2009 Şubat Anneleri

nilocan o değerin ne anlama geldiğini bilmiyorum. fakat dr. önemli bişey olduğunu düşünseydi mutlaka amniyo sentez için sıvı alırdı. üzülme benimde afp değerim sınıra yakın derecede düşük çıkmıştı ama ayrıntılı ultrasonda buna anomali taraması deniyormuş, çok şükür bişey çıkmadı. senin de çıkmaz. tecrübeli dr. zaten normal ultrasonda da heryerini kontrol ediyor bebeğin ve bir anormallik varsa gözüne çarpıyor.

çok sağol canım içimi rahatlattın, dr um zaten üniv. prof onun muayenehanesine gidiyorum bi daha geldiğinde detaylı usg yapıcam dedi çok önemli bişey olsaydı hemen alırdı dimi amniyosentez için sıvıyı

arkadaşlar şimdi yolculuk yapmanın bi zararı olmazmı acaba druma bi daşsammı bizde köye gitmek istiyoruz ama bi taraftanda korkuyorum ya bişi olursa diye napsak acaba evde oturup tatilin keyfinimi çıkarsak

arkadaşlar şimdi yolculuk yapmanın bi zararı olmazmı acaba druma bi daşsammı bizde köye gitmek istiyoruz ama bi taraftanda korkuyorum ya bişi olursa diye napsak acaba evde oturup tatilin keyfinimi çıkarsak
canım benim doktorum sadece ilk ögrendigimizde yola çıkmamamı söyledi oda kalp atışlarını duyalım öyle dedi 9 haftalıkken 2. kontrolde çıkabilirsin dedi.bende mersine gidip geldim.hiç sakınca görmedi dr.ama eger özel bir durumun varsa veya içinde kuşku varsa yinede bi danış istersen

canım benim doktorum sadece ilk ögrendigimizde yola çıkmamamı söyledi oda kalp atışlarını duyalım öyle dedi 9 haftalıkken 2. kontrolde çıkabilirsin dedi.bende mersine gidip geldim.hiç sakınca görmedi dr.ama eger özel bir durumun varsa veya içinde kuşku varsa yinede bi danış istersen

sağol canım benim biraz sorunlu gibiydi ilk zamanlar karnım çok ağrıyo diye herşey yasaktı:eek: bunun içinde yolculuk ta vardı 3 haftadır herşey yolunda diye izin çıktı ama yolculuk konusunda bişi konuşmadık ondan olmadı bi ararım

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
19 haftalık hamileyim:)) Faydalı bilgiler paylaşmak dileğiyle...

hoşgeldin canım :)
bende 19 haftalık hamileyim allah kolay doğum nasip etsin işallah hepimize:))))

cnm doktorum bana 3-4 saatten uzun olmasın yolculuk dedi çok uzak değilse sorun olmaz sanırım sen yinede doktoruna danış

Arkadaşlar herkese selam . Çok teşekkür ederim kızlar doğum günü mesajlarınız için inşallah hepimiz mutlu ve uuzn bir hayat süreriz sevdiklerimizle :)))
Denizcb hoşgelin aramıza .
NİSAN84 şimdi hamileliğimizin en rahat dönemi yolculuk için ama sen yine de bi dr.una aç sor yol nasıl uzak mı yada kötü bi yolmu ? için rahat eder
GÜLEDA çok sevindim allah kucağına almak nasip etsin inşallah .

selam kizlar bende subat annesiyim allahi izin verirse bende bebyimi 4subatda kucama alacam gecen doktora gitdim bir kizim olacani ögrendim cok mutluyummm

selam kizlar bende subat annesiyim allahi izin verirse bende bebyimi 4subatda kucama alacam gecen doktora gitdim bir kizim olacani ögrendim cok mutluyummm

hosgeldin cnmm aramiza kizlar cogaliyor :eek: ,kac haftalik hamilesin ??
almanyanin neresinde oturuyorsun ?? a.s.

