Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim aslında önceki hafta belli olmuştu ama dün dr kesinleştirdi
önceki randevuda aramızda şimdilik demişti o zaman 14+6 idik dün 16+0
ilginç bir pozisyondaydı dr hatta namaz kılar gibi dedi
ama durmadan hareket etti hatta resimle belgelesin diye istedi ama sanırım benim drun ultrason biraz eski bir model onun kadar net göremiyoruz biz
dr söylediğinde ancak bazı ayrıntıları anlayabiliyoruz
hatta utanç verici bir durum ama önceki gidişimizde verdiği ultrason fotosuna eşimle bakıp bakıp acaba neresi diye tartıştık en son biz buna kafası diyelim bari dedik :))
kimbilir neresiydi :uhm:
evet bizdede var o
ilk hamileligimde kayinvalidemler sacini sakin kestirme bebege bisey olursa senden biliriz demislerdi bana
ama bu defa sacimida kestiriyorum bebek kiyafetleride aliyorum
ben hamile kalmadan önce bile basladim almaya :1rolleyes: yavas yavas alinca daha iyi oluyor sanki aniden toplu para gitmiyor
7.aydada yatagini felan almak istiyoruz simdiden begendik bile yatagi ...
büyüklerimizin dedikleri kuranda yaziyormu acaba ?? :uhm: yaziyorsa haklilar derim ama yazmiyorsa sadece batil inanc ... allah o cani alcak olsa öyle yada böyle alir onunla alakasi yok diye düsünüyorum
allahim herkeze saglikli hayirli evlat versin kizlar hepinize nazarlik gönderiyorum
ÖNEMLİ - ÖNEMLİ - ÖNEMLİ
Arkadaşlar dün bişey duydum doğrumu bilmiyorum artık dr.lar cinsiyet söylemeyecekmiş . İnsanlar cinsiyetini öğrenince ay dilim varmıyor gebeliklerini sonlandırıyorlar diye . Böyle bişey duyan bilen var mı ?
Allah herkese akıl fikir versin nasıl böyle düşünebiliyorlar... ama malesef halen kız çocuklarını çocuktan bile saymayanlar var...kaç çocuğun var deyince 5 çoçucuğum var, kaç kız kaç erkek diye sorunca kızlarıda mı soruyorsunuz? 7 tanede kızım var diyenleri biliyorum.. düşünün artıl kızları çocuktan bile saymıyorlar ne kadar acı bu kişileri dünyaya getiren bir kadın değildi sanki...
bende 2yıl ağrıda calıstım öğretmenim
ögrencilerime kaç kardeşsiniz die sordugumda 4 kardeşiz 3te kız var diyorlardı toplam 7 kardeşiz diyemiyorlardı.
çok acı ama gereçek malesef
iyigeceler kızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum sizinde göğüsleriniz kaşınıyormu ama aşırı derecede çok rahatsız edici bir durum hele birde çalışıyorsanız ne yapmak lazım bir bilen beni aydınlatsın
günaydın arkadaşlar
beyazbulut benimde çok kaşınıyor aynı durum bende de var sanırım büyüdükleri için kaşınıyor
iyigeceler kızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum sizinde göğüsleriniz kaşınıyormu ama aşırı derecede çok rahatsız edici bir durum hele birde çalışıyorsanız ne yapmak lazım bir bilen beni aydınlatsın
:1shok:ayyyyyyy burası yanıyorrrr, imdaaaaaaaattttttt:mymeka:
bütün yaz ben böyle sıcak görmemiştim,bu neee yaaaa, bu sıcaklar sinir yapıyor, çatacak yer arıyorum resmen:mymeka:
Beyaz bulut hemen dışarı çık ve bir çatlak kremi al bence . Kaşınma çatlamanın belirtisi . Ve çatlak kremleri cüldü rahatlatıp kaşıntıyı da ortadan kaldıryormuş . Hemen kullanmaya başla canım . :teselli:iyigeceler kızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum sizinde göğüsleriniz kaşınıyormu ama aşırı derecede çok rahatsız edici bir durum hele birde çalışıyorsanız ne yapmak lazım bir bilen beni aydınlatsın
sanırım şuan sınavdasın bol sanş arkadaşım umarım iyi geçer ve başarılı olursun . :içelim:kizlar iyi aksamlar ben cikiyorum evi toparliyim :))) cumartesi ve pazar toplam 8 saatlik bi sinavim var ( dua edin benim icin , bugece sabahlarim sanirim iyice notlarimi okurum ( iki zor gün beni bekliyor
hepinizi coooooook öpüyorum görüsmek üzere
hemen bakayım burçin ciğim bakalım doğrumu senin cinsiyeti belli değil mi?kızlaarr yorumcunun cinsiyet belirleme bölümüne bakam oldumu ? Tutan var mı acaba çok merak ettim , %95 doğru çıkıyormuş:1hug: