Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn kızlar ben süt içemiyorummm yaaaa doktor tablet verdi o bile midemi kaldırıyor ne yapacagım yaaa bennnnn
günaydın arkadaşlar :)
cimcime bende elbise giyiyorum bazende dr a muayneye giderken zor olur diye şimdiki aldığımı pantolon veya etek tarzında bişi olsun diye düşündüm:)
derinzlm ben nilüfer tarafındayım orada öyle bişiler bulabilceğimi düşünmemiştim iyi aklıma getirdin sağol bi akşam gitmeye çalışalım bari :):CüvCüv:
evet evet simdiye kadar attan bakti hep ama simdiden sonra göbekten bakar sanirim zor olur elbiseyle hamilelik elbisesimi alicaksin ? yoksa normal mi ? bende almaliyim ama karar veremedim daha nasil bisey alsam ki :uhm:
normalde de göbekten ultrasonla bakıyo da elbisenin eteğini yukarı kadar kaldırmaya cesaretim olmadığı için pantolon veya eteklerimi giyip gidiyodum şimdi artık pantolonlar olmuyo etekte bitane var evir çevir onu giyiyorum bıktım :) ondan hamile pantolonu veya eteği alayım diyorum yerimseniben
bende ozaman hamilelik elbisesi pantalonu aliyim ama böbüsler tam cikmadi ya üstümde emanet gibi durmasindan korkuyorum -tatlicadiarzu- en iyisi gidip denemek hihoyyyt
günaydınnn kızlar ben süt içemiyorummm yaaaa doktor tablet verdi o bile midemi kaldırıyor ne yapacagım yaaa bennnnn
kızlar bebiş erkekmiş..ama bu habere sevinemedim tam olarak...çünkü kontrol esnasında plasentanın ucunun rahim ağzında olduğu görüldü....yani plasenta previa olayı...doktor progestan verdi günde 3 kere içilmek üzere...20. haftaya kadar plasenta kendini yukarıya çekebilir rahim büyüdükçe dedi...ama çekmezse yani plasenta önde rahim ağzında kalırsa bunun bayağı bir sakıncaları var tabi...erken doğumdan tutunda, ağır kanama sonucu anne/bebek ölümüne kadar gidiyor...şimdilik istirahat ve ilaç...20. haftadan sonra tam tanı konacak...benzer durumda olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen....
kızlar bebiş erkekmiş..ama bu habere sevinemedim tam olarak...çünkü kontrol esnasında plasentanın ucunun rahim ağzında olduğu görüldü....yani plasenta previa olayı...doktor progestan verdi günde 3 kere içilmek üzere...20. haftaya kadar plasenta kendini yukarıya çekebilir rahim büyüdükçe dedi...ama çekmezse yani plasenta önde rahim ağzında kalırsa bunun bayağı bir sakıncaları var tabi...erken doğumdan tutunda, ağır kanama sonucu anne/bebek ölümüne kadar gidiyor...şimdilik istirahat ve ilaç...20. haftadan sonra tam tanı konacak...benzer durumda olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen....
kızlar bebiş erkekmiş..ama bu habere sevinemedim tam olarak...çünkü kontrol esnasında plesantanın ucunun rahim ağzında olduğu görüldü....yani plesanta previa olayı...doktor progestan verdi günde 3 kere içilmek üzere...20. haftaya kadar plesanta kendini yukarıya çekebilir rahim büyüdükçe dedi...ama çekmezse yani plesanta önde rahim ağzında kalırsa bunun bayağı bir sakıncaları var tabi...erken doğumdan tutunda, ağır kanama sonucu anne/bebek ölümüne kadar gidiyor...şimdilik istirahat ve ilaç...20. haftadan sonra tam tanı konacak...benzer durumda olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen....
canım çok geçmiş olsun , iyi düşün ki herşey iyi olsun.Bu ilaç çok iyi geliyormuş diye duydum bana dr umda bahsetmişti bu ilaçtan düşük yada erken doğum tehlikesi olduğunda kullanılacak diye. Benim kontrolüm de bugün , 3 lü test yapılacak inşallah iyi çıkar. Canım tekrar çok geçmiş olsun a.s.
canım benim geçmiş olsun allah yardmcın olsun işallah düzelir içini ferah tut
inşallah canım ya....1 ay endişeli bekleyiş...biliyorsunuz ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım..bu yüzden iyice panikliyorum...inşallah ilaç iyi gelir...3 lü test iyi çıkacaktır merak etme..benim 2 li iyi çıktığı için doktor 3 lü yapmayalım dedi...
bende ondan korkuyorum ya görmedik gibi alcam o da büyük gelcek:roflol: komik durur giyip de almak lazım en az iki üç ay idare eder heralde dimi