Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa şimdi şaşırıdım cimcimecim kağan kocatepenin hamlelik tv si varya bak link koyuyorum ordan bakın ileyin hatta benim bebiş şu an 5 aylıkmış 16-20. haftalar 5 aylık, 20-24 6 aylık..
http://www.hamilelik.tv/haftahaftagebelik/hamilelik-besinciay.html
selam çilem hoşgeldin aramıza tekirdağ da mısın hangi doktora gidiyosun
kocişim geliyoooo doktora bebeğimi görmeye gidiceeeeeezzzzzz :sm_cool::sm_cool:dua edinde göstersin kızlar...şimdi yemek yicem ve tatlı yicem :) öptüm hepinizi görüşürüz..
kocişim geliyoooo doktora bebeğimi görmeye gidiceeeeeezzzzzz :sm_cool::sm_cool:dua edinde göstersin kızlar...şimdi yemek yicem ve tatlı yicem :) öptüm hepinizi görüşürüz..
kizlar ya bu arada ebnim takvim iki gün önden ilerliyor
degistirmek istiyorum ama bozcam diye korkuyorum
Selam eflatun o sanırım kişiyle alakalı benim de kızım olcak ve allaha şükür hamile olduğuma ultrasona girince inanıyoruz hala . Ablamında oğlu var o da çok rahat bir hamilelik geçirmişti . sanırım genlerle alakalı anneminde çok rahat geçmiş hamilelikleri biz 3 kız kardeşiz :)bebişim şimdi aklıma geldi de sana söyleyeyim dedim benim annemin, teyzelerimin, anneannemin kız bebek hamilelikleri çok şikayetli geçerken erkek bebek hamilelikleri daha rahat geçiyormuş benim de aşırı bir şikayetim olmadı o yüzden teyzemler başından beri seninki erkek demişlerdi tuttu da senin de abilerin var annene sor bakalım hamilelikleri arasında bir fark varmıymış gerçi bir tanıdığımın 2 oğlu var 2 hamileliği birbirinden çok farklıydı ama bizimki tuttu belki senin de tutar
sunseet sen hangi doktora gidiyosun aslında tekirdag'a giderken yol bitmiyor dogumda nasıl gidecegimi düşünüyorum çorluya mi gitsem acaba diyorum kendi kendime :uhm:
ben abdurrahman dağcı doktorum devlet hastanesinde çalışıyo ama ben sürekli muayenanesine gidiyorum bende senin gibi 45 dk sürüyo bende malkarada oturuyorum burdaki doktoru beğenmediğim için gidiyorum ama yol uzun işte:uhm:
Selam kızlar ay göbeğim çatladı siteye giricem diye neyse ki çatlak kremim var -tatlicadiarzu-
Ben daha ne zaman farkettim cimcime ikimizin satları aynı ama takvimlerimiz farklı ben ticker shack diye arat google dan ben ordan yaptım . çok kolay adım adım ilerliyorsun dene bakalım şekerim
yapmaya calisiyorum ama zor oluyor o sayfadan bakiyim baska sayfalarda vardir insallah kaydirigubbakcemile2
hehe ne ne güzel ya ikimizin dogumlari insallah ayni güne denk gelir hem 23 subat yasgününmüs ,en güzel hediye sana hihoyyyt