Kızlar merhaba;
c.tesi doktora gittim ayrıntılı ultrasona girdim allaha şükür her şey normal çıktı, aynı zamanda şeker yüklemeside yapıldı 50 gr. 82 çıktı ve sonuçları doktoruma gösterdim, ayrıntılı ultrasona girdiğim doktor raporunda "sata göre 22 haftalık, ultrasona göre 24 haftalık gelişimi "diye yazmış, böyle olunca doktorum bebeğin gelişim 2 hafta önde şekerinde sınıra yakın gibi haftaya 100 gr. yüklemede yapalım garanti olsun dedi ve beni 1 haftalık rejime aldı. tabi ben doktordan sonra çıktığımda fark ettim ki sata göre yanlış hesaplamışlar 23 yazması gerekirken 22 yazmışlar gelişimi 1 hafta önde aslında. çok canım sıkıldı :çok üzgünüm: sizce 82 sınıra yakın bir değer mi (olması gereken değer 70-106 yazıyor)
canım ben de cuma günü yaptırdım ayrıntılıyı ama şeker yüklemesini 2 hafta sonra dedi benim ultrasona göre de sata göre de aynı çıktı gelişimi gelişiminin önde gitmesi kötü bi şey miymişki ilk defa duydum ve şaşırdım benim bundan önceki aylarda hep 6-10 gün önde gidiyordu seviniyordum iyi besliyorum diye hatta bu sefer aynı çıkınca üzülmüştüm bile
kızlar ya bir de bende tuvaletimi (küçük) yaptıktan sonra karnımda kasıklarımda ağrı oluyor bayramdan beri kum döküyormuşum bayramdan önce çıkmıştı geçen cuma yine çıktı acaba ondan mıdır böyle şikayeti olan var mı başka kızlar
Günaydın arkadaşlar,
Ben de şeker yüklemesini 1 Ağustosta yaptıracağım.
Yalnız 22 haftalık oluyorum,erken gibi geldi bana.
24.haftadan itibaren yapılıyor diye biliyordum.
Sizler kaçıncı haftadayken yaptırdınız.
Paylaşırsanız sevinirim.
kızlar ya bir de bende tuvaletimi (küçük) yaptıktan sonra karnımda kasıklarımda ağrı oluyor bayramdan beri kum döküyormuşum bayramdan önce çıkmıştı geçen cuma yine çıktı acaba ondan mıdır böyle şikayeti olan var mı başka kızlar
Kizlar slm açik yeşil akintisi olan varmi şu aralar bende çok var
kizlar slm açik yeşil akintisi olan varmi şu aralar bende çok var
canım kum dökerken agrı olur daha önce bende döktüm ama su anda benim de su anda agrıyor.cok tuttugum zaman daha cok agrıyor.bendemi döküyom acaba :çok üzgünüm:
benim bayadı var bendede kaşıntı yok bunun için 2 kere fitil kullandım ama malasef geçiyo takrar başlıyor.artık bu yeşil akıntıdan kendimi yaratık gibi hissetmeye başaldım bu arada oğluşum için 2 isim düşündüm biri DORUK biri KAYRA sizce hangisi daha ğüsel fikirlerinizi merak ettim
bende daha önce hiç olmamıştı bu kum olayı hamilelikle mi ilgili acaba diye düşünmüştüm böbreklerde de ağrı olur diyolar ama öyle bir ağrım yok sadece tuvaletten sonra karın ve kasıklarımda oluyor dediğiniz gibi tuttuğum zaman daha çok oluyor inşallah sen dökmüyorsundur canım ama yine de bir tahlil yaptır sen ne olur ne olmaz