tabi canım bizde onu düşünyoruz işte ekstra bir sürü para gidiyor,insanın hiç aklına gelmeyen.ben bide yemekli istemiyorm,millet yemek yemekten oynamıyor yani,hiç zevki çıkmıyor.daha evi yaptırcaz o kadar para verceğimze evi daha iyi yaptırırz.sizin evde de bizim ev gibi çok masraf var mı
kız ne dıosun dusun mutfak kırılcak banyo kırılcak dusun yanı ooo kapılar mutfak banyo dolapları celık kapı pımapenler prızlere ve ahızelere kadar herseyyy yanı bız yandık
ya sızın?
bizimde çelik kapı,pimapen var allahtan,ama diğerleri aynen mutfak banyo,bide biz salonunun balkonunu içeri alcaz,duvar kırılcak,parke,boya,fayanslar,kimbilr ne kadar gidicez,sizin kaç m2,
cnm kaç m2 hıc sormadım:1no2: ama 2+1 bızım ev parke olayıda doruu yanı bız bastan hepsını yenılıcez ve bı suru masraf olcagı kesın napcaz bılmem
bizim 3+1 tabi canım parke saten boya çook iş var,ne zaman yaptırmaya başlıcaksınz canm
bizde gçn sene şu an ki evimize geçmeden önce çok masraf yaptırdık,k.validemlerde geçen yaz mutfak falan yaptırdılar,benim babam zaten esnaf,çok tanıdığı var,k.validemlere gelenlerde çok güzel yaptılar,artık 2 yerden fiyat alcz ona göre yaptırcaz,tek bir dekorasyoncuya vercez,anahtar teslim herşeyi tek onalr yapcaklar,biz gidip beğencez işte herşeyi,gerisi onların işi,haziran temmuz gibi başlıycaz,çünkü şu an kiracı var,1 ayda yapılır zaten içi,gerek te yok.bakalım hayırlısı olsun,bende ankastre alcam,ilk zaten onlar alıncak çünkü ona göre dolaplar falan yerleşcek.zor ama zevkli işler bunlar,gelcek gidicek işte hepsi,bakalım önce şu salonu tutalım da,bu h.sonu bakıcaz.
evt bizde geçen hafta sorduk ankastre 3 lü ocak ankaste fırın ocak arçelikte kampanya var,1350 peşin yanında da mikrodalga fırın hediye,benm nişanlım askere gidicek 5 ay mayıs ta gelcek,ya biz maddi olarak herşeyi hazırladık,ev için paramızı biriktirdik,beyaz eşyaları buzdolabı,çamaşr mak.bulaşık mak.de k.validem alıcak zaten,baklım zamanı gelince herşeyi tek tek alıcaz hemen,h.sonuda o yzden salonu tutucaz şimdi mayısta gelcek,o zamndan sonra da salon bulmakta zorlanırız.kafamız rahat olsun.
cnm o dedıgın mıkrodalga hedıyelı kampanyaya baktım 1350 felan dııl kı cnm sırf fırın 2 kusur
hımmm anladım cnmm okkyok canm bak şimdi biz hesaplattırdık,istediğin bir fırın,istediğin davlumbaz istediğin bi ocak,sen yapıyorsun o 3 lü yü,onun seçtiği fırın fiyatı farklıdır,ben benm seçtiklerimin kodunu yazıyım sana.dur bi bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?