2009 Şubat Anneleri

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl .kızlar açık yeşil akıntısı olan varmı ya bende hamileliğimin başından akıntı sorunum vardı ama 2 aydır devamllı açık yeşil akıntım oluyor doktora gidiyorum fitil veriyor kullanıyorum ama daha sonra tekrar başlıyo açık yeşil akıntı acaba normalmi.bu arada kızlar oğluma isim olarak DORUKisminini yada KAYRA ismini düşünüyorum sizce hangisi daha güzel.

HU HU OLEY OLEY OLEY çok şükür site açılmış ay patladım kaç gündür . Kızlar ben de dr.a pazartesi gittim bebiş 550 gr. olmuş 3 tane de cd verdi dr. Eşime gönderdim . ayyyyy çok özledim valla K.K. yı .
BURSALI HAMİŞLERRRR yada DİĞERLERİ kızlar ya bu dr. beni hasta ediyor ayrıntılı için beni BİLSON a gönderdi oranın dr.una güvenirim ancak dedi bende randevu için aradım 280 ytl dediler şok oldum sizler ne kadara yaptırdınız yaa ne olur yardım .

denizlm ben istanbulda yaptırdım 120 ytl çok ta güzel bakıldı hem cd si resimleri senden biraz fazla istemişlerv

Annişler merhaba nihayet açıldı site,umarım herkes iyidir bebişler ne alemde,,,oğluşum bazen çok hareketli bazende çok sakin sizlerin nasıl bu arad her geçen gün haftalarımız ilerliyo :) bebişim ile dün şeker taraması yaptık normal değerlerde çıktı birde ilk doz tetenoz aşımı oldum kolum çok ağrıyo vallaha..sizlerden naber? bu arada bebişim 824 gr. olmuş Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin..

Merhaba;

Kaç gündür bağlanamıyorum nihayet düzeltmişler, ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim nihayet. Bebişimin beynindeki kist küçülmüş, doktor 2-3 hafta sonra tekrar bakalım o zamana kadar yokolur dedi:) Başka bir problem göremedik, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

oh beeee nihayet açılmış site nede alışmışız yaw kadınlar kulubüne bende yarın doktora gideceğim uzun süredir gitmediydim doktoruma detaylıyıda başka doktorda baktırmıştım bakalım doktorumuz ne diyecek yarın. bu arada şeker yüklemesine başlandımı ki arkadaşlar

oh beeee nihayet açılmış site nede alışmışız yaw kadınlar kulubüne bende yarın doktora gideceğim uzun süredir gitmediydim doktoruma detaylıyıda başka doktorda baktırmıştım bakalım doktorumuz ne diyecek yarın. bu arada şeker yüklemesine başlandımı ki arkadaşlar

Artık yavas yavas seker yükleme zamanı geliyor tüm hamişlerin bende 15 gün sonra yaptırcagım.:emir_bebek:

Merhaba;

Kaç gündür bağlanamıyorum nihayet düzeltmişler, ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim nihayet. Bebişimin beynindeki kist küçülmüş, doktor 2-3 hafta sonra tekrar bakalım o zamana kadar yokolur dedi:) Başka bir problem göremedik, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

Gözünaydın sevgili arkadasımm.Umarım bebişinle hep bundan sonra mutlu olursunuz.

arkadaşlar biş sorcam sizinde gece uyurken sağınızdan solunuza dönerken karnınızın içi acıyomu zorlanıyomusunuz yani dönerken

arkadaşlar biş sorcam sizinde gece uyurken sağınızdan solunuza dönerken karnınızın içi acıyomu zorlanıyomusunuz yani dönerken

Evet canım yatarken saga sola dönmelerde ve dogrulurken acıyor.Artık büyüdü karınlar iyice.

şeker yüklemememi 24.haftada yapacağını söyledi dr. Ya bu arada resim yükleyemiyorum

slm hamişler nasılsınız bakalım ben yalnızlıktan kurtuldum artık mersinde yaşamaya devam edecez.kızım büyüdü balık gibi kıpır kıpır :))) neti en kısa zamanda baglatcam eve.hepinizi öpüyor göbüşlerinizi okşuyorum

Kızlar şeker yüklemesi nasıl yapılıyor? Bide tetenos aşısı kaç doz yapılıyor bilgilendirirmisiniz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi çok özledim valla.günlerdir sıkıntıdan patladım.sanki burası ikinci evim gibiymiş meger.benim kızım dünden beri az oynuyor.fazla hissedemiyorum onu.ama oynuyo genede.ve 3 gündür kasıkalrım agrıyo adet agrısı gibi.cok korkuyorum

en nihayetinde yaa
kangren oldum bağlanana kadar
neyseki düzeldi
yatarken tek eğlencem burasıydı çok sıkıldım :KK43:
neyse tekrar sizlerle olmak güzel

bu arada benim 50 grlık yüklememin sonucu yüksek çıkınca 100lük yaptılar
onda da 4 değerin 2si sınırların üzerindeydi
şimdi diyetisyen 2000 kalorilik diyet verdi yemeklerden sonra şeker ölçümü yapıp tokluk şekerimi kontrol ediyoruz hergün parmağımı 3 kere deler olduk

bu arada 50lik yüklemede 50grlık şekerli su-meyve suyu içirip 1 saat sonra kan alıp şeker kontrolu yapıyorlar
100lük yüklemede ise aç karnına olmak gerekiyor aç karnına açlık şekerine bakılıyor ardından 100grlık şeker içiriliyor tamamını bitirdikten 1 saat, 2 saat ve 3 saat sonra kan alınıyor ve bu 4 değer kontrol ediliyor

arkadaşlar noldu bugün ya siteye.. bağlanamadım bi türlü.. ödüm patladı inanın site kapandı diye.. size de oldumu?? gerçekten alışmışız hergün bakmaya bi boşluk oldu.

Kızlar bende örgü yapıyorum ne zamandır. Bir battaniye ördüm krem rengi şiş ile. onun arkasına polar bir kumaş ve yanlarına da kalın bir saten kurdale geçirecem. Geçirince resmini eklerim. Şimdi ise bebek şekerleri örüyorum yine şiş ile küçücük, patik şeklinde. 35 tane falan oldu.Onların içine de lavanta dolduracağım tüller ile doldurup ince kurdale ile bağcık yapıp birer tane de nazar boncuğu ile süsledikten sonra, kızımın sağlıkla doğmasını bekleyeceğim Allah'ın izniyle ve sonra o patikçikleri hastaneye ve daha sonra mevlütüne gelenlere dağıtacağım:)

günaydın herkese çok alışmışım kkaya giremeyince çok üzüldüm herkes iyidir inşşallah biz iyiyiz kızımla artık hergün çok net tekmelerini hissedebiliyorum göbeğim iyice çıktı pazartesi tetenoz aşım var kasımın ilk haftasıda şeker yüklememiz yapılıcak

X