Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar maalesef düşük başlamış..değerlerim hızla düşüyor..en geç 1 hafta içerisinde düşücekmiş( ne diyeceğimi bilemiyorum( çok üzgünüm..size sağlıklı hamilelikler dilerim..
kızlar maalesef düşük başlamış..değerlerim hızla düşüyor..en geç 1 hafta içerisinde düşücekmiş( ne diyeceğimi bilemiyorum( çok üzgünüm..size sağlıklı hamilelikler dilerim..
Bende 27 şubatta bebişimi kucağıma alıcam inşallah, arkadaşlar lütfen yardım edin bende inanılmaz gaz sancısı oluyor, dün apar topar acile gittik akşam, bebişime bişey oldu diye ödüm koptu ama neyseki gaz mış (nilocan)
Arkidişim kendine dikkat et.Bu dönemde yediklerine de dikkat etmen lazım öyle değilmi.
Haklısın canım ama ben gebelik öncesine göre yediklerime daha dikkat etmeye başladım sanırım rahim büyümesinden de kaynaklanan bi durum
Evet olabilir.Ne kadar oldu senin?.Bulantıların oluyomu benim gibi
canım benim bebişim 6 hafta bitti bugün, ama ne bulantım ne baş dönmem var çok şükür, inşallah seninde kısa zamanda geçer cnm
slm arkadaslar bende nasip olursa 9 şubatta anne olucam.benmde bulantım çok oluyo ahududu çayı veya böğürtlen çayı bulantılara çok iyi geliyo şiddetle tavsiye ederim arkadaslar.