAR..:Saruboceq:
HAKKINIZDA HAYIRLISI DİYORUM CANIM..ALLAHIM YARDIMCINIZ ,YARDIMCIMIZ OLSUN...:Saruboceq:

İnşallah kızlar hepimizin bebişleri vaktinde sevindirir bizi, Allahım eksikliklerini göstermesin kimseye

bu saatten sonra vakitlerini beklemelerini dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden zaten

bebişlerin tekmelerinden bahsetmişsiniz de
oğluşum bazen bağırsaklarımı bile tekmeliyor

tatoş senin diğer 2 bebeğin doğumdan sonra neden öldü acaba.aslında onlar iki bebek değil iki melekler allah gelenlere uzun ömür versinn.yavrularımızı bize bağışlasın hepimizin

tatoş senin diğer 2 bebeğin doğumdan sonra neden öldü acaba.aslında onlar iki bebek değil iki melekler allah gelenlere uzun ömür versinn.yavrularımızı bize bağışlasın hepimizin

İLK BEBEĞİMİ YANİ KIZIMI 8 AYLIK DÜNYAYA GETİRDİM..DEVAMLI KANAMAM VARDI SÜREKLİ HASTANEDE YATIYORDUM AMA YİNEDE DOĞDU SADECE 4 GÜN YAŞAYABİLDİ..senağlama
DİĞER İKİNCİ BEBEĞİMİDE 5 AYLIKKEN KAFATASI OLUŞMADIĞINDAN DOLAYI KAYBETTİM...GÖZLERİ VARDI AMA KAFATASI YANİ BEYİN YOKTU ODA KARNIMDA ÖLÜNCE ÖLÜ DOĞUM YAPIP KÜRTAJ OLDUM.senağlama
ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM..:çok üzgünüm:
3 HAMİLELİĞİM HARİKA GEÇTİ HİÇBİR SORUNUM OLMADI VE RABBİMİN İZNİYLE OĞLUMU DÜNYAYA GETİRDİM..ŞUAN 8 YAŞINDA:nazar::nazar:
BU HAMİLELİĞİMDE DE SORUNLAR HİÇ BİTMEDİ BAKALIM ELBET RABBİMİN BİR BİLDİĞİ VARDIR DİYORUM..
SADECE DUA EDİYORUM KOLLARIM BOŞ KALMASIN DİYE..:Saruboceq:

canım ya allah sana ve bu yavrularına ömür versin.benim hayattaki tek felsefem kader kadere çok inanıyorum.düşünsene onlar daha doğmamış yaşamamışken çok üüzlüyosun .bide düşünsene 20 sene okut büyüt dertlerine ortak ol.sonra şehit olsun.allah şehit annlerine sabır versin .çok üüzlüyorum.allah kimseye evlat acısı tatırmasın.

X