Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aşırı kilo vermeye başladım sizce ne yapmalıyım koruyorum bebişime bişey olcak diye
bebiş daha 7 HAFTALIK ve şuan 42 kiloyum 4 kilo verdim
bebiş daha 7 HAFTALIK ve şuan 42 kiloyum 4 kilo verdim
evet bendede biri bişey söylese aglamaya başlıyorum çok alıngan ve sinirli oldum sende kilo problemi varmı
Merhaba kızlarr
Bende inşallah Allah kısmet ederse Şubat sonu annesi olucam. Hamile olduğumu geçen hafta öğrendim. Dün de 5. haftama girdim. Geçtiğimiz pazar ultrasonda sadece kesem göründü. Bebişim görünmedi. 4.4 mm miş. Daha erken 1-2 hafta sonra gel tekrar dedi doktor. Bende mide bulantısı hiç yok sadece çooook uykum vaaar. Belki de bebişim daha çok minik ondandır???
Beyzacım bende 5 hafta 2 günlük hamileyim.internet hesaplayıcısına göre 2 mart doğum tarihi ama tabi şubat sonuda olabilir.Pazartesi ultrasonda minik keseciğimizi gördüm bende. Haftaya tekrar gidicem gelişimine bakıcaz dedi dr. Bende de uyku dışında belirti yok daha. Hayırlı olsun canım tebrikler.
Buketçim senin de ilk bebişin mi? Ben çok heyecanlıyım bir an önce görmek kalp atışlarını duyup rahatlamak istiyorum. Allah inşallah bebişlerimizin sağlıkla gelişip doğmasını nasib eder. coksekeriremsu
kızlar bende acayip iştahsızlık var bugün kahvaltı yaptım bir saat geçmeden çıktı öğleye kadar hiçbirşey yiyemedim sadece abur cubur istiyo canım kilo konusunda bende korkuyorum zaten kilolu hamile kaldım o yüzden fazla almamam lazım