Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bi sorum var size aşı oldunuzmu tetanoz aşısı???
kızlar bi sorum var size aşı oldunuzmu tetanoz aşısı???
tetanoz aşısı çalışma sartları ile ilgili birşey diye biliyorum.Zorunlu yaptırılan yada her hamilenin yaptırması gereken bir aşı değil sanırım.
tetanoz aşısı çalışma sartları ile ilgili birşey diye biliyorum.Zorunlu yaptırılan yada her hamilenin yaptırması gereken bir aşı değil sanırım.
maalesef zorunlu dersucum ilk olacak olduğumuz tetanoz 20 ya da 21 inci haftada zannedersem bununla ilgili size en yakın sağlık ocağına giderseniz daha iyi bilgilendirilirsiniz doktorunuzdan hariç sağlık ocağındada kayıtlarınız bulunmak durumunda doğum öncesi ve doğum sonrası size ve bebeğinize yapılacak aşı ve iğneleri onlar takip ediyorlar
demircool fotoyu nası koyuyosun ben yapamadım ya
bende bugün tekrarlayan kanamanın üzerine acil doktora gittim..bebeğimin eşi tersmiş arkadaşlar..yani düşük veya erken doğum tehlikem varmış..doktor cinsel birleşmeyi kesinlikle yasakladı ve mutlaka dinlenmem gerektiğini söyledi..ilk bebeğimide bu yüzden kaybetmiştim..:senağlama: rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum..ayrıca birsürü test verdi buarada 3 lü tarama testtini de verdi..
rabbim kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın..
Selamlar hamişler . Uyandım kahvaltı yaptım pc.yi açtım bir de ne göreyim aşı muhabbeti başlamış başım döndü valla . Ben nefret ediyorum aşı olmaktan . yazdıklarınızı okurken bile ellerim terledi ((( Ama iyi oldu öğrendiğim mesela sağlık ocağına kayıt olmamız gerektiğini bilmiyordum . Valla bayılıyorum buraya :))) herşeyi bilen birileri mutlaka çıkıyor . Bir de ultrasonumuz olsa süper olacak :)))
DEMİRCOOOLhemen bebişinin ultrason resmini kapıp subat 2009bebişlerinin ilk resimleri, topiğine koyuyorsun darılırım valla .
maalesef zorunlu dersucum ilk olacak olduğumuz tetanoz 20 ya da 21 inci haftada zannedersem bununla ilgili size en yakın sağlık ocağına giderseniz daha iyi bilgilendirilirsiniz doktorunuzdan hariç sağlık ocağındada kayıtlarınız bulunmak durumunda doğum öncesi ve doğum sonrası size ve bebeğinize yapılacak aşı ve iğneleri onlar takip ediyorlar
iş gereği ilçedeyiz canım ama bebek için denizliye gidip geliyoruz sen de denizlidenmişin memnun oldum doktorun kim bu arada