Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel yaa
ben bütün yazı fethiyede geçirmeme rağmen bebiş daha rahmime yeni düştüğünde 19 mayıs tatilinde deniz sezonunu açtım ve dr ardından kapattı klava:
hala uzaktan bakıyorum :sm_confused:
buralarda deniz suyu ısınmıştır artık
denize sıfır yerler genelde pek sessiz ve sakin olmuyor buralarda ama 200m gibi mesafede yer düşünürseniz çalış tarafında pansiyonlar var
hem fiyatları da uygun
oda kahvaltı geceliği 25-30 ytl arasında rahat bulabiliyorsunuz
otel türü yerler -herşey dahil olanlar bu sezon fazlasıyla dolular yer bulabileceğinizi zannetmiyorum ama pansiyonlar müşterisizlikten şikayetçiler
eşimin kuzenlerinin pansiyonu var fethiyede http://www.tugayhotel.com/ istersen buradan bakabilirsin
onun dışında bildiğim yer pek yok :1no2:
birde kızlar bu üçlü test dediğinizde bu haftalardamı yapılıyor biz ikili testimizi yaptırdık ama üçlü test hakkında birşey demedi doktor doktora gittiğimde 16 haftalık olucaz zamanı geçmez umarım
ay canm sevindim belli olmasına.inş.testinde iyi cıkar.allahım bi ben mi kaldım cinsiyetini ögrenemeye:mymeka::mymeka:
aybüke şimdi gördüm mesajını hemen cevaplayayım da sinirlenme :) bebişinde stresli olmasın :) ben mustela aldım ablam onu kullandı çok memnun kaldı sadece göğüslerine sürmemişti oraları çatladı biraz pahalı ama sonrası için değer derim ben :asigim:
teşekkür ederim canım, peki bu kremi doktorun tavsiye etti mi? Bir de kaç tüp gidiyor, bir deee tam fiyatı ne kadar?
Arkadaşlar ikili testi özel bir hastanede yaptırdım,kendi doktorum izinde olduğu için ona danışamadım,hastanedeki doktorlar da benimle hiç ilgilenmedi ve moralimi çok bozdular.Size sorum şu;benim ikili test sonucum iki tane birisinde ense kalınlığıyla birlikte hesaplanmıştır diyo,diğerinde öyle bişey yazmıyo.(Ense kalınlığı 1.6 yani normal.)
Şimdi önemli olan ense kalınlığıyla birlikte hesaplanan rapor mu diğeri mi? Çünkü ense kalınlığı olmayan raporda 1/280 çıktı sonuç , diğeri ise ( ense kalınlığı ile hesaplanan)1/1300. Lütfen siz biliyosanız cevap yazarmısınız.Şimdiden teşekkürler.
kızlar.. napıyonuz. gece hiç rahat uyuyamadım. ya sizin de bacaklarınız ağrıyomu. yatarken nereye koyacağımı şaşırıyorum resmen.
sağ sol meselesi de kötü en rahat yüzüstüydü artık o da olmuyo. karnım batıyo. büyüdü göbüş ondan. solda hiç rahat değilim. sağda da olmuyo. sırt üstü güzel. onda da bebişe kan gitmiyo. offf off.. dön dön gece bitmedi senağlama
Arkadaşlar ikili testi özel bir hastanede yaptırdım,kendi doktorum izinde olduğu için ona danışamadım,hastanedeki doktorlar da benimle hiç ilgilenmedi ve moralimi çok bozdular.Size sorum şu;benim ikili test sonucum iki tane birisinde ense kalınlığıyla birlikte hesaplanmıştır diyo,diğerinde öyle bişey yazmıyo.(Ense kalınlığı 1.6 yani normal.)
Şimdi önemli olan ense kalınlığıyla birlikte hesaplanan rapor mu diğeri mi? Çünkü ense kalınlığı olmayan raporda 1/280 çıktı sonuç , diğeri ise ( ense kalınlığı ile hesaplanan)1/1300. Lütfen siz biliyosanız cevap yazarmısınız.Şimdiden teşekkürler.
aynen canım geceleri şimdiden uyuyamıyoruz ilerde napcaz bilmem karnım rahatsız ediyor artık biyere sığamıyorum sanki bide benim mide kısmıda şişti otururkende rahat değilim iş yerinde sanki kaburgalarım karnıma batıyo gibi oluyo
aynen canım geceleri şimdiden uyuyamıyoruz ilerde napcaz bilmem karnım rahatsız ediyor artık biyere sığamıyorum sanki bide benim mide kısmıda şişti otururkende rahat değilim iş yerinde sanki kaburgalarım karnıma batıyo gibi oluyo