Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaşlar... 20 Şubat ta gelecek benim kuzumda kollarıma Allah kısmet ederse... Bu ay 2 li testim var yaptırmam gereken... Yaptıran arkadaşlar fiyat konusunda bir fikir verebilirler mi ? Özel hastanelerde tüccar mantığında olduğu için aşağı yukarı fiyatını bilerek gitmek istiyorum...
bu ikili testte yapılanlar 3lü tarama testinde de yapılıyormu
a.s.hoş geldin canım... bellimi bebişinin cinsiyeti
Selam arkadaşlar... 20 Şubat ta gelecek benim kuzumda kollarıma Allah kısmet ederse... Bu ay 2 li testim var yaptırmam gereken... Yaptıran arkadaşlar fiyat konusunda bir fikir verebilirler mi ? Özel hastanelerde tüccar mantığında olduğu için aşağı yukarı fiyatını bilerek gitmek istiyorum...
insallah cnm ya cok rahatlatin icimi
canım benim ya zor bir süreç tabi hepimiz için ama inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza.
arkadaslar ilk üc aydir bulanti sorunum hic olmadi ücüncü ayimin sonunda bulantilarim basladi ..... nedeni ne olabilir?? aynisini yasiyan varmi aranizda?
arkadaslar ilk üc aydir bulanti sorunum hic olmadi ücüncü ayimin sonunda bulantilarim basladi ..... nedeni ne olabilir?? aynisini yasiyan varmi aranizda?
canım beta hcg hormonu yükseldikçe mide bulantıları artarmış belli bi zamandan sonra düşmeye başlarmış bu hormonun seviyesi . Düşmeye başladığında mide bulantıları bitermiş.Belki senin bu hormonun hızlı bir yükselişe geçtiyse ondan olmuş olabilir.Yada yediğin birşey mi dokundu acaba ?