Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım Atatürk'e hakaret niteliğinde videolar yayınlandı u yüzden mahkemeler yasakladı . Bildiğim kadarıyla .hadii ya simdi hic you tuba a giremiyormusunuz? ((
Merhaba hosgeldin aramıza.
Bende 13 haftalık hamileyim.Banada doktor kesin olmamakla birlikte erkek dedi.1 ay sonra kesin netleşir.İkili testi bazı doktorlar cokda gerekli görmüyorlar.Ama ben yaptırdım.Doğumunu da muşda mı yapmayı düsünüyorsun.Oraların sartları nasıl.Hiç doğuda bulunmadım.Paylasırsan sevinirim.[/QUOTE
teşekkürler canım hoşbulduk...
doğumu nerde yapacağıma bi türlü karar veremiyorum... bi taraftan ankaralıyım gitsem ankarada doğum yapsam ailemin yanında diyorum... ama mesafe çok uzak...diğer taraftan eşim o kadar izin alamayacağı için aklım sende kalacak diyor... burda özel polikilineğe gidiyorum doktorum ilgili... ama karar veremiyorum.. artık ilerleyen zamanlarda sağlık durumuma göre karar vereceğim... kaydirigubbakcemile3
Bende perşembe günü gidicem cnm kısmetse 3 lü test için. sen cinsiyetini ögrenmişmiydin bebeğin
İyice araştır bence doğum için . Eğer bulunduğun yerde ki hastanelerde yeterli olanak varsa orda kal en önemlisi iyi tam donanımlı bir hastane . Mesela yeni doğan yoğun bakım ünitesini mutlaka olsun .Dr. unla konuş ve birlikte karar verin bence . Bir arkadaşım da hakkaride orda düşünmüyordu doğumu buraya gelecekti ama bebek orada doğmak istedi ve erken geldi . Şimdi ikiside çok sağlıklı çok tatlı bir kızı oldu ama ailesinin eksikliğini hissetmişti doğumda .[/QUOTE]doğumu nerde yapacağıma bi türlü karar veremiyorum... bi taraftan ankaralıyım gitsem ankarada doğum yapsam ailemin yanında diyorum... ama mesafe çok uzak...diğer taraftan eşim o kadar izin alamayacağı için aklım sende kalacak diyor... burda özel polikilineğe gidiyorum doktorum ilgili... ama karar veremiyorum.. artık ilerleyen zamanlarda sağlık durumuma göre karar vereceğim... kaydirigubbakcemile3
ÖNEMLİ - ÖNEMLİ - ÖNEMLİ
Arkadaşlar dün bişey duydum doğrumu bilmiyorum artık dr.lar cinsiyet söylemeyecekmiş . İnsanlar cinsiyetini öğrenince ay dilim varmıyor gebeliklerini sonlandırıyorlar diye . Böyle bişey duyan bilen var mı ?
ÖNEMLİ - ÖNEMLİ - ÖNEMLİ
Arkadaşlar dün bişey duydum doğrumu bilmiyorum artık dr.lar cinsiyet söylemeyecekmiş . İnsanlar cinsiyetini öğrenince ay dilim varmıyor gebeliklerini sonlandırıyorlar diye . Böyle bişey duyan bilen var mı ?
Canım bu devlet hastaneleri için geçerli hiç bir devlet hastanesinde söylenmiyor bebeğin cinsiyeti senin de bahsettiğin nedenden dolayı ama özeller için geçerli değil bu, yani cinsiyetini öğrenmek isteyenler mecburen özellere gitmek zorunda... Bu yeni biirşey değil de canım, bayağıdır uygulanıyor, çünkü büyük bir doğum hastanesinde bir adam oğlu değil de kızı olacağını öğrendiğinde hem karısını hem de doktoru öldürmüş benim bildiğim kadarıyla bundan sonra başlatılmış bu uygulama...
kızlar saç kestirme demişken ben de röfle yaptırmak istiyorum...kafam sekiz renk şu anda...eskiden boya üzeri röfle yaptırırdım ama şimdi boya daha zararlı olur diye dipten çıkan kendi saçım üzerine röfle yaptırayım diyorum...hem diplere de sürülmüyo röfle....siz dip dediğime bakmayın...valla 10 cm. i geçti...böyle rezil gibi dolaşılmaz ki...zaman ilerledikçe daha fena olcak çünkü...ne dersiniz? yaptırmayı düşünen var mı???
evet canım Atatürk'e hakaret niteliğinde videolar yayınlandı u yüzden mahkemeler yasakladı . Bildiğim kadarıyla .
Ay şok oldum ya hala var mı bu zihniyetteki insanlar . Gerçi benim de yakın bir arkadaşım aynı pozisyonda . Ne kadar cahil millet ya . Ben öğrendim cinsiyetini zaten benim de kızım olacak ayyy allah korusun ya gözlerim doldu resmen . Ben çok ilgili olmadığım için bu konularla yeni haberim oldu .
Ah cimcime ahh . Herkes bi cins yaa benimkilerde hala belki değişir o falan diye konuluyo duyuyorum . Yok işte falancalara kız demişler aaaa bi doğmuş erkek ..Bebek düşünmüyoruz diye senlerce başıma ekşidi zaten en sonun da eşim kapadı ağızlarını . Şimdi hamilayim gene tuhaf tuhaf hareketler .Ay valla kafayı yemezsem doğurana kadar iyi sen ne güzel görüşmüyosun . Biz çok yakınız birbirimize mecburen görüyorum yani . Ah canım benimkilerde neler yaptılar bana benimde hakkım helal değil allah görsün . ne diyelim