herkese merhaba ben sevda bende 23 haftalık hamileyim doktor doğumun 20 şubatta olacağını söyledi. çok heyecanlıyım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bu arada benim bi oğlum olucak hala ismine karar veremedik bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
:1hug:tatoşçum h.sonu görüştüğüm bir arkadaşım da hamileliği boyunca 9 ay adet gördüğünü söyledi. çok da sağlıklı çocuğu var. hiç canını sıkma. demek bazen böyle de olabiliyor.
mrb kızlar bizde oğluşumla 25+3 olduk bugün.
buarada bebeğimin hareketlerini az hissediyorum..bu aralar kendimi de hamile gibi de hissetmiyorum...neden acaba :uhm:
:1hug:
ilk gebeliğimde böyleydi canım sürekli kanamam vardı taaki doğana kadar neyse doğdu ama kızım sadece 4 gün yaşayabildi..senağlamasenağlama
benimde korkum bu işde..kollarımın boş kalması...:a015:
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın canım...:Saruboceq:
:1hug:
ilk gebeliğimde böyleydi canım sürekli kanamam vardı taaki doğana kadar neyse doğdu ama kızım sadece 4 gün yaşayabildi..senağlamasenağlama
benimde korkum bu işde..kollarımın boş kalması...:a015:
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın canım...:Saruboceq:
senağlama canım kaç çocugun var ve kac tane kaybettin sen senağlama allahım evlatlarımızla sınama bizi yarabbiiimsenağlama
tatlim cok mu yoruldun acaba yada düsündügün canini SIKAN bisey varsa ondanda az hissedersin bebisini uyaklarini yukariya dogru uzat bide mozart dinle bakalim ozamanda tepkisiz kalcakmi bebisin
bende cogu zaman özellikle sabah uyandigida kendimi hamile degilmisim gibi hissederim normal bi duygu sanirim yoktur bisey annesi üzme kendini , üc gün böyle devam ederse doktoruna git icin rahatlasin :1hug: