- 4 Ocak 2008
- 473
- 1
- 38
kac haftalik bebisin cnm ?
kusura bakma tatlım netten cıkmıştım yazını yeni gördüm. bebeğim 14 haftalık henüz.daha küçük yani teyzesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac haftalik bebisin cnm ?
13+4 tü canım hatta banada gösterdi pipisini belliydi bizim babamızda kız istiyodu ama sağlıklı olsunda....
Kızlar bende isim düşünüyorumda hala karar vermiş değilim erkek bebekleri olcak anneler hangi isimleri düşünüyorsunuz benim aklımda şuan eymen emir var ama kararsızım
bende erkek ismi eren kız ismi özge yi begeniyorum.tabi eşim begenmesse asla koydurmaz.rüyalarımda erkek görüyorum ama kız galiba cünkü doktor pipi falan göremedi 12 haftalıkken :SSSS
bende erkek ismi eren kız ismi özge yi begeniyorum.tabi eşim begenmesse asla koydurmaz.rüyalarımda erkek görüyorum ama kız galiba cünkü doktor pipi falan göremedi 12 haftalıkken :SSSS
Allah iyiliğini versin emi senin kıs. 12 haftalıkken nasıl görcek pipiyi. daha yumurtalıkları oluşmamıştır ki pipisi nasıl görünsün. benimki de gözükmedi 14, haftada kesin sonuç alırız.içime doğdu seninki erkek olacak bak kaydirigubbakcemile3 eren gelecek eren:roflol:
kısssslarrrr günaydın.....bişi sorucam size ben ikili testimi perşmebe günü yaptırabileceğim...ancak randevu alabildim...12+4 oluyorum perşembeye...geç bir vakit mi? Bir de ultrasonda üstten mi bakılıyor? Aç-tok farkediyor mu? Su içmek/sıkışmak gerekiyor mu? Ortalama ne kadar sürüyor ultrason çekimi? Bazen çünkü bebekler rahat durmuyormuş içerde..25-30 dakika sürenler varmış...tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim....
kısssslarrrr günaydın.....bişi sorucam size ben ikili testimi perşmebe günü yaptırabileceğim...ancak randevu alabildim...12+4 oluyorum perşembeye...geç bir vakit mi? bir de ultrasonda üstten mi bakılıyor? aç-tok farkediyor mu? su içmek/sıkışmak gerekiyor mu? ortalama ne kadar sürüyor ultrason çekimi? bazen çünkü bebekler rahat durmuyormuş içerde..25-30 dakika sürenler varmış...tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim....
kizlarrrrrrrr cok fenayim bennn ,üc aydir ilk defa bulantim var simdi acayip oldum yaaaaa sosis yemistim bir saat önce onlami alakasi var acaba ??? doguma kadar artik ben salam sosis yemem sanirim
oglumuda yatirmam gerek ama hareket edemiyorum sanki bütün gücüm alinmis gibiiii [/QUOyeme tatlım. dr. salam sucuk sosis yasak dedi. içinde ne olduğu belli değil boşver. ben de tiksindim zaten bunlardan mayonezden de tiksindim. bu hazır ve zararlı gıdaları pek tüketmemek gerek. şimdi biz ne yersek bu onun ilerideki yeme alışkanlığını etkiliyormuş. bir aratırmaya göre anne karnında ne ile daha çok beslenirsen ilerde de onu daha çok tüketiyormuşsun. cokacimcoook
slm anne adayları.yazılanların bazılarını okudum.aramızda çok heyecanlı anne adayları var acıkcası onlara imrendim.bebişim 13+6 oldu ama bulantılarım kesilmedi.tiroit yetersizliğim var hap kullanıyorum.5.haftasındada kanamam olmuştu düşük tehlikesiyle bugune geldim.sorunlu bir gebelik geçiriyorum.henüz hamileleiğime sevinebilmiş değilim.allah benim gibi günlerini zor geçiren anne adaylarına sabır versin.henüz kilo almadım.doğru düzgün beslenemiyorum.siz neler tüketiyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz bulantılarınızı.[/QUOT
bazen benim de bulanır gibi oluyor midem. limon yiyorum. zaten canım çok çekiyor limonu. ya kabuğuyla yiyorum ya da suyunu sıkıp 1 bardk. su ile karıştırıp içiyorum. bana iyi geliyor.
kızlar 2 li test aç tok farkediyor mu??? yok mu yaptıran??? huuuuuuu...bana perşembe 14.00 e randevu verdi...o saate kadar aç duramam herhalde.....bir de ne kadar sürüyor ortalama ultrason süresi???
kızlar 2 li test aç tok farkediyor mu??? yok mu yaptıran??? huuuuuuu...bana perşembe 14.00 e randevu verdi...o saate kadar aç duramam herhalde.....bir de ne kadar sürüyor ortalama ultrason süresi???
ya kızlar aranızda hala şubat anneleri olarak cinsiyetini ögrenen yokmu?