demircool senin takvim şaşırmış kalan gün sayısını yanlış gösteriyor
bilmiyorum canım.banada baskası yapmıstı kendim yapmadım.yapamıyorumkaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demircool senin takvim şaşırmış kalan gün sayısını yanlış gösteriyor
teşşekkürler cimcimecim karpuzun iyi geldiğini duymuştum bende yeşil elma da iyi geliyormuş onuda denicem baş ağrılarım için bana doktorum minoset önerdi günde üçtane içme hakkım var aksi taktirde dayanamıyorum migrenim var çünki
teşşekkürler cimcimecim karpuzun iyi geldiğini duymuştum bende yeşil elma da iyi geliyormuş onuda denicem baş ağrılarım için bana doktorum minoset önerdi günde üçtane içme hakkım var aksi taktirde dayanamıyorum migrenim var çünki
bilmiyorum canım.banada baskası yapmıstı kendim yapmadım.yapamıyorumkaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Size bir şey sormak istiyorum ben doktora gidip ultrasonda beboşumu gördüğüm ilk günler çok mutlu oluyorum ama aradan bir iki hafta geçince çok merak ediyorum onu. Acaba iyi midir her şey younda mıdır? Hep aklımı kurcalıyor. :uhm:
Ne zaman hissetmeye başlıcam artık ya en azından hissederim de iyi olduğunu anlarım. Sizin de böyle oluyor mu yaa... Bir an önce doktora gitmek istiyorum.
siz rutin gidebiliyorsunuz herhalde dr.a ben sevgili kocamın kendini ayarlayabilmesini bekliyorum daha doğrusu bekliyordum geçen hafta sen gelmesen olmuyo mu sanki diyecek oldum "BEN BEBEĞİMİ GÖRMİYİMMİ!!!" diye çıkıştı bana en son ben de geçen gün isyan ettim ben her muayenede senin keyfini mi beklicem diye o da git o zaman dedi şimdide dr. yok ancak 3 gün sonra görücem çocuuumu :teselli:
kız bekleyiver babasını da onlarında canı görmek ister tabi süprizzzzz biz gecen hafta gittik hemde cinsiyetini ögrenmeye ama eşim yoktu kaynanam vardı onunla gittik.ama videoya aldırdık ona baktı eşimde Şeniz bende durup durup bakıyom kızıımaaaaaaa gamyoncuiremsu
teşekkür ederim kızlar yaptım etiketimi sağolun