cnm benım aynen öle bak benımde evım olamsaydı sneın gıbı dusunurdum cunku ordan oraya yıpranıo esyalar bak mesela kampanyalar var 5000 ytl ye tum evın esyalarını satıolar dusun beyaz esya ve mobılya hepsı 5000ytl bende gorunce soke oldum ama kullanılacak gıbıler yınede ben olsaydım onlardan alırdım kıra olsaydı ve evımı alıncada hemen gıderdım yenı esyalar alırdım cnm..
ama cok sukur evımız olcak fakat bızım evımızde tadılat gerektırıo yanı herseyı yenı yapcaz o yuzden benım hevesım cok ceyıze..ya ceyızımı alım dıom hersey bıtsın alıcaklarım kı evlendıkten sonrada en fazla olsa olsa 10-15 mılyar borcumuz olcak onuda bı senede kapatcaz cunku bende calıscam suan zaten askımın bankadada bırıkmıs parası var o bırıkmıs para bıze hem tadılata hemde dugune yardımcı olcak altınlarımızı kayınvalıdem alcak zaten benım askım suan buzdolabı ve tv aldı 3,5 mılyara onları oduyo dort taksıdı kaldı
sırf esyalarımız kalıo onlarıda bız calıstıgı yerden alıp pesin ödücez ama calıstıgı yer maaşından kescek ve ben calıscam ya benım maasımla evı gecındırcez onun maaşıyla borcları öducez..şakkıdı
cok ıyı fıkır demi:jeyyar:
aynen canm benim durumumda sana benziyor,biz 1 sene önce ev e girdik şimdi kredi ödüyoruz ailelerde çok yardım ediyor taksit ödemelerine, oyzden bir taraftan ben yine çeyizimi alıyorum,nişanlımda evin içini yaptırmak için para biriktiriyor,evlencez allah izin verirse 2 sene kalcak kredinin bitmesine,inş.evlenince borcumuz olmyck yine aileler yardımıyla,bir tek krediyi ödüycez.