Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar dediğim gibi pedi koydum da
ıslaklık hissetmek için bekliyorum
hemen meraklanıp testi de bozmak istemiyorum
cimcime çikolatalı pastaya hiç dayanamam
tuan senin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı
bizim için de öp yavrunu bundan sonraki doğumgünlerini kardeşiyle birlikte kutlar inşallah
sanırım sonuç için yarın sabahı beklemek zorunda kalacağım
kızlar tv8de pınar altuğ'un programı var bu saatlerde
onun da doğumu şubatta
imreniyorum gördükçe
destekleriniz için saolun arkadaşlar...
paşam ın hiç keyfi yok onu öyle görncede üzülüyorum...
neyse en azından diğer gözüyle idare edecek...
buarada hala kanamam azda olsa devam ediyor..ne kadarda dinlensem geçmiyor..
doktorlar birşey bulamıyor ki..şu sebepten dolayı kanamam var diyemiyorlar...
sadece dinlen...
valla herkes hamişlikde kanamadan kurtarıp seviniyor bense pedle dolaşıyorum..
offf bu günler bir geçsede miniğimi kucagıma alıp bütün çektiklerimi unutayım...
kızlar biz saç boyatmaya filan pek bi korkuyoruz...bu artistler ise hamile kaldıklarında ben hiç dip boyaları çıkmış görmedim...az önce pınar altuğun programını açtım...boyası - gölgesi yapılmış saçlarının...benim saçları bir görseniz 48 renk oldu...hülya avşar da hamileyken gayet bakımlı ve boyalıydı saçları...yoksa biz pasaklı sali gibi boşuna mı dolaşıyoruz...6 ayı da bitiriyoruz sayılır şu aralar...acaba artık yaptırsam mı saçları mı??
herkese merhaba ben sevda bende 23 haftalık hamileyim doktor doğumun 20 şubatta olacağını söyledi. çok heyecanlıyım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bu arada benim bi oğlum olucak hala ismine karar veremedik bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar