• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

aynen canm bide ınox gri ve beyaz arasında çok fiyat farkı var,bizde arçelikten baktık,buzdolapları böyle altta buzluğu onlar çok güzel,çamaşır mak.8 kg alıcam çünkü annemin dediğine göre yorganı falan atarsın diyo,büyük al oyzden 8 kg luk alıcam,bulaşık mak.da 3 programlı almayı düşünyrm

kız ben baktım bende ole 8 kılo ıstıodum ama fıyatı 1500 küsür yanee...
bulasıktada bence 5 prog ıyı cunku 20 dk hızlı yıkama var hemde 13 lıtre harcıo ama 3 te 15 lıtre harcıo bıde onda on yıkama olmadıgı ıcın dedıklerıne gore ıyı dıılmıs ne bılem ya ondada fark var 3 prog 940 sa 5 prog 1200 :1no2:

kız ben baktım bende ole 8 kılo ıstıodum ama fıyatı 1500 küsür yanee...
bulasıktada bence 5 prog ıyı cunku 20 dk hızlı yıkama var hemde 13 lıtre harcıo ama 3 te 15 lıtre harcıo bıde onda on yıkama olmadıgı ıcın dedıklerıne gore ıyı dıılmıs ne bılem ya ondada fark var 3 prog 940 sa 5 prog 1200 :1no2:

niye canım ön yıkama var onda da,evet 8 kg luk 1500 mlyr,ya aldık mı iyisi olsun bari,kesin 8 kgluk alcam,ama bulaşık mak.daha karar vermedim.herşey pahalı hakikaten cmtsi bütün markalara baktık,yine en uygunu arçelik,sıemens çok pahalı,

niye canım ön yıkama var onda da,evet 8 kg luk 1500 mlyr,ya aldık mı iyisi olsun bari,kesin 8 kgluk alcam,ama bulaşık mak.daha karar vermedim.herşey pahalı hakikaten cmtsi bütün markalara baktık,yine en uygunu arçelik,sıemens çok pahalı,

ahh ahh yanı bakalım bende 8 ıstıom ama 500 ytl fark edıo 6 kıloluga bakarsak bılmıom valla kararsızım bulasıkta da kararsızım ama zaten ben yılbasında alcam karar verırım bakalım mirmirmirmir

minil ya bayramın 3 günü istemeye geldiler bizim buralarda tatlı yenir.tatlımız yendi .takı falan takıldı .eğlence yapıldı.aile arasıydı ama kalabalıktı.bizim burada güzel geçti.daha sonra ankaraya gitti o günün akşamı orada ertesi günü nişan oldu.nişan bir rüyaydı benim için ve aşkım için.çok güzeldi.özetinin belkide özetini anlattım şuanda senin bana sormak istediğin birşey varsa tecrübeli bir bayan olarak yaşadığım bir konu ise yanıtlayabilirim cnm

elbette tabıkı sorucaklarım var turkıyem cım bu arada cnm cım benım ısmım seher.senınkı nedır?sorum şu cnm sizin adetlere gore bohca nasıl yapıldı neler alındı ne kadar harcandı ne bılım yemek verdınız mı?neler yaptınız ayy hepsını soruyorum ama kaydirigubbakcemile3 kızma emıkaydirigubbakcemile4

Boşver cnm bohçayı falan fuzuli masraf nişanda çok gereksiz buluyorum.Çok istiyorsan düğünde yap derim :))))Sevgilerr

canım benım benım en sevdıgım sarkıdır o hatta benım sesım azcık guzeldır solemesı ayıp ve sozlume her aksam bı sarkı solemeden yatamıorum zaten o solemezsen yatmam dıyor hatta bı aksam ben sarkı solerken annem geldı bole yapıo devam devam hıc bozma felan neysee ıste lıse yıllarında ben bu sarkıyı cok solerdım..

