Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar
Ben bu sıralar bebişimi kendimle beraber çok üzüyorum ve inanılmaz vicdan azabı duyuyorum. Son 1 ay iş stresiydi şuydu buydu derken tam artık bitti hiç bir şeye kafamı takmıcam diyordum şimdi de annem atom tedavisi olucak troid nodülleri için. Radyasyon içeren bir tedavi olduğu için çok korkuyorum. Ayrıca etrafındaki insanları gereksiz radyasyondan etkilememek için hastanede yanlız bir odada yatıcak 4 gün... ve çıktıktan sonra yanına yaklaşabileceği en son kişi benim... senağlama
Şimdi ben üzülmemek için ne yapabilirim günlerdir üzülmeden ağlamadan duramıyorum, tutamıyorum kendimi işte. Allahım sen bebeğimi ve annemi koru :Saruboceq:
tatoscum cok gecmıs olsun cnm ıns bır sorun olmaz cok uzuldum gercekten ayrıca ozel gunlerı olan arkadaslarıda tebrık edıyorum allah mutluluğunuzu daim eder ins bıraz dağıtım kotu havayı esımın ruyasından bahsedım sıze kızımıza koyduğum ısmı duyduğumda gulmekten yarıldım hadı sızde gulun bıraz esımın ruyasına gore benim kızımın ısmı ISPANAKSU:roflol: böle bısey yok ya adamın bır kere bıle mantıklı bır ruya gorduğunu hatırlamıyorum acaba dıyom koysammı ISPANAKSU naniknanik ıspanağı gectım bıde su var ölecem-tatlicadiarzu-
kızlar hepiniz saolun çok şükür eve geldi eşim bu sabah.hepinizden allah razı olsun.iyi görünüyor şimdilik.
Evet canım hepimize birden nazar değdi galiba bu sıralar. Allah daha büyük dertler vermesin. Bugünler inşallah geçicek. Allah sevdiklerimizi ve bebişlerimizi korusun.kızlar ya ne oluyo bize nazarmı oldu herkesin tadı kaçmış:teselli:* demircool canım çok geçmiş olsun allah şifa versin yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum inana aglamamak için kendimi zor tuttum. rabbim şifa versin eşine inşlaah bebeginizle mutlu mutlu yaşarsınız.bebişim canım sende takma kafana kolay degil kaynanayla ugraşmak ama bebegini düşün canını sıkma.:teselli:hastalarımıza allhtan şifa diliyorum herkese mutlu huzurlu günler.* herkesin güzel yüzü gülsün* en kısa zamnda:1hug:
cimcimecim gelinlik çok yakışmış kaydirigubbakcemile5
tek düğün yapmayan sen değilsin yalnız değilsin yani bizde yapmadık ama gelinlik giydim..stüdyo fotolarıda istediğim gibi çıkmamıştı ağlamıştım kaç gün
en sonunda gitti başımın belaları klava:
bebek olsun evimden çıkmazlar ben biliyorum şimdiden 2 lafın birinde söylüyolar, bana bakmak için değil ama yayılıp bebek sevmek için gösteriş için yani o baktı desinler diyeklava:
annem gelir ama oda gelirse annem 2 gün anca dayanır onun havalarına kaprislerine gider..
annem süslüdür benim baya, makyajsız gezmez yani çıkaramazsın onu öyle makyajsız bi yere :)
kaynanada onla bi araya gelince moda giriyo..
offf daha kaç ay var önümüzde şimdiden ne olcak diye düşünüyom kara kara..
bebekte 2 gündür hareketsiz.. pek kıpırdamıyo bunaldı babaannesinden herhalde:roflol:
bugün yada yarın giderim dr a özledim bebeğimi..
evet kızlar bişeyler oluyor bakalım ama allahım hepimizi ve meleklerimizi korusun.herşey yüce rabbimin elinde.annannem kanserdi ameliyat olmustu 4 ay önce ama şimdi tekrar kist görülmüş.allahım çok üzülüyorum ama hayırllısını istiyorum.