2009 Şubat Anneleri

benim elimden hiç böyle şeyler gelmez yaaa..
bence çok güzel görünüyor eminim tadı nefistir..
afiyetle yesin annesi kuzucuğun ve arkadaşları...

cimcime pasta çok şeker olmuş valla benimde elimden gelmez böyle şeyler gider hemen alırdım sen beceriklisin oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun hep beraber nice yaş günleri kutlamanız dileğiyle

İYİKİ DOĞDUN TUAN İYİKİ DOĞDUN TUAN .UZUN VE MUTLU BİR ÖMRÜN OLUR İNŞALLAH
Cimcime bizede gönder birer dilim süper görünüyor pasta ellerine sağlık

ssaslan canım umarım dr.unun dediği gibi idrardır sadece kağıdı kurutta haber ver bize merakta bırakma

saolun kizlar hepinize :)
ikinci pastayida hazirliyorum simdi cikolatanin erimesini bekliyorum onuda fotograf edip koyarim bakalim jürimiz ona ne dicek :))
bu gece zor uyurum ben daha renkli kurabiyeler puacalar yapilmasi gerek

keske ayni sehirde olsaydik ben hepinize caniniz ne cekiyorsa zevkle hic üsenmeden yapardim :))

ya kızlar dediğim gibi pedi koydum da
ıslaklık hissetmek için bekliyorum
hemen meraklanıp testi de bozmak istemiyorum

cimcime çikolatalı pastaya hiç dayanamam
tuan senin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı
bizim için de öp yavrunu bundan sonraki doğumgünlerini kardeşiyle birlikte kutlar inşallah

sanırım sonuç için yarın sabahı beklemek zorunda kalacağım :KK43:

ya kızlar dediğim gibi pedi koydum da
ıslaklık hissetmek için bekliyorum
hemen meraklanıp testi de bozmak istemiyorum

cimcime çikolatalı pastaya hiç dayanamam
tuan senin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı
bizim için de öp yavrunu bundan sonraki doğumgünlerini kardeşiyle birlikte kutlar inşallah

sanırım sonuç için yarın sabahı beklemek zorunda kalacağım :KK43:

saol cnm ins :1hug:
cikolatali pasta bitmisti aslinda üst kremasi icin cikolata eritiyordum sizle konusurken cikolatanin icine su kacmis :eek:klava:
yarin sabah ona krema alip kurtaririm belki......

cnmm gec olsunda güzel haber alalim bak bebisinde sana ben iyiyim dercesine tepki veriyor :teselli: masallah ona :nazar:
veee hepimizin bebislerine :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar tv8de pınar altuğ'un programı var bu saatlerde
onun da doğumu şubatta
imreniyorum gördükçe

evet ya ben de önerecektim. birkaç kez izledim. konuklarından faydalı bilgiler edinebiliriz. hamilelikle ilgili bir program. tam bize göre.

destekleriniz için saolun arkadaşlar...
paşam ın hiç keyfi yok onu öyle görncede üzülüyorum...
neyse en azından diğer gözüyle idare edecek...

buarada hala kanamam azda olsa devam ediyor..ne kadarda dinlensem geçmiyor..
doktorlar birşey bulamıyor ki..şu sebepten dolayı kanamam var diyemiyorlar...
sadece dinlen...
valla herkes hamişlikde kanamadan kurtarıp seviniyor bense pedle dolaşıyorum..
offf bu günler bir geçsede miniğimi kucagıma alıp bütün çektiklerimi unutayım...:nazar:

tatoşçum h.sonu görüştüğüm bir arkadaşım da hamileliği boyunca 9 ay adet gördüğünü söyledi. çok da sağlıklı çocuğu var. hiç canını sıkma. demek bazen böyle de olabiliyor.

kızlar biz saç boyatmaya filan pek bi korkuyoruz...bu artistler ise hamile kaldıklarında ben hiç dip boyaları çıkmış görmedim...az önce pınar altuğun programını açtım...boyası - gölgesi yapılmış saçlarının...benim saçları bir görseniz 48 renk oldu...hülya avşar da hamileyken gayet bakımlı ve boyalıydı saçları...yoksa biz pasaklı sali gibi boşuna mı dolaşıyoruz...6 ayı da bitiriyoruz sayılır şu aralar...acaba artık yaptırsam mı saçları mı??

yok canım ya boşver sen onları. bant tak yukarıdan topla bir şekilde idare et. ben bebeğe zararı olacağını düşünüyorum. daha önce saçlarım boyandığında yıkanırken o boya kokusu benim nefesimi tıkıyordu. deri yoluyla gitmese bile o kokuyu solumak zarar verebilir.

bende boyamak istiyordum sacımı hamile kalmadan önce ama eşim hiç istemiyordu.ve bu aralar ikna ettim gibi ama hemilelikten sonra dogumdan sonra kızımı kucama aldıktan sonra yaptırırım artık.

Günaydın güzel hamişler;
Hafta sonunuz nasıl geçti
benim bazen yorgunluktan mıdır çok ağrılarım oluyor.Kasık bölgesi ve karında yatınca dinlenince hafifliyor.Yürürken göbeğimin acıdığını hissediyorum.Ayak tabanlarıma basamıyorum bazen.Sizdede oluyor mu?.

herkese merhaba ben sevda bende 23 haftalık hamileyim doktor doğumun 20 şubatta olacağını söyledi. çok heyecanlıyım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bu arada benim bi oğlum olucak hala ismine karar veremedik bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

kizlar bende boyatmak icin dogumu bekleyenlerdenim
gecenlerde merak ettim kuaförüme sordum hamilelerin saclarini boyuyormusunuz diye hayir boyamiyourz demislerdi dogum sonrasi zaten gidip röfle yaptirmak istiyorum :KK70:

herkese merhaba ben sevda bende 23 haftalık hamileyim doktor doğumun 20 şubatta olacağını söyledi. çok heyecanlıyım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bu arada benim bi oğlum olucak hala ismine karar veremedik bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

mrb cnm hosgeldin aramiza :1hug: güzel dileklerin icin tesekkürler ins. hepimiz saglikli bebisler aliriz kucagimiza
benimde dogumum doktoruma göre 22 subat ama internette hesaplayinca 23 subat cikiyor gamyoncuiremsu
buarada benimde oglum olcak bizde daha kesin bi karar veremedik isim konusunda :eek:klava: ben begensem esim begenmiyor :emir_bebek:

kizlarr bu arada benim bir tane hamilelik pantalonum vardi zaten ikinciyi almaktan vazgectim
havalar sogudu öyle eskisi gibi cikamiyorumda disariya yani ciksamda bizim buralarda oluyorum
en ucuz hamilelik pantalonu 50€ iki üc ay kalmis para varmek istemedim acikcasi o parayla gider oglullarimin bi eksigini alirim diye düsündüm zaten 5. ayima kadar normal kotlarimi giydim ( aralarinda tek bir iki tanesi o ayima iyi geldi digerleri asiri dar oldugu icin 3. ayimdan sonra giyemedim )
esofman takimi aldim onla cikiyorum disari cok rahat oluyor büyüklügünü M aldigim icin dogum sonrasida rahat giyerim diye düsünndüm
göbegim icinde bantlardan alicam kisin soguk oluyor baya .......

X