Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ssaslan senin bebişin cinsiyeti ne zaman belli oldu.. pozisyonu nasıldı..
bizimki bi türlü göstermiyo. artık 3 hafta sonra gidicez o zaman inşallah görürz.
Bende çatlaklar için balmandol kullanıyorum, krem değil zaten nemli cilde uygulanan yağ tarzı bişey, kuzenime dr u tavsiye etmişti
demircool, su ikizi diye bişey varmış, seninki ondan olmasın, yani bebek gibi bir de ne dediler yaaa , bişey daha büyüyormuş, yani ne olduğunu hatırlayamadım amaaaaaannnkaydirigubbakcemile ama kötü bişey değil, sadece ikiz taşıyor gibi karnın kocaman büyüyormuş, geçende benim bir tanıdığım anlatmıştı da, onun hamileleiği öyle olmuş, ikiz bebek taşır gibi, bir de su taşımış, nasıl oluyorsaa??:çok üzgünüm: bilmem artık, belki senin de öylediirr..
merhaba arkadaşlar...
aranıza yeni katılıyorum, bende 16+0 haftalık hamileyim... 13 haftalıkkem doktor bebeğime erkek demişti haftaya tekrar gideceğim bakalım ne diyecek... haftaya üçlü test için gideceğim...eşimin işi sebebiyel Muş'tayız...bu yüzden biraz şansısızım.. ikili test yaptıramadım malesef Muş ve çevre illerde ikili test yapılmadaığı için yaptıramadım...ama binimle aynı durumda olan kişilerle bi şeyler paylaşmak çok güzel.....
merhaba arkadaşlar...
aranıza yeni katılıyorum, bende 16+0 haftalık hamileyim... 13 haftalıkkem doktor bebeğime erkek demişti haftaya tekrar gideceğim bakalım ne diyecek... haftaya üçlü test için gideceğim...eşimin işi sebebiyel Muş'tayız...bu yüzden biraz şansısızım.. ikili test yaptıramadım malesef Muş ve çevre illerde ikili test yapılmadaığı için yaptıramadım...ama binimle aynı durumda olan kişilerle bi şeyler paylaşmak çok güzel.....
merhaba arkadaşlar...
hoş geldin
aramızda 1 gün fark var sanırım
benim dr da 2li test yaptırmadı dün 3lü test yaptırdık
ben fethiyedeyim birçok merkeze yakın gibi görünse de 3lü test için verdiğim kan analiz için ankaraya gönderildi
oralardasın diye kendini kötü hissetme
herşeyin bir çözümü bulunur nasılsa
merhaba arkadaşlar...
kızlar bugün ikilil test sonuçlarını doktor gördü...sorun yok / negatif çıkmış dedi..bu arada ben hamile kaldığımdan bu yana idrar tahlillerinde sürekli kan çıkıyor...4 tane idrar tahlili yapıldı...dördünde de idrarda kan var görünüyor...neden olur diye sordum doktora...bazen olabiliyor böyle hamilelerde dedi ama benim içim rahat etmedi...benzer şeyler yaşayan var mı?? demir hapı / kalsiyum filan için de 4. aydan önce olmaz dedi...folik aSİTİ kestik..sadece multivitamin içiyorum...4. ayda demir hapı ekliycez...bu arada unutmadan söyliyim istanbullu kk cılarla 30 ağustos günü buluşuyoruz...vakti olan/ gelmek / tanışmak isteyen varsa buluşma/ aktiviteler başlığı altında "30 ağustosta istanbul buluşması" diye bir forum var..detayları ordan alabilirler....
kızlar bugün ikilil test sonuçlarını doktor gördü...sorun yok / negatif çıkmış dedi..bu arada ben hamile kaldığımdan bu yana idrar tahlillerinde sürekli kan çıkıyor...4 tane idrar tahlili yapıldı...dördünde de idrarda kan var görünüyor...neden olur diye sordum doktora...bazen olabiliyor böyle hamilelerde dedi ama benim içim rahat etmedi...benzer şeyler yaşayan var mı?? demir hapı / kalsiyum filan için de 4. aydan önce olmaz dedi...folik aSİTİ kestik..sadece multivitamin içiyorum...4. ayda demir hapı ekliycez...bu arada unutmadan söyliyim istanbullu kk cılarla 30 ağustos günü buluşuyoruz...vakti olan/ gelmek / tanışmak isteyen varsa buluşma/ aktiviteler başlığı altında "30 ağustosta istanbul buluşması" diye bir forum var..detayları ordan alabilirler....
teşekkürler ssaslan,
bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi önemli değil... bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
canım ben çatlaklar için sadece badem yağı kullanıyorum. bide kullanmadım ama kayısı yağı ii diyorlar.
teşekkür ederim canım, peki bu kremi doktorun tavsiye etti mi? Bir de kaç tüp gidiyor, bir deee tam fiyatı ne kadar?
benimde 1-2 kez aynı sorun oldu güzelim
ayaklarını üşütmemeye dikkat et sürekli çorapla gezmen gerekiyor
:bbo:
benim drum monurol muydu neydi bir dozluk antibiyotik vermişti onu kullandıktan sonra geçti
idrar yollarıyla alakalı sadece bebişle alakası yok
ama kendini yeterince kollamazsan idrara çıkmanı iyice zorlaştırıyor
bol su içmeye özen göster bi de