Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben 16+4 ama hiç bir hareket hissetmedim henüz.Yarın doktora gidicez umarım herşey yolundadır.Bu arada benim de %90 erkek demişti doktor.Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun inşallah bebişlerimiz
arkadaşlar bende hamile pantaonu almak istiyorum artık evdeki pantolonlarım olmuyo göbeğim skışıyo ama benim yürüme problemim var çok uzun süre yürüyemiyorum bu yüzdende çarşıya gidemiyorum ne olcak bilmem önümüzde bayram bişiler almak lazım bakalım nası yapcam
Nisan pardon yaa ben senin bursa da olduğunu unutmuşum nerelerde oturuyorsun .Koruparkta ki mağazada özellikle çok çeşit var çok dolaşmak zorunda kalmazsın . bir oranın en üst katında bellamom diye bir mağaza var orada da indirim var bir bak derim ben .arkadaşlar bende hamile pantaonu almak istiyorum artık evdeki pantolonlarım olmuyo göbeğim skışıyo ama benim yürüme problemim var çok uzun süre yürüyemiyorum bu yüzdende çarşıya gidemiyorum ne olcak bilmem önümüzde bayram bişiler almak lazım bakalım nası yapcam
arkadaslar,bebegın kac haftalık oldugunu gosteren o takvımı nasıl yapıorsunuz?[/QUgoogle dan baby ticker diye arama yaptırısan orada çıkıyo adresler eğer ingilizcen çat pat sa bile yapabiliyosun ama istersen sat tarihini ve bebğinin cinsiyeti belliyse söyle ben yaparım sen bilirsin canım
:1hug:
merhaba nilocan,bende dogumdan korkuyorum..aslında normal dogum istiyorum hem normal dogum yapanlar cabuk kılo verebılıyormus ...ben sımdıden 3,5 -4 kılo aldım dogumdan sonra hemen spora baslamak istıyorum sezeryanla bu mumkun olmıyabılır .
2 gün önce kuzenim bebeğini kucağına aldı
beklenenden 15 gün önce geldi bızdık
telefonda kesinlikle normal doğum düşün dedi
11de hastaneye gittik 12:15 te kucağımdaydı bebişim dedi
doğumun ertesi günü evinden görüştük
sesi falan çok iyiydi
ben de keşke normal doğum yapabilsem diye düşündüm bebiş emmeye bile başlamış sütü hemen gelmiş
kizlar yaa bisey sorcam dogumdan hemen sonra cikartiyorlar mi sizi hastaneden ??
bende üc gün kalma zorunlulugu vardi iki gün sonra cikmak istedimde zar zor izin verdiler oglumu ücüncü gününde doktora götürmek sartiyla
bencede normal dogum yapin gercekten dogum oldugu zaman hemen emzirebiliyorsun
:1no2:
sanırım herhangi bir problem yoksa çıkartıyorlar
sezeryan olduğunda en azından gaz çıkarana kadar beklenmesi gerektiğini biliyorum
benim sezeryan olacak ve normal doğum yapanlara özeniyorum
en korktuğum şeyse sütün gelmesi aşaması
çocukken kalp ameliyatı olduğumdan drum normal doğumla seni zorlamamamız yerinde olur demişti
gerçi ilerleyen zamanlarda samırım konsultasyon falan yapılacak ama şimdilik ufukta sezeryan var:çok üzgünüm:
eşimin kuzeni geçen yaz devlet hastanesinde doğum yaptı
babayı refakatçi almadılar yanına bebeğini ziyaret saatlerinde görebiliyordu
saçmalığa bakar mısınız?
hayır koğuş tipi odada kalıyor olsa anlayacağım da -diğerlerinden emzirmek isteyen, sancısı olan olur anlarım -şanslarına özel oda boşalmıştı oradalardı ona rağmen almadılar
onu görünce eşim drla baştan pazarlığa oturdu ben o şartlarda devlet hastanesinde doğum istemem diye
özelle anlaşırsınız özelde yaptırırsınız doğumu diye
cidden cok sacmaymis esim bana hep gelebilmisti istedigi kadarda kalabiliyordu yanimda :)) yanliz yatmak isterse yatak parasi ödemesi gerekiyordu
kizlar yaaa aklima bisey geldi icim ciz etti
biz simdi istedigimizde doktorumuza giderken , dogumu nerde nasil yaptirsak diye konusurken ne kadinlar var dogum icin gün sayiyorlar ve hayla doktor yüzü görmemisler ... iyi beslenemiyorlar ,kocalarindan siddet görüyorlar ,kimileri sokakta uyuyor biz yatalim kalkalim sükredelim sicacik bi yuvamiz bizi sevip kollayan kocalarimiz var
su mübarek ramazan ayinda allah onlarin yardimcilari olsun onlarada su ramazan ayinda dua edelim
Ne kadar haklısın cimcime . Ben sadece her gece yatarken değil eşimin yüzüne her bakışımda ,her sofradan kalktığımda ve aklıma geldikçe sık sık şükrederim . Ramazan ayı demişken sadece dua etmek yetmiyor bence yardım etmek yardımlaşmak lazım maddi ve manevi olarak elimizden geldiğince yardım edelim .Çünkü bence sadece oruç tutmak ,namaz kılmak ,başını kapamak değil müslümanlık .Sende varken paylaşmak çok daha önemli bence . Komsun açken tok yatmak daha da günah değil mi ?
Nisan pardon yaa ben senin bursa da olduğunu unutmuşum nerelerde oturuyorsun .Koruparkta ki mağazada özellikle çok çeşit var çok dolaşmak zorunda kalmazsın . bir oranın en üst katında bellamom diye bir mağaza var orada da indirim var bir bak derim ben .