2009 Şubat Anneleri

:teselli: canim benim cok zor dönemler atlatmissin senağlama
ins. rabbim bu defa bebisini sag saglim büyütmek nasip eder
anne olarak seni cok iyi anliyorum rabbim evlat acisini düsmanimin bile basina vermesin
:teselli: :nazar:

saol güzelim...
allah razı olsun..iyiki varsınız..:1hug:a.s.

kızlar bebişlerinize park yatakmı oda mı düşünüyorsunuz.lütfen bi akıl verin bana.ben park yatak istiyorum babamız odaya hevesleniyor?arada kaldım

kızlar bebişlerinize park yatakmı oda mı düşünüyorsunuz.lütfen bi akıl verin bana.ben park yatak istiyorum babamız odaya hevesleniyor?arada kaldım

canım ben tek beşik koydum odasına oda eşimin teyzesinden geldi kadın almanyadan gelirken getirmiş geçen sene yengem doğum yaptığında oda takımı aldılar 1.800 ytl gibi bir rakama çocuk bir kere bile kullanmadı inatçı velet şimdi yeni arabalı oda siparişi vermişler diğerini toplamışlar benden haber bekliyorlar getirsinler diye ama malesefki benim yerim müsait değil oda için o yüzden bizde alıcaktık hem fiyatlar yüzünden hemde bu durumu görünce vazgeçtik

yok canım yanımda yatıracağım..küçük bir beşik alacak teyzesi..onda yatıracağım..bu kadar ufak bebeği yanımdan ayıramam:))

birtane 7aya kadar yatıcak beşik sordum fiyatını söyleyince satıcı bayan resmen tutuldum..tam 1.000 ytl
aman tanrım ben o parayla oda takımı alırım dedim:))

birtane 7aya kadar yatıcak beşik sordum fiyatını söyleyince satıcı bayan resmen tutuldum..tam 1.000 ytl
aman tanrım ben o parayla oda takımı alırım dedim:))

canım biz pahalı düşünmüyoruz zaten.ortalık karısık zaten.para sıkıntıda :roflol::roflol:

Haklısın tatoş söyledikleri fiyatta biraz tuzlu.Daha uygun fiyatla 6.aya kadar da kullanılabilen küçük beşikler var.Yatak odama yanımda olması gerektiğinden bende düsünüyorum henüz almadım.Ama çok güzel şeyler var bebek mağazalarında.

a.s.selam kızlar hepiniz iyisiniz inşallah. ben annemlerdeydim onun için yazı yazamadım yeni geldim.bende bebişimin hazırlıklarıyla uğraşıyorum.ogluşum 22+4 oldu.bizde eşimle isim konusunda kararsızız ben arda ismini düşünüyorum birde berken var daha düşünüyoruz.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:CüvCüv:

kızlar selam
testim iyi çıktı amnios sıvısı değil yatarken idrara çıktığımdan oraya kaçan idrarın geri çıkışı imiş
eşim de kan şekeri ölçüm sonuçlarımı götürdü aynen devam demiş onları da güzel bulmuş
göğüslerimde oluşan çatlaklar için de Tummy Honey diye bir krem vermiş gerçi eşim kremin butter olanını bulmuş ama butter yazanı sadece önleyici krem olanı ise hem önleyici hem de oluşan çatlakları düzeltici imiş

Tatoşcum belki hamileliik psikolojisinden sana öyle geliyordur
belki yaşadıklarından eşin de çok etkilenip tedirgin oluyordur
fakat malum erkek milleti duygularını ifade özürlerini farklı şekillerde kamufle ediyorlar

demircoool geldim cnm eve birazdan gene cikmam gerek ama sordugun icin tesekkürler
tatoscum saol cnm linki gönderdigin icin yapiliyorsa persembe kontrolümde mutlaka doktorumla konuscam gecekten cok agriyor omzum ve belim

bizde ilk 6 ay icin besik yatak düsünüyoruz 6. aydan sonra odallari ayirmak istiyorum
oglumla ayni odayi paylascaklari icin duruma bakmaliyiz eger oglum asiri kiskanclik yaparsa süreyi bir kac ay daha uzatabiliriz

demircool tatlim odasini da yapin sen istedigin park yatagida al biraz büyüdügünde bebisin yatagiyla odasina tasinir :))) zaten ordan cikmicaksaniz en gec 1 yasinda cocugun kendi odasi olmasi gerek :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar slm ya bende aşiri şekilde kasiklarimda batma var.özellikle otururken çok fazla oluyor.acaba bebek haeketlerimidir doktora sordum öyle dedi ama sizledende yaşiyan varmi ağri şeklinde değilde batma tarzinda var.

iyi akşamlar kızlar..SSASLAN sonucun iyi olmasına çok sevindim gözünaydın.
kızlar bende beşik alıcam ilk aylar için odada yapıcaz ama ilk zamanlarda yanımdan ayırmak istemiyorum,gece falan sonuçta sık sık emzireceğiz aynı odada daha kolay olur diye düşünüyorum

Kizlar slm ya bende aşiri şekilde kasiklarimda batma var.özellikle otururken çok fazla oluyor.acaba bebek haeketlerimidir doktora sordum öyle dedi ama sizledende yaşiyan varmi ağri şeklinde değilde batma tarzinda var.

cnm bende öyle bi batma yokda asiri asagida hissediyorum bebisimi :ecrin_bebek:
sendemi bebisini asagidami hissediyorsun ??? a.s.

evet aşada hissetiğim oluyor özellikle bazen hereket ettiğinde hemen idrara çıkıyorum.sanki ta orda gibi.bu kasıklarda batma için bu hafta doktorum ayakları orda aşada olduğu için dedi ama böyle batma yaparmı bilemedim valla

kızlar ben de alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum ama bir yandan da acaba diyorum korkuyorum Allah korusun erken doğum falan olduğunda o travmayı atlatmak daha zor olur diye düşünüyorum.acaba yalnış mı düşünüyorum

sasslan cnmm benim ya cok sevindim sonucunun iyi cikmasina :))

sağol canım ben de çok sevindim
bu günden sonra 1 pazartesi daha geçecek ve sonraki pazartesi kontrolüm olacak ki o zaman 27+5 olacağım kısmetse
iple çekiyorum

ssaslan sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim bu arada bende de var aynı sorun ben de hafta sonu gideceğim doktora

kızlar ben de alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum ama bir yandan da acaba diyorum korkuyorum Allah korusun erken doğum falan olduğunda o travmayı atlatmak daha zor olur diye düşünüyorum.acaba yalnış mı düşünüyorum

canım aynen ben de öyleyim
geçtiğimiz haftaya kadar bir çöpümüz bile yoktu
ama riskli olduğumdan en azından 1 hastane çıkışı aldılar başka da bişey yok

X