Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakmamı isteyen varsa kendi doğum tarihini ve hamile kaldığı tarihi söylesin bakıvereyim
hemen bakayım burçin ciğim bakalım doğrumu senin cinsiyeti belli değil mi?
bakmamı isteyen varsa kendi doğum tarihini ve hamile kaldığı tarihi söylesin bakıvereyim
benim doğru çıktı gibi yorumcuda kız diyordu kızım olcak işallah ama çin takviminde erkek diyordu
yorumcuya üye olmak gerekiyor bakabilmek için
kız bana baksana.18.09.1987 dogum tarihim.04.05.2008 sat
nisancım banada bakarmısın?
15.02.1979 doğum tarihim
26.05.2008 s.a.t
Öğrendin demek cinsiyeti hayırlı evlat olsun inşallah ay kızlar çoğalmaya başladı . süper .benim doğru çıktı gibi yorumcuda kız diyordu kızım olcak işallah ama çin takviminde erkek diyordu
yorumcuya üye olmak gerekiyor bakabilmek için
canım benimde yorumcu kız çin takvimi erkek diyor. bakalım hangisi doğru. ücretsiz üye olabiliyorsun
Öğrendin demek cinsiyeti hayırlı evlat olsun inşallah ay kızlar çoğalmaya başladı . süper .
Benimki belli ama bir bakarmıısn 23.09.1977 . sat :19.05 .2008 .
Öğrendin demek cinsiyeti hayırlı evlat olsun inşallah ay kızlar çoğalmaya başladı . süper .
Benimki belli ama bir bakarmıısn 23.09.1977 . sat :19.05 .2008 .
23 şubat kismetse canımbebeğin kesin doğum tarihi ne
23 şubat kismetse canım
canım senin verdiğin bilgiliere göre kız diyor hayırlısısositososito
klava: ne diyorsunuz arkadaşlar kız benimki sevinçten hala inanasım gelmiyor zaten ayyyyyy ....klava:canım sende erkek çıktı doğrumu acaba :)) :1shok:
klava: ne diyorsunuz arkadaşlar kız benimki sevinçten hala inanasım gelmiyor zaten ayyyyyy ....klava:
seninde kız gözüküyor :)) hihoyyyt
Evet canım haklısın ama dr.um çok emin konuştu hatta ben bu haftalarda yanılma payı olduğunu bir çok dr.un cinsiyet söylemediğini söyledim . % 100 değil ama % 99.9 dedi . Israrla birkaç kez sordum . Ay allahtan çarşamba kontrolümüz tekar sorayım bakalım .canım 20. haftaya kadar kesinleşmiyormuş yani daha doğrusu yanılmaolabiliyormuş.benim kuzenime dr %90 kız dedi 3 aylıkken , 4. ay bir gitti erkekmiş, şuanda 6 aylık bir oğlu var , bir sonraki kontrolünde kesinleşir.
Evet canım haklısın ama dr.um çok emin konuştu hatta ben bu haftalarda yanılma payı olduğunu bir çok dr.un cinsiyet söylemediğini söyledim . % 100 değil ama % 99.9 dedi . Israrla birkaç kez sordum . Ay allahtan çarşamba kontrolümüz tekar sorayım bakalım .