2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kız ne dıosun dusun mutfak kırılcak banyo kırılcak dusun yanı ooo kapılar mutfak banyo dolapları celık kapı pımapenler prızlere ve ahızelere kadar herseyyy yanı bız yandık

ya sızın?

kız ne dıosun dusun mutfak kırılcak banyo kırılcak dusun yanı ooo kapılar mutfak banyo dolapları celık kapı pımapenler prızlere ve ahızelere kadar herseyyy yanı bız yandık

ya sızın?

bizimde çelik kapı,pimapen var allahtan,ama diğerleri aynen mutfak banyo,bide biz salonunun balkonunu içeri alcaz,duvar kırılcak,parke,boya,fayanslar,kimbilr ne kadar gidicez,sizin kaç m2,

bizimde çelik kapı,pimapen var allahtan,ama diğerleri aynen mutfak banyo,bide biz salonunun balkonunu içeri alcaz,duvar kırılcak,parke,boya,fayanslar,kimbilr ne kadar gidicez,sizin kaç m2,

cnm kaç m2 hıc sormadım:1no2: ama 2+1 bızım ev parke olayıda doruu yanı bız bastan hepsını yenılıcez ve bı suru masraf olcagı kesın napcaz bılmem

bizim 3+1 tabi canım parke saten boya çook iş var,ne zaman yaptırmaya başlıcaksınz canm

kız ıyı fıyata almıssınız o zaman sız 3+1 ı 100 mılyar mı dıosun sen cnm cookk ıyı valla sımdı ev fıyatları ucmus..

canım bız yılbasından sora baslıcaz bıde bızım arkılerde hep ev tadılatı yaptırdıkları ıcın sanslıyız cunku onlar ucuzunu arastırıp bulmuslar mesela sımdı bı adam var dolapcı yenı bızım arkı yaptırmıs cok memnun L tıpı yaptırmıslar modern mutfak ıste cok uygun yapmıs adam yenı ogrendıgı ıcın cok heveslı dıolar bıde adamı bız arıoz ya gel al paranı felan dıe dıo yanı cok ıyı yapmıs bıde taksıtle dusun yanı cok ıyı bakalım yılbasında bız o dolapcıya yaptırcaz inş..
bıde bı arkım daha yenı evlendı ıste oda dıo banyo ıcın ıscı tutmuslar cok arastırdık dıo ve uygun bulmuslar yanı tavsıyede edıo adamı yanı anlıcagın hep bole yaptıranlar oldugu ıcınde sanslıyız hem yardımda edıolar saolsunlar bak mesela mutfak mermerı konusunda da bı arkı yaptırdı super normalde mermerın fıyatı 1000 dolarlardaymıs bı mermer yanı cok oldum ama orda tanıdıgı arkısı varmıs bakalım orayada sorcaz nasıl ne kadar dıe ıns yardım ederlerde mermerı guzel olur he bıde ocagı ankastre yapmıslar mermerın ıcıne cok hos duruo bende ole ıstıom bakalım kısmet..

sız ne zaman baslıcanız cnm tadılata?

bizde gçn sene şu an ki evimize geçmeden önce çok masraf yaptırdık,k.validemlerde geçen yaz mutfak falan yaptırdılar,benim babam zaten esnaf,çok tanıdığı var,k.validemlere gelenlerde çok güzel yaptılar,artık 2 yerden fiyat alcz ona göre yaptırcaz,tek bir dekorasyoncuya vercez,anahtar teslim herşeyi tek onalr yapcaklar,biz gidip beğencez işte herşeyi,gerisi onların işi,haziran temmuz gibi başlıycaz,çünkü şu an kiracı var,1 ayda yapılır zaten içi,gerek te yok.bakalım hayırlısı olsun,bende ankastre alcam,ilk zaten onlar alıncak çünkü ona göre dolaplar falan yerleşcek.zor ama zevkli işler bunlar,gelcek gidicek işte hepsi,bakalım önce şu salonu tutalım da,bu h.sonu bakıcaz.

bız kendımız evı dekore edıcez kaydirigubbakcemile3
cnm saka maka ıyı yapmıssınız dekorasyoncuya verıp,bız tutmıcaz galıba zaten bıde ona mı para vercez :1closedeyes:
dun aksam baktık fırınlara 1000 kusur olanını begendık arcelıkten alıcaz ama yılbasında baslanıcak tadılatlara felan dıyorum kı nısan olsun da toplanan paralarlada pesınatı verırız kı dıgerlerınede taksıt yaptırırız ben oderım zaten suan ona kalsa fırın mırın alamaz zaten tadılatları yapıcak eee bıde buzdolabı ve tv nın taksıdı var hangı bırıne yetıscek en son fırın ocak davlumbaz alırım dedı ama bakalım nısan dan sonra ben alabılırsem alıcam ıste hem ocak davlumbaz fırın camasır bulasık hepsıne 4 mılyar demıs tabı kusuratı varmıs duze tamamlamıs adam bakalım ıns alırız..
herseyın ıyısını ıstıom napım belkı alamazsakta mutfagı sona bırakırız ılk banyoyu yaptırırız bılıosun dusakabın vs olana kadar da para bırıkır yanı ben suan ıvır zıvır almıom zaten nısan ıcınde bı ıkı mılyar gıder o yuzden nısanı atlatmayı beklıoz nısan olduktan sonra herseye konsantre oluruz kaydirigubbakcemile5

evt bizde geçen hafta sorduk ankastre 3 lü ocak ankaste fırın ocak arçelikte kampanya var,1350 peşin yanında da mikrodalga fırın hediye,benm nişanlım askere gidicek 5 ay mayıs ta gelcek,ya biz maddi olarak herşeyi hazırladık,ev için paramızı biriktirdik,beyaz eşyaları buzdolabı,çamaşr mak.bulaşık mak.de k.validem alıcak zaten,baklım zamanı gelince herşeyi tek tek alıcaz hemen,h.sonuda o yzden salonu tutucaz şimdi mayısta gelcek,o zamndan sonra da salon bulmakta zorlanırız.kafamız rahat olsun.

valla bız herseyımızı kendımız almaya calısıoz yardım eden neyın yok o yuzden bak sen sanslısın herseyın tas tamam evelallah..
cnm ya nerde sordun sen kodu modu ney cok guzel kampanya valla ben ole oldugu bılsem hemen alırım bıde mıkrodalgasıda hedıye olemı aaaa
cnm onlar A sınıfı mı?
helebı solesen hangı kodlar vss kaydirigubbakcemile3

cnm o dedıgın mıkrodalga hedıyelı kampanyaya baktım 1350 felan dııl kı cnm sırf fırın 2 kusur

cnm o dedıgın mıkrodalga hedıyelı kampanyaya baktım 1350 felan dııl kı cnm sırf fırın 2 kusur

yok canm bak şimdi biz hesaplattırdık,istediğin bir fırın,istediğin davlumbaz istediğin bi ocak,sen yapıyorsun o 3 lü yü,onun seçtiği fırın fiyatı farklıdır,ben benm seçtiklerimin kodunu yazıyım sana.dur bi bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…