karsılıksız sevebılmekse sevdannn....dıye devam edıo cok yazmıyım ıste cok severım ben bu sarkıyı hatta sana söz kız soledıgım bı sarkıyı atarım sana ozelden maıl adresını verırsen duymus olursun sesımı :utangac:

bu arada valla yazdıklarını bı hamlede okudum saol cnm..Şeniz

benım sözümdede bız alısverıse cıkmıstık bıseyler alana kadar canımız cıkmıstı dıyebılırım hem cok guzel alısverıs hemde yorucu valla allah herkese baska ben olmak uzere kolaylık versın..

kıss minil ya bak ben seni çok sevdim.sana özelden msn adresimi yazıyorum.sende bana ver.sende benim resmimi görürsün.bende senin sesini duyarım.bende bu şarkıyı aşkımla çok severiz.çok güzel bir parça.çok saol gülüm.a.s.

bende senı cok sevdım cnm benım:1hug:

2009 sonbahar da evlencekler düğün mekanını ne zman tutmayı düşünüyorsunuz,benm nişanlım aralıkta askere gicek mayısta gelcek,gitmeden tutsak mı diye kararsız kaldık,siz neler düşünüyorsunuz.

gördüm cnm benım cok tatlı cıkmıssın valla Allah nazarlardan saklasın senı emiiŞeniz
bıde bence mayıstan sonra bakarsınız bulursunuzda hem net tarıh belırlenmıs olur bence bulunur salon cunku bızım arkıde bu sonbahar evlendı 4 ekımde dugun yaptı hemde salonu 1300 ytl ye tuttular.cok ıyı tutmuslar dımı?
ve ıkı katlıydı salon sultancıflıyındeydı.tanıdık varmıs galıba tanıdık oldugu ıcın ole tutuldu belkide bılmıorum cnm ama bulunuyo neden bulunmasın..

valla canım şuan evde yapmayı düşünüyoruz ama yine bakalım kısmette ne varsayerimseniben.ikimiz ayrı yerlerde oldmuz için bi orda bi burda masrafı çok olur:bbo:.ikimizde aynı şehirde olsaydık salonda yapılırdı.ama siz salonda yapacaksanız şimdiden ayarlayın.yaza ve sonbahara sıra ve solan bulmak bayağı zor oluyor.CADIARZU

nasıl evde yapıcaksınız kı cnm?anlamadım ben?
bu arada ben dugun mekanını mayıs hazıran gıbı tutmayı dusunuyorum yanee hem bulunur cnm hemde hersey netlesır öle karar verılır net tarıh o zaman tutulur cunku bızım net degıl suan cunku tadılatlar olcak bılmem ne derken belkı uzayada bılır cunku fazla borcumuz olsun ıstemıoruz ve herseyın ıyısını yapmaya calısıoruz hihoyyyt

selam kızlar
sanırım bende bu gruba dahilim büyük olasılıkla düğünüm ramazandan sonra olucak
oysa ben yaz düğünü istemiştim :((
tabi kesin belli diil ama benim stajım ağustosta bittiği için böle olmak zorunda

selam kızlar
sanırım bende bu gruba dahilim büyük olasılıkla düğünüm ramazandan sonra olucak
oysa ben yaz düğünü istemiştim :((
tabi kesin belli diil ama benim stajım ağustosta bittiği için böle olmak zorunda

aramıza hosgeldın cnm benımmm bılıomusun benımde tahmınlere dayalı cunku eylulde bız nıkah yapcaz yanı 09,09,09 dıoruz kı benım dogum gunumde de yanı 10,10,09 dada dugunumuz olsun dıoruz ınsallah bızım ıstedıgımız gıbı olur Şeniz

slm kızlarr
ben çok heyecanlıyımm

pazartesi tanışmaya geliyolarr ailemle...

slm kızlar yazamadım ne zamandır

pazartesi tanışmaya gelmediler ben babamı kaybettım 28/08/2008 de annem bir ay daha geçsin daha erken dedi kasım ayında isteme olcak büyük ihtimalle...

