bebisim09
off canim yaaaa neler cekiyorsun öyle kaynanadan :1shok:
ben buurda sinir oldum senin yazdiklarini okurken ,iyi sabrediyorsun walla ,allahtan benim simdiki kayinvalidem rus hic bir seyime karismaz , bisey yapmadan sorarlar bana ...
ondan önceki yani esime yillardir bakan üvey anneside senin kayinvalide gibiydi , dogum dan sonra iki hafta biri sende kalsin bilmezsin demisti kötükedihüso
cok bilmisler onlar zaten kadin bana bunu yapcaksin derdi ebemse hayir yanlis derdi düsün yani ....
aldigim herseye karisirlardi banada demislerdi dogumdan önceki giydiklerin sana olmaz daha büyüklerini al dogum sonrasi icin diye
hicte öyle olmadi dogumdan walla 51-52 le hamile kalmistim 70 kiloyla doguma gittim
dogum sonrasi eskiler oldu ve 55 kiloydum bir bucuk ay sonraysa 48 kilo olmustum
emzirdigimiz icin daha cabuk veriyoruz kilolari
insallah giderler cnm yaa en yakin zamanda sen sakin onlara ayip olcak diye düsünme git ayaklarini uzak tv karsisinda ,evinde cocuk falanda yok nasilsa caydanligida koy masaya isteyen kalkip aliversin :mymeka:
ayy insallah k.validen dogumdan sonra cok SIK gelmez yaa dinlenemezsin , hem dogumdan sonra bebisle beraber uzanip onu koklamak ayri b zevk veriyor ,baskasi yokken onunla basbasa kalmak
ben normal dogum istiyorum oyüzden evimde yardimciya ihtiyaci yok insallah bu seferde bi sorun cikmazsa suda dogum istiyorum bakalim sositososito belki ilk suda kalirim bebegin gelcegi dakka disari cikarim öyle biseyer iste kaydirigubbakcemile2
belim agriyor uzanmam gerek de hamilesin kimse bi laf diyemez kaydirigubbakcemile5
onlara devamli hizmet ediyorsun birazcikta onlar sana destek olsunlar şakkıdı