canım tabikide normal.bebekler su anda kasıklarda oluyor genelde ve kasılıyor bazenleri öne geldiginde.benimde bebek geliyor taaa önee saga o zaaman agrıyor gaz var gibi oluyor.sonra aklıma geliyor bebek oldugu elimi koyup bakıyom orda top olmus poposunu dayamıs bizim kız :roflol: artık nasıl rahatı oluyorsa o pozisyondakaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: bendede bazen oluyor o bi taraf yuvarlak oluyor top gibi kaydirigubbakcemile3

Kızlar iyi akşamlar herkese sürünüyorum yorgunluktan alışverişe çıktım en büyük zevkimdir tek başıma mağaza mağaza dolaşmak. Çalıştığım yer çarşıda saat 5 işten çıkıyorum daha yarım saat önce geldim ewe çoook yoruldum adım attıkça kasıklarım ağrıyor valla çantamdaki tabletimde bitmiş miğdem yana yana geldim ewe ahhh bir cuma olsa bayram iznimiz başlasa keyif çatsam valla

Kızlar iyi akşamlar herkese sürünüyorum yorgunluktan alışverişe çıktım en büyük zevkimdir tek başıma mağaza mağaza dolaşmak. Çalıştığım yer çarşıda saat 5 işten çıkıyorum daha yarım saat önce geldim ewe çoook yoruldum adım attıkça kasıklarım ağrıyor valla çantamdaki tabletimde bitmiş miğdem yana yana geldim ewe ahhh bir cuma olsa bayram iznimiz başlasa keyif çatsam valla

mrb cnm
alisverise cikmayi kim sevmezski :dance: bende bekliyorum iki üc güne kadar bende cikcam alisveris hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
off cnm yaa oturup dinlenseydin keske
gecen ay basinda elbise almak icin sabah saat 9 da evden cikmistim da aksam saat 8 de eve girebilmistim ,genede istedigim elbiseyi bulamamistim :eek:klava: benim ayaklarim nasil agriyordu :eek:klava: okadar ayakta kalmakta iyi degil aslinda ama napiim alisverise bayiliyorum :dance:
calisiyormusun hayla ?? zor olmuyormu yaa :teselli: dinlenmen gerek senin calisinca daha cok yoruluyorsundur ne bi öglen uykusu nede ayaklarini uzatip kafani dinliyebiliyorsun :teselli: ALLAH yardimcin olsun cnm ve senin gibi calisan tüm hamislerin.....

En zoruda sabah erken kalkmak :KK43:(( yoksa işim çok rahat bakalım kısmet yılbaşına kadar çalışmayı düşünüyorum saol canım Allah herkese bi kolaylığını veriyor

iyi akşamlar arkadaşlar çok sık nete giremiyorum fırsat buldukça akşamları sizlere bişey sormak istiyorum aramızda çoğumuz 2 li test lerimizi yaptırdık 2 li test sonuçlarında beta hcg değerleriniz
kaç acaba 50 nin altında ise erkek bebek diye duydum 50 nin üstüyse kız bebek ben henüz öğrenemedim cinsiyetini ama benim beta hcg değerim 38,7 çıktı.cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım
beta hcg değerlerinizi yazarmısınız.

Ben de biyer buldum özel görüntüleme merkezi telefonla konuştum 4 boyutlu ultrason dopler yani renkli cd de yapıyolarmış ve çok uygun 60 lira kendi gittiğim hastanede 175 lira demişlerdi bu baya iyi ya şaşırdım

iyi akşamlar arkadaşlar çok sık nete giremiyorum fırsat buldukça akşamları sizlere bişey sormak istiyorum aramızda çoğumuz 2 li test lerimizi yaptırdık 2 li test sonuçlarında beta hcg değerleriniz
kaç acaba 50 nin altında ise erkek bebek diye duydum 50 nin üstüyse kız bebek ben henüz öğrenemedim cinsiyetini ama benim beta hcg değerim 38,7 çıktı.cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım
beta hcg değerlerinizi yazarmısınız.

Merak ettim çıkardım sonuçlarımı Free beta hCG: 35,53 IU/I yazıyor benim meleğim oğluşum olucak.:nazar:

X