Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üffff herkez tek tek gidiyor sende gidiyorsun cnm yaaa senağlama
ben artik formda tek kalicam sanirim kendim soruu yazar kendim cevaplarim
sen nekadar kaliyorsun cnm orda ?? bari sen cok kalma :mymeka:
canım 8 gün kalcaz.ama bana 8 yıl gibi gelir heralde-tatlicadiarzu-
Kızlar iyi geceler ay nerelere gidiyorsunuz yaa aşkolsun valla . ben buradayım cimcime baş başa kaldık senle :)))
Ben ancak şimdi girebildim nete. Bugün benim doğumgünümde eşimle keyif çattık bütün gün :)) Böyle bi garip heyecan var içimde kızlar yaa kalbim çok hızlı atıyor sanki
Cimcimecim merak etme büyük dayilarda net var girerim arada ordan ben yazarim sana yalniz birakmam seni:1hug:
Çok sağol cimcime inşallah bu pasta gibi tatlı bir ömür süreriz hepbirlikte :))a.s.
oo sende cok uzun kaliyormussun yaa senide cok özlicez cnm sende yanina ayetel kürsi al cantanda kalsin hep :mymeka:
cok iyi anliyorum cnm seni ,8 yil az bile kalir
umarim cok vidi vidi yapmazlar cnm :Saruboceq:
canım annemlerde de internet var.kardeşimden müsade bulabilirsem girerim.bende sizi cok özliycemsenağlama beni sizlerden baska anlayan dinleyen yokkk zatensenağlamasenağlama
kardesin izin verir cnm bebis teyzelerini özlemis dersin
hepimiz burda birbirimizi cok iyi anliyabiliyoruz gercekten cogu seyleri ayni anda yasiyoruz
ben uzanmaya gidiyorum kasiklarimdan bisey asagiya dogru cekiliyor normal dimi ??kafamçokkarıştı
Mrb kızlar oğluşumla ben 21 haftalık olduk
kızlar, geçen hafta hafif bir kanamam oldu, acile gittik. 5 mm. lik bir açılmam olmuş. herşey yasaklandı yine, yeniden yatıyorum, tuvaletten tuvalete kalkmak üzeresenağlama 1 ay yatmıştım zaten, 3. ay dolunca yasaklar kalkmıştı, yavaş yavaş nrmale dönüyorduk, şimdi aynı korkular, aynı paranoya devam.. çok huzursuzum, çok endişeliyim. olmamalıyım biliyorum ama engel olamıyorum. bebeğim lütfen acele etme, sağlıkla hayırla gel...:Saruboceq:
KIZLAR HERKEZE İYİ AKŞAMLAR BEN HAZIRLIK YAPIYORUM YARIN SABAH KOCAELİYE GİDİYORUZ 10 GÜN YOKUM.. BU SÜREÇ İÇİNDE KENDİNİZDE VE BEBEKLERİNİZE ÇOK İYİ BAKIN VE DİKKAT EDİN..
HASTA OLAN VE ULTRASONA GİRECEK ARKADAŞLARIM SİZDE UMARIM İYİ HABERLERLE DÖNESİNİZ.. DÖNDÜĞÜMDE Bİ 100 SAYFA OKURUMHERHALDE CADIARZU HEPİNİZİ ÖPÜYORUZ KIZIMLA ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM..
HOŞÇAKALIN..a.s.
bizde cumartesi günü çıkıcaz yola.6 saatlik.sevgili kaynanacıgımın ve görümceciğimiin yanına gideceğimkötükedihüsokötükedihüso