2009 Şubat Anneleri

canım aslında kayra kızda da kullananlar var ben duydum.sen ne istiyorsun isim olarak minik prensese

canım isim konusu beni üzüyor senağlama kaynanam sinirlendirdi beni.cinsiyetini ögrenmeye beraber gittik onunla kız dedi doktor ve kaynanam hastaneden cıkar cıkmaz erkek olsaydı ismi hazırdı artık buna siz karar verin dedi.bende bir ohhh cektim karışmiycak diye.ama gecenlerde aradı eşim.ve beni istedi kaynana dedi isim düşünüyormusunuz dedi.bende zeynep hoşuma gidiyor ama karar vermedik dedim.o da zeynep nolcekkkk sümeyye olsun sümeyyee dedi kötükedihüso hani biz koyucaktık ne karısıyon be kadın kötükedihüso işte bu yüzden aşim ben koyucam dedi.akötükedihüso.ama ben seciyorum isimleri.kimseyide karıstırmaya niyetim yok.ayy allahım gene sinirlendim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama.hoşuma giden isimler ise burcu ezgi özge ece :ecrin_bebek:

slm hamişler güzel bir tatilden yeni döndümhihoyyyt birkaç gündür steye girmeye çalışıyorm deli oldum kötükedihüsosizde aynı sorunu yaşıyormusunuz. sizleri özlemişima.s.a.s.

canım sitede sorun vardı kimse giremedi 3 gün.baya bi özlendi kk :enbuyukkk:

canım isim konusu beni üzüyor senağlama kaynanam sinirlendirdi beni.cinsiyetini ögrenmeye beraber gittik onunla kız dedi doktor ve kaynanam hastaneden cıkar cıkmaz erkek olsaydı ismi hazırdı artık buna siz karar verin dedi.bende bir ohhh cektim karışmiycak diye.ama gecenlerde aradı eşim.ve beni istedi kaynana dedi isim düşünüyormusunuz dedi.bende zeynep hoşuma gidiyor ama karar vermedik dedim.o da zeynep nolcekkkk sümeyye olsun sümeyyee dedi kötükedihüso hani biz koyucaktık ne karısıyon be kadın kötükedihüso işte bu yüzden aşim ben koyucam dedi.akötükedihüso.ama ben seciyorum isimleri.kimseyide karıstırmaya niyetim yok.ayy allahım gene sinirlendim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama.hoşuma giden isimler ise burcu ezgi özge ece :ecrin_bebek:

ahhh bu kaynanalar ahhhhkötükedihüso inşşlh canım istedigin ismi koyarsın inşllh. birde allh sabır versin bu kaynana derdi çekenlere:Saruboceq:

canım sonuçta 9 ay boyunca sen taşıyorsun karnında o çoçuğu ve hiç te kolay bir şey değil.tamam belki onların istedikleri isimde olabilir ama kayınvaliden kız olduğu için ebn karışmam demiş şiödi nie ikilik yapıyo gene çok istiyorsa sen bi isim koyarsın oda yanına göbek ismini koyar.

canım sonuçta 9 ay boyunca sen taşıyorsun karnında o çoçuğu ve hiç te kolay bir şey değil.tamam belki onların istedikleri isimde olabilir ama kayınvaliden kız olduğu için ebn karışmam demiş şiödi nie ikilik yapıyo gene çok istiyorsa sen bi isim koyarsın oda yanına göbek ismini koyar.

yok canım hiç kartıştırtmayı düşünmüyorum valla işim olmaz.kendi kızına karısmadıda banamı karısacak.sormayı bile düşünmüyorum ona.ismi bulup eşimle bu olacak demeliyiz bu insanlara:mymeka:

Kızlar bende örgü yapıyorum ne zamandır. Bir battaniye ördüm krem rengi şiş ile. onun arkasına polar bir kumaş ve yanlarına da kalın bir saten kurdale geçirecem. Geçirince resmini eklerim. Şimdi ise bebek şekerleri örüyorum yine şiş ile küçücük, patik şeklinde. 35 tane falan oldu.Onların içine de lavanta dolduracağım tüller ile doldurup ince kurdale ile bağcık yapıp birer tane de nazar boncuğu ile süsledikten sonra, kızımın sağlıkla doğmasını bekleyeceğim Allah'ın izniyle ve sonra o patikçikleri hastaneye ve daha sonra mevlütüne gelenlere dağıtacağım:)

canım nerde gördün bana bi örn gönderirmisin bende dağıtıcam ama 2 ytl den 150 tane alsam 300 ytl yapıyor
kendimiz yaparsak daha karlı olucak

