2009 Şubat Anneleri

hayırlı olsun calyenti. dilerim sağlıkla alırsın kucağına.
cimcime sünger bob pastan çok güzel olmuş. usta pastacılara tarif etsen yapamazlar. eline sağlık. tuan ın doğumgünü kutlu olsun. bebeklerimizin de nice doğumgünlerini kutlarız inşallah.
ssaslan geçmiş olsun. belki de amniyo sıvısı değildir. fazla bilgi de endişelendiriyor insanı. iyi haberlerini bekliyoruz.
saç boyama konusuna bir daha dönecek olursak. ben emzirme döneminde bile boyatmayı düşünmüyorum. seneye kışı da atlatıp yaza imaj yaparım artık diyorum.

kizlar bu arada ben dün gece saat 3 e kadar mutfaktaydim asiri bel agrim ve sag omuz tarafim agriyordu
biraz dinleniyim demistim uyuya kalmisim esim geldi yataga gidelim dedi ben hayla kurabiye yapcam diye sayiklamisim :)) sabahta saat 7 de kalkip kurabiyesini yaptim oglumu krese birakirken pastasini gösterdim cok hosuna gitti :)) uykusuz kaldim belim asiri agridi ama oglumun o gülüsüne degdi :)))
simdi esimle odalari degistirdik sonra benim cikip aksam icin daha hazirlik yapmam gerek bu aksam biz bize kutlicaz yarinda k.pederimi davet etcez , saat 8 de oglumla bende hemen uyurum sanirim :)))))

hoşgeldin aramıza canım...
sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle...
isim konusunda eşimle tartışmalıyız..eşim mücahit diyor ben se esat istiyorum..canım..arkadaşlarımda emir haktan olsun diyorlar yada kerim bizimde kafamız bu konuda karışık..önce sağlıkla doğsunlarda gerisi kolay diyorum...:Saruboceq::Saruboceq:

:1hug:
ilk gebeliğimde böyleydi canım sürekli kanamam vardı taaki doğana kadar neyse doğdu ama kızım sadece 4 gün yaşayabildi..senağlamasenağlama
benimde korkum bu işde..kollarımın boş kalması...:a015:
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın canım...:Saruboceq:

buarada bebeğimin hareketlerini az hissediyorum..kendimi de hamile gibi de hissetmiyorum...neden acaba :uhm:

Son düzenleme:
görmedende sevdiğimi bilsen seni,
yinede,küsermiydin?
yinede,bana küser gidermiydin?

en çok karanlıktan korkarım ben.
sende korkarmısın acaba?
korkmuyorsan bile,senin için
korktuğumu bilirmisin acaba?

her şeyin mümkün olduğu yerde karşılaşsak
bir gün;bana'anne'dermisin?
bir gün, herşeyin mümkün olduğu yerin
adresini bulsan!oraya gidermisin?
gidersen benide davet edermisin?

söyledikleri gibi o pembe gülün
gölgesinde misin?
bende karışsam toprağa'iyi ki geldin,buradayım' dermisin?

yoksa sandığım gibi,hala içimdemisin?
öyleyse,senin için burada kalsam!
'kal,yanındayım' dermisin?

geldiğim bu kavşakta;kulağıma fısıldayıp
nerde olduğunu söylermisin?

buarada bebeğimin hareketlerini az hissediyorum..bu aralar kendimi de hamile gibi de hissetmiyorum...neden acaba :uhm:

tatlim cok mu yoruldun acaba yada düsündügün canini SIKAN bisey varsa ondanda az hissedersin bebisini uyaklarini yukariya dogru uzat bide mozart dinle bakalim ozamanda tepkisiz kalcakmi bebisin
bende cogu zaman özellikle sabah uyandigida kendimi hamile degilmisim gibi hissederim normal bi duygu sanirim yoktur bisey annesi üzme kendini , üc gün böyle devam ederse doktoruna git icin rahatlasin :1hug:

senağlama canım kaç çocugun var ve kac tane kaybettin sen senağlama allahım evlatlarımızla sınama bizi yarabbiiimsenağlama

:teselli: canim benim cok zor dönemler atlatmissin senağlama
ins. rabbim bu defa bebisini sag saglim büyütmek nasip eder
anne olarak seni cok iyi anliyorum rabbim evlat acisini düsmanimin bile basina vermesin
:teselli:

kızlar çok sağolun ama gerçekten yarısı bitti. bebişlere hayırlısıyla kavuşmamıza çok az kaldı

senağlama canım kaç çocugun var ve kac tane kaybettin sen senağlama allahım evlatlarımızla sınama bizi yarabbiiimsenağlama

canım benim şuan 8 yaşında bir evladım var..oğlumdan önce ikitane bebeğimi toprağa verdim..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aynı acıları yaşamak dan korkuyorum..senağlama
allahıma hergün yalvarıyorum kimseye bu acıları yaşatmasın diye..:Saruboceq::Saruboceq:

canımı sıkan çok sey var galiba bunun etkisi çok büyük..
eşimle sorunlar yaşamaya başladım..ben bir bebek le mutlu yuvamı pekiştirmeye çalışırken eşimle aramda uçurumlar oluşmaya başladı..:a015:
konuşmaya çalışıyorum ama sanki hayatında ne ben ne oğlu nede bebeği yokmuş gibi davranıyor...anlamıyorum vede kabul etmekde zorlanıyorum...senağlama
herşeyi zamana bırakdım :çok üzgünüm:

tatoşçum allahım bebegini sagsalim kucana almayı nasip etsin canım.dualarım seninle bitanem

bu arada cimcimenin beli agrıyormus da akapunktur yapılırmı acaba kızlara soruver dedi?bileniniz varmı?

amin canım...rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…