Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkez kabuguna cekildi sanirim (
İYİ SABAHLAR herkese kimsecikler yok ama :):) birazdan işe gideceğim sizlere bir bakayım dedim bende bugünlerde herşeyi kafamatakıp sinir yapıyorum benim bebiş sinili huysuz olucak bu gidişle:ecrin_bebek: buarada dün akşam medicalparkı aradım detaylı ultrason için telefondaki kız 4cü düzeymi yoksa 2ci düzeymi diye sordu birşey anlamadım fisfisfisbenim doktorum beşbuçuk aylıkken detaylı uktrason yapıcaz demişti bunun çeşididemi var yoksa kızmı bilmiyo neyse 4.düzey ultrasonun fiyatı 192 ytlmiş:1shok:çok fazla gledi bana sizler i fiyat konusunda bilgisi varmı
iyi sabahlar herkese kimsecikler yok ama :):) birazdan işe gideceğim sizlere bir bakayım dedim bende bugünlerde herşeyi kafamatakıp sinir yapıyorum benim bebiş sinili huysuz olucak bu gidişle:ecrin_bebek: Buarada dün akşam medicalparkı aradım detaylı ultrason için telefondaki kız 4cü düzeymi yoksa 2ci düzeymi diye sordu birşey anlamadım fisfisfisbenim doktorum beşbuçuk aylıkken detaylı uktrason yapıcaz demişti bunun çeşididemi var yoksa kızmı bilmiyo neyse 4.düzey ultrasonun fiyatı 192 ytlmiş:1shok:çok fazla gledi bana sizler i fiyat konusunda bilgisi varmı
ya evet kızlar dr um izmirden ege üniv. bi profesörün kartını verdi özeline gidicekmişiz..
150 diye biliyorum dedi dr um fiyatını.. çok pahalı değilmi ya?? benim sağlık güvencem yok hastanede falan yapılmıyomu bu?
özlemcim senin sağlık karnen var sanırım onun için mi 70 dediler sana?? normal sağlık güvencesi olmayanlar için ne kadar acaba bilgisi olan varmı:?
yok canım aynı hapı bende kullanıyorum o normal aspirin değil bebek için o, bebeğin gelişimi için.. ben 2 aydan fazla süredir kullanıyorum..[/QUOTE
bende iki aydır kullanıyorum o yazıyı okuyunca şok oldum bebek aspirini coraspin ama pek tavsiye edilmediğini duyunca tereddüt ettim canım,korkuyorum bişey olucak diye, bebeğin gelişimi üzerinde etkisinin tam araştırılmadığı falanda yazıyodu neyse canım içimi rahatlattın tek ben değilmişim kullananÇok üzgünüm çoook
Herkese selam, bende uzun zamandır yazılarınızı okuyorum.Fakat bir türlü yazma fırsatım olmadı. Bende şubat annesi olacağım.Şu anda 19+3 hamileyim ve benimde bir oğlum olacak.
Bu arada detaylı ultrasonumu bugün yaptırdım çooook şükür herşey normal çıktı. Ben Özel Avcılar Hospital de yaptırdım Normal fiyatı 75 ytl ama ben ssk lı olduğum için 22,50 ytl ödedim. 4 boyutlu ultrasonu sordum orada yokmuş. Bende 6 aydan sonra 4 boyutlu ultrasonu çektirmek istiyorum.Çünkü biraz bebeğim büyüsün de öyle çektireyiim diyorum.
canım sen ne kadara muayne oluyosun abdurrahman bey de :uhm: merak ettimkızlar ben 10 gün önce kontroldeydim 3lü test için ölçümleri yaptı doktorum 4 boyutluda bakıyoruz gittiğimizde elini parmaklarını vücudunun her yerini tek tek yakınlaştırıp gösterdi hatta böbrekleri falan iyi dedi görebiliyo musun falan diye sordu ama heycandan görüyorum dedim görmedim ki:roflol:4 boyutlu dediğimiz renkli dimi yanlış olmasın