Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Odak tıp merkezine gidiyorsun yani ben Nuray Aydın'a gittim bugüne kadar da bu hafta bir de tavsiye üzerine Ayşe Ulutürk'e gitmeyi düşünüyorum. Bu doktorlar hakkında bilgin var mı duyumların nasıl? Murat Karayel'i de tavsiye etmişlerdi ama doğumu tıp merkezinde yapmak bize mantıklı gelmedi.
evet ben pazartesi gittiğimde sorayım, siz de sorun paylaşalım.. yaa karnım neden patlayacak gibi sertt offffff
evet ben pazartesi gittiğimde sorayım, siz de sorun paylaşalım.. yaa karnım neden patlayacak gibi sertt offffff
herkese merhaba bende 17 haftalık hamileyim inşallah 16 şubatta bebeğim doğucak şimdiden sizler gibi bende çok heyecanlıyım...
bir de internette gezerken aklıma bişey takıldı, ben de günde mutlaka su gibi akıntı olur, bildiğiniz su şeklinde yani, bu gebeliğimin başından beri var, araştırdım, ve hiç bişey anlamadım, siz de böyle bir şey yaşıyormusunuz?
herkese merhaba bende 17 haftalık hamileyim inşallah 16 şubatta bebeğim doğucak şimdiden sizler gibi bende çok heyecanlıyım...
yediğin bişeyden ötürü gaz sorunu yaşıyor olabilirsin biraz yürümeni tavsiye ederim bana iyi geliyor :icecream:
Günaydın güzel yurdumun güzel hamişleri
Kızlar bugün 3lü tarama testim var heycan yaptım nedense ya bişi çıkarsa diye korkuyorum
günaydın arkadaşlar a.s.
güleda işallah hayırlı haberlerle gelirsin bende pazartesi kontrole gidip salı günü kan vericem tahlil için işallah hepimizin güzel çıkar:Saruboceq: