- 25 Mart 2008
- 1.005
- 22
Kızlar selamlar oooooo birsürü seyler olmuş bir gün girmedim ben bugün bandırma daydım akşamüstü döndük uyumuş kalmışsız az evvel kalktık .
DEMİRCOOL - geçmiş olsun canım allah şifa versin allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
TATOŞ - Bak ne iyi olmuş hastaneye gitmen yat dinlen bol bol arıcaz bugünleri :))
BEBİŞİM- sıkma canını onlardan kaynanalardan kurtuluş yok (
CİMCİME - ne güzel yakışmış gelinlik oğullarının sünnetinde inşallah acısını çıkartırsın ,
ŞİRİNCEK - iananamıyorum profiline bakarken gördün sen şirince liymişsin ben bayılırım oraya şaraplarına tatil dönüşü uğramaya çalışırız genelde ilk gittiğimde aşık olmuştum ne kadar şanslısın . Benden selam söyle çirkinceye ......
canım evet şirincemiz çok güzeldir bir gelen bir daha gelmek istiyor..evimizde hemen girişte 2numaralı ev belki bir gün beni görürsün orada gelirsen eğer:1rolleyes: tabi bizimde izin zamanımız olursa eşimin ailesi orada oturuyor. benim ailem çiğlide bayrama şirinceye gideceğiz.neyse arkadaşım bugün 17.30 da randevum var bakalım cinsiyeti öğrenebilecekmiyiz dua edin kızlar 3lü testimide bu gün yaptıracağım.