2009 Şubat Anneleri

ssaslancım senin ve oğlunun iyi olmasına çok sevindim hayırlısıyla haftalar sağlıklı bir şekilde çabucak geçer inşallah bu arada şeker yüklemesi hakkında merak ettiklerimi sorayım dedim hem deneyimli hem bilgilisin doktor bende yok ama babaannemde şeker var deyince sana da yükleme yapılsın dedi bu şeker yüklemesinin yapılması gereken belirli haftaları var mı bana dediği tarihte ben şehir dışında olacağım ve yaklaşık 10 gün kalacağım da bilgilendirirsen sevinirim

canım ben de cuma günü yaptırdım ayrıntılıyı ama şeker yüklemesini 2 hafta sonra dedi benim ultrasona göre de sata göre de aynı çıktı gelişimi gelişiminin önde gitmesi kötü bi şey miymişki ilk defa duydum ve şaşırdım benim bundan önceki aylarda hep 6-10 gün önde gidiyordu seviniyordum iyi besliyorum diye hatta bu sefer aynı çıkınca üzülmüştüm bile

kızlar ya bir de bende tuvaletimi (küçük) yaptıktan sonra karnımda kasıklarımda ağrı oluyor bayramdan beri kum döküyormuşum bayramdan önce çıkmıştı geçen cuma yine çıktı acaba ondan mıdır böyle şikayeti olan var mı başka kızlar

Günaydın arkadaşlar,

Ben de şeker yüklemesini 1 Ağustosta yaptıracağım.
Yalnız 22 haftalık oluyorum,erken gibi geldi bana.
24.haftadan itibaren yapılıyor diye biliyordum.
Sizler kaçıncı haftadayken yaptırdınız.
Paylaşırsanız sevinirim.

Canım benim şeker yüklememi sınıra yakın buldu doktorum gelişimide önde olunca şüpelendi şekerden kaynaklı mı diye ve 100 gr. yüklemeyide istedi. oysaki gelişim 1 hafta önde ve 50 gr. yüklemem araştırdığım kadarıyla normal değerlerde (açlık 82 tokluk 106) bebeğimde 23 haftalık 663 gr çıktı bu arada:1rolleyes: gelişiminin önde olması şekerden kaynaklı olmadığı sürece kötü bir şey değil korkma. benimde şimdiye kadar hep önde gözüküyor. Bu arada beni ve oğlumu rejime aldıcokacimcoook

Evet bende de oluyor özellikle azıcık idrara çıkmaz da bekletirsem o ağrı zıplatıyo valla yapacağım tuvaleti de yapamıyorum sırnaşık şeysırnaşık şey bir de tam göbek deliğimin üstü en ufak bir baskıda ağrıyor benimm kafamçokkarıştı

kızlar bende şeker yüklemesini 25. haftada yaptıracağım...amniyon sıvısı fazlaymış benim...bu yüzden diyabet olabilir dedi doktor...diyabetten filan geçtim ben de şu uyku sorununu ne yapacağım hiç bilmiyorum...geceleri ateşler afaganlar basıyor beni...soyunup dökünüp öyle yatıyorum...bu seferde üşüteceğim diye korkuyorum...her saat başaı kalkıyorum...sol tarafıma yatamıyorum kalbim sıkışıyor...sırt üstü yatınca tansiyonum düşüyor...sadece sağ tarafıma yatabiliyorum bu seferde her yerim uyuşuyor, kaburgalarım ağrıyor...şimdiden uykusuz geçiriyorum desem yeridir...geceler çok huzursuz ne yapacağım hiç bilmiyorum....

Bende hep okuduğum kadarıyla 24.haftada yapılıyormuş, ama benim doktorum 23 haftada 50 gr. yaptırdı 24. haftada 100 gr. yüklemeyi yaptırıcam inşallah sonuçlar iyi çıkar:Saruboceq:

canım kum dökerken agrı olur daha önce bende döktüm ama su anda benim de su anda agrıyor.cok tuttugum zaman daha cok agrıyor.bendemi döküyom acaba :çok üzgünüm:

kızlar bu arada pusetimizi aldık.3 tekerli güzel bişey.ayy inşallah içine bindirmek te nasip olur kızımı

ya kızlat benım seker yuklemem yuksek cıktı ama ben 100 grm yukleme faln ıstemıyorum ya zorla ıctım ogun o pis seyıı yarın kontrolde bakıcak drum henuz sonucları bılmıyo bunun onemıyle ılgıı bılgısı olan varmı benım 115 cıktı seker yuklemesı aclık kan sekerım normal cıktı offf ya zaten kan ve demır değerlerımde dusuk ve ben ılac kullanamıyorum yarın cok canım sıkılacak drla konusunca emınım gene kızacak bana napcam ben yaaaaaa

kizlar slm açik yeşil akintisi olan varmi şu aralar bende çok var

canim bendede vardi kaşinti pek yokdu ama doktor mantar dedi fitil kullandim ama 1 hafta geçiyor gene oluyor büyük ihtimalle seninkide mantar yinede bir doktor a sormak lazim.

canım kum dökerken agrı olur daha önce bende döktüm ama su anda benim de su anda agrıyor.cok tuttugum zaman daha cok agrıyor.bendemi döküyom acaba :çok üzgünüm:

bende daha önce hiç olmamıştı bu kum olayı hamilelikle mi ilgili acaba diye düşünmüştüm böbreklerde de ağrı olur diyolar ama öyle bir ağrım yok sadece tuvaletten sonra karın ve kasıklarımda oluyor dediğiniz gibi tuttuğum zaman daha çok oluyor inşallah sen dökmüyorsundur canım ama yine de bir tahlil yaptır sen ne olur ne olmaz

benim bayadı var bendede kaşıntı yok bunun için 2 kere fitil kullandım ama malasef geçiyo takrar başlıyor.artık bu yeşil akıntıdan kendimi yaratık gibi hissetmeye başaldım bu arada oğluşum için 2 isim düşündüm biri DORUK biri KAYRA sizce hangisi daha ğüsel fikirlerinizi merak ettim

eşim oglum olsaydı kayra koycaktım diyo kaydirigubbakcemile kayra cok güzel bence.ama eren de güzel.bende eren koycaktım.ama kız oluyor:asigim:

inş canım.ama cok zor oluyor kum dökmek.ben afedersin çişimi ağlayarak yapardım nerdeyse.kan gelirdi idrardan.allahım korusun bizleri kuzularımızı.bakalım doktora gidince test istiyim.

canım aslında kayra kızda da kullananlar var ben duydum.sen ne istiyorsun isim olarak minik prensese

slm hamişler güzel bir tatilden yeni döndümhihoyyyt birkaç gündür steye girmeye çalışıyorm deli oldum kötükedihüsosizde aynı sorunu yaşıyormusunuz. sizleri özlemişima.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…