2009 Şubat Anneleri

arkadaslar merhaba.bende 24 haftalık hamıleyım.goguslerımın ustu cok kotu kızardı ve kasınıyor 3-4 gundur.sımdıde gogsumun altı kasınmaya basladı.tam goguslerımın alt kısmı yanı.ve kızardı orasıda aynı sekılde leke olayı yok kızarıklık ve kasınma tatlı tatlı sızce ne olablır bılgısı olan varmı cok kotu yanıyolar lutfen bılgısı olan yardım etsın :KK43:

aslı bak bi adres veryim sana..

http://www.melisaeczacibasi.com/bayan.php?orta=bleke

burayı bi oku istersen.. :CüvCüv:

canım ucunda değil hemen üstünde ve bide koltuk altına yakın bölgelerde karartı şeklinde oldu, ayrıca kazıyarak geçiremem zaten sızlıyorlar ama inşallah böyle kalmaz en azından hamilelik döneminde normal olduğunu öğrenmiş oldum içim rahatladı biraz, ben sadece bende böyle bir şey var sanıyordum çok sağol

arkadaslar merhaba.bende 24 haftalık hamıleyım.goguslerımın ustu cok kotu kızardı ve kasınıyor 3-4 gundur.sımdıde gogsumun altı kasınmaya basladı.tam goguslerımın alt kısmı yanı.ve kızardı orasıda aynı sekılde leke olayı yok kızarıklık ve kasınma tatlı tatlı sızce ne olablır bılgısı olan varmı cok kotu yanıyolar lutfen bılgısı olan yardım etsın :KK43:

canım benimde aynen kaşınıyo göğüslerim hafif kızarıklık ta var sanırım çatlamaya başladım ondan kaşınıyo diye düşünüyorum sende belki çatlıyosundur bol nemledirici sür bakalımCADIARZU

kızlar bugün ayrıntılıya girdim bebiş kesin erkek ve sağlıklı bi problem yok Allaha şükür.

gözün aydın Allah hayırlısı ile kucağına vermeyi nasip etsin. kaç haftalıkta girdin ultrasona kilosu ve boyu ne ?:ecrin_bebek:

kızlar yaa sakın kaşımayın haaaaaaaaaaa.sonra kırmısı kırmısı catlarlar asla kaşımayın.benim leke degilde ince ince catlaklar var.ay kötü görünüyor harbiden

kızlar bu arada kırmızı oluşan çatlaklar geçiciymiş.. beyaz çatlaklar kalıcı ve buruşuyomuş..

maşallah..
bende 24. haftada girdim.. 667 gram çıktı boyuda 29,8 :)

sormaa.. tombiş görünüyo ama bende acaip kilo aldım.. onunda etkisi varmı bilmem boğazım durmuyo oğlanda iyi besleniyo sanırım ..

kizlar meraba bakiyorumda hepimizin bebisleri cok iyi kiloda bende en son 20 hafta 3 günlükken gittim 26 cm 380 gramdi sizinkilere göre daha mi zayiff?? doktoum kilosu iyi demisti ama sizinkileri görünce süphelendim ...
oglumla ilgileniyorum kizlar simdi arada sirada girer yazarim kizlar size

ah sorma o kiloları ben hamile kalmadan önce çok zayıflamıştım. 44 le hamile kaldım şuan 54 kiloyum son aylarda nasıl olucam hiç bilmiyorum valla şaka gibi 10 birden

44 lemi hamile kaldınnnnnnnnn :1shok: :1shok: inanmıyorummm.. ben 59 la hamile kaldım şuan 69 oldum fisfisfis fisfisfis yani ve 24. haftadayım daha büyük ihtimallede ben 75 le doğururum diyodum ama geçicem sanırım :sm_confused:

kizlar meraba bakiyorumda hepimizin bebisleri cok iyi kiloda bende en son 20 hafta 3 günlükken gittim 26 cm 380 gramdi sizinkilere göre daha mi zayiff?? doktoum kilosu iyi demisti ama sizinkileri görünce süphelendim ...
oglumla ilgileniyorum kizlar simdi arada sirada girer yazarim kizlar size

yok cnm zayıf deil 20,haftada o kadar normal çünkü artık çabuk kilo alıyolar 24.haftada en az 550-600 gr olur. 20. haftada benimki de yanlış hatırlamıyosam en fazla 400 gr dı.

kızlar hakikaten bebişleriniz tombiş gibiler
ama önemli olan kiloları değil gelişimleri
sağlıklı olsunlar da

cimcime başağrıların hafifledi mi?

bebişim09'dan kimsenin haberi yok mu bu kadar sessiz durmazdı

sağlıklı olsunlarda zayıflık o kadar önemli deil inş sütümüz bol olurda zaten kilo alırlar o zaman.

X