slm kızlar yazamadım ne zamandır

pazartesi tanışmaya gelmediler ben babamı kaybettım 28/08/2008 de annem bir ay daha geçsin daha erken dedi kasım ayında isteme olcak büyük ihtimalle...

basın sagolsun cnm..Allah babanın mekanını cennet eylesın..

canım yani salon değilde çalgıı falan eve getirmeyi düşünüyorum.çünkü ben adanada nişanlım ankarada o yüzden bi orda salon tut bi burda tut çok masraflı olur.siz iyi düşünmüşsünüz.bencede en uygunu öyle.allahım pişman etmesin canım:Saruboceq:

valla cnm sen bılırsın ama cok kısılcak seyler degıl bunlar yapacaksa yapıcak ben olsaydım ıkı yerde de dugun ısterdım yanı..hadı bı yerde olmadı mesela kesın dıger yerde dugun olsun ısterdım bence bı yerde nıkah yapın derım ben dıger yerde ıse calgı getırın o zaman hem daha ıyı olur tabı bu benım fıkrım cnm sen bılırsın

minilya aynı şeyleri düşünüyoruz bizde 09.09.2009 nikah 10.10.2009 da düğün istiyoruz,biz ist.da oturduğumuz iiçin ve avrupa yakasında böyle güzel,şık bi düğün salonuda çok az olduğu için bakalım tutucaz herhalde gitmeden,haftaya yer bakmaya gidicez.şimdiden temmuz ağustos doldu diyorlarmış,bir tane düğün salonu var çok güzel onu kaçırmak istemiyorum,bu arada 09.09.2009 da talep çok olur,ama ona ne zaman gün verirler bilmiyorum.

minilya aynı şeyleri düşünüyoruz bizde 09.09.2009 nikah 10.10.2009 da düğün istiyoruz,biz ist.da oturduğumuz iiçin ve avrupa yakasında böyle güzel,şık bi düğün salonuda çok az olduğu için bakalım tutucaz herhalde gitmeden,haftaya yer bakmaya gidicez.şimdiden temmuz ağustos doldu diyorlarmış,bir tane düğün salonu var çok güzel onu kaçırmak istemiyorum,bu arada 09.09.2009 da talep çok olur,ama ona ne zaman gün verirler bilmiyorum.

desene aynı gun evlencez kaydirigubbakcemile3:roflol:
valla ınsallah öle olur kı bızım nıkah tarıhı net gıbı duruo o tarıhı almak ıcın baya urasıcaz ama olcak ıns aksılık cıkmaz cnm bıde dugun tarıhıde 10,10 olsun ıstıorum cunku ıkı kez sevıncem bır benım dogum gunum ıkı evlendıgım tarıh olcakk muthıs olur benım ıcın:1rolleyes:

bıde cnm bızde ıst avrupa yakasında oturuoz ve ben ıns bagcılarda oturucam Allah kısmet ederse tabıkı

desene aynı gun evlencez kaydirigubbakcemile3:roflol:
valla ınsallah öle olur kı bızım nıkah tarıhı net gıbı duruo o tarıhı almak ıcın baya urasıcaz ama olcak ıns aksılık cıkmaz cnm bıde dugun tarıhıde 10,10 olsun ıstıorum cunku ıkı kez sevıncem bır benım dogum gunum ıkı evlendıgım tarıh olcakk muthıs olur benım ıcın:1rolleyes:

bıde cnm bızde ıst avrupa yakasında oturuoz ve ben ıns bagcılarda oturucam Allah kısmet ederse tabıkı

biz beylikdüzünde oturcaz canm ordan ev aldık annemlerede çok yakınım.düğün salonu olarakta taç düğün salonu nu çok beğendim oraya bakıcaz,evet canm 10.10 senin için süper olur,tek kötü tarafı belki hediyen bir e düşer onu düşün,hem evlenme yıldönümü,hem d.günü hediyesi aynı anda 2 tane alır diyorsan problem yok :)

Back