Valla canım bende bir patik örneği vardı onun ilmek sayısını azaltıp yaptım. 33 ilmek başladım (ince patik şişleriyle) 13 sıra haraşo ördüm, sonra ortasını 7 ilmek ayırdım yanları 13 ilmek kaldı böylece. ortasını düz ördüm, ama haraşo da devam edebilirsin, ve yanlarla birlikte her sırada kestim, yanlarda da 7 ilmek kalana kadar, sonra tekrar 6 sıra bütün ilmekleri haraşo ördüm, bir sıra acur yaptım(1 kes, 1 artır şeklinde) ondan sonra da bir 4 sıra daha örüp 5. sırada kestim. Resimli anlatım gönderirdim sana ama malesef resim eklemeyi bilmiyorum

emailin varsa bana özelden mesaj atta ben sana bendeki örneğin resimli anlatımını gönderim

ssaslancım senin ve oğlunun iyi olmasına çok sevindim hayırlısıyla haftalar sağlıklı bir şekilde çabucak geçer inşallah bu arada şeker yüklemesi hakkında merak ettiklerimi sorayım dedim hem deneyimli hem bilgilisin doktor bende yok ama babaannemde şeker var deyince sana da yükleme yapılsın dedi bu şeker yüklemesinin yapılması gereken belirli haftaları var mı bana dediği tarihte ben şehir dışında olacağım ve yaklaşık 10 gün kalacağım da bilgilendirirsen sevinirim

canım 24. haftadan itibaren plasentadan salınan bir hormon sebebiyle insülin düzeyinde oynamalar olabiliyormuş buna bağlı olarak da gebelik şekeri ortaya çıkabiliyormuş
bu yüzden 24. haftadan itibarenkontrol edilmesi gerekiyor.
çok gecikmemesi de önemli çünkü böyle bir durum sözkonusuysa hem annenin hem bebeğin sağlığının korunması için önlemlerin bir an önce alınması sağlanıyor

bu arada illaki bulubnduğun yerde yaptırman şart değilki
nerede olacaksan orada yaptırabilirsin

slm kızlar vallahi uzun zamandır giremiyordum , özlemişim haaa,,,

2 gün önce girmeye çalıştım ama o zaman da, site açılmadı, artık kısmet şimdiye...

biz kızımla çok iyiyiz, kayıp duruyor karnımda, o kaydıkça içim bir tuhaf oluyor, çok güzel bir duygu bu yaa..

demircoool, daha üstesinden gelemedin mi kaynananın?

ya sen çok pasifsin ya kaynanan gerçekten kaynana...

kızlar ben de 6 kasımda yaptıracağım şeker yüklemesi, bir de haftaya pazartesi başka bir doktora gideceğim, kızımı çok özledim, bakalım büyümüş mü? bu gideceğim doktor tamamen renkli ultrasonda gösteriyormuş, inşallah yanlış duymamışımdır, bir de renkli fotoğrafını veririsre size de gönderirim resmini..

slm kızlar vallahi uzun zamandır giremiyordum , özlemişim haaa,,,

2 gün önce girmeye çalıştım ama o zaman da, site açılmadı, artık kısmet şimdiye...

biz kızımla çok iyiyiz, kayıp duruyor karnımda, o kaydıkça içim bir tuhaf oluyor, çok güzel bir duygu bu yaa..

demircoool, daha üstesinden gelemedin mi kaynananın?

ya sen çok pasifsin ya kaynanan gerçekten kaynana...

kızlar ben de 6 kasımda yaptıracağım şeker yüklemesi, bir de haftaya pazartesi başka bir doktora gideceğim, kızımı çok özledim, bakalım büyümüş mü? bu gideceğim doktor tamamen renkli ultrasonda gösteriyormuş, inşallah yanlış duymamışımdır, bir de renkli fotoğrafını veririsre size de gönderirim resmini..

hayatım ya kaynana tam kaynana oldu artık.yeni evlendigim zaman böyle degildi eşinden dostundan ögreniyo kaynanalıgı kötükedihüso allah ben gibilere sabır versin inşallah.ama ne olursa olsun o eşimle benim kızımız.ve bizden baska kimsenin kızımın hayatında karar vermesine göz yumamam :mymeka:

slm kızlar bende ne zamandır site kapalı diye giremiodum,şimdi görünce çook sevindim.umarım hepiniz ve bebişler iyidir.
yrn şeker yüklemesi yapılcak , doktor 12 saatlik açlık olsun dedi.iyide ben gece bişiy yemeden duramıomki:KK43:( yaptıran oldumu içinizde

Vidi ciğim ben henüz yaptirmadim ama zaten ben şeker hastasiyim:))

slm kızlar bende ne zamandır site kapalı diye giremiodum,şimdi görünce çook sevindim.umarım hepiniz ve bebişler iyidir.
yrn şeker yüklemesi yapılcak , doktor 12 saatlik açlık olsun dedi.iyide ben gece bişiy yemeden duramıomki:KK43:( yaptıran oldumu içinizde

12 saatlik açlıkmı benim doktorum sabah erken aç karnına gel dedi sadece hiç böle bişeyden bahsetmedi

Selam kizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir görüşmeyeli....bebişleriniz nasil iyimi..birisi ayrintili ultrasonu sormustu sanirim ben 220 ytl dedi 160 ytl y indirdim...4d ultrasonla bakildi..bebişlerinizede kendinizede iyi bakin kizlarr

X