2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cok saol cnm bencede uygun yanı bıde sey var musterı ıstedıgı ocak fırın davlumbaz alırsa 5 proglı bulasık mak 655 ytl yanı yarı fıyatı dogru dımı cnm eger boleyse ben bulasık almayı tercıh ederım daha ıyı olur

evet askıma hemen solemem lazım bence ılk onları yaparsak ıyı olur ve tek camasır mak kalmıs olur yanısırnaşık şey

dün biliyorsun cnm 29 ekımdı ve tatıldı heryer ama bız geldık ıste oglen saat ıkıye kadar calıstık ve ıkıden sonra evdeydım yemek yedım vss cıktım askımda calısıodu ve onun 5,5 ta sanırım bıtmıs bende evden 4 gıbı cıkmıstım ılk gıttım ankastre beyaz esyalara baktık bu arada usttekı lınklerden acılan arcelık modellerını begendım dedıgı gıbı de 1550 yapıodu hepsı bıde kampanya vardı 3 prog bulasıkta 665 felandı ıste hepsı toplanda 2200 ytl dedıler askımda gelınce kredı kartıyla 10 taksıt yaptılar ve aldık cok sukur bır davlumbazımız bır fırınımız bır ocagımız bırde 3 programlı bulasık makınemız var..ve ılk taksıtınıde pesın yatırdık karta suan 9 taksıdımız kaldı :)
Allah inş.. ödemek nasıp etsın kaydirigubbakcemile3
aldıktan sonra ınan cok mutluyduk ıkımızde hihoyyyt

sen ne yaptın cnmm dun?

ahh canım minilyaaaa burdayım bende.ayy şimdi bi korktumki anlatamamkafamçokkarıştı.bir şirketin sigortasını yaptım daha sonra iptal ettim.ekranda şimdi bi baktım eptal edilmemiş göründü.kafamçokkarıştıben öyle algılamışım:roflol:.aayyy bi korktumki anlatamam.:1shok:ohhhh be rahatladımda hala etkisinden kurtulamadımmmm.kaydirigubbakcemile3sen ne yapıyprsun bakalım.:kahve:

bende yemek yıyorum sımdı makarna ve ayran burda bı abla var o yapıo makarna sıcak sıcak bızde alıoz oohh mıs gıbıkaydirigubbakcemile3

ohhh ne güzel yaaa.eşyaalarınız hayırlı olsun güle güle kullanınn huzurlu bir şekilde.
bende herzamanki gibi çalıştım,işteydim.
bize tatil yoktu.:çok üzgünüm:
allahım inşallah bizede almak nasip eder.:Saruboceq:
ayyy ne güzel minilyaaaaaa aşkınla aynı şehirdesin:asigim:
bizseeeeeeeeesenağlama
bayramda görüşmüştük.en sonsenağlama

1ay dahi olmadı ama bize asırlar geldiiiisenağlama
çok özledik birbirimizi
keşke aynı şehirde olsaydıkkkkkk:Saruboceq:

canım benım öle orası ama sabret cnm enınde sonunda aynı evde yasıcaksınız bak bunu düşün :1hug:
evet cnm ya aldık hayırlısıylada Allah ödemek nasıp etsın varya oraya buraya bı suru borc oldu daha bısey almak ıstemıorum once su borcları ödıyım ıstıyorum gercı fazla yok ama olsun borcum olunca rahat olamıorum ben ooff borcsuzda hıc olmuyoo öle böle ıdare edıoz durumu ıste napalım bı yandanda sımdı nısan olcakmirmirmirmir
sanırım nişan bıtınce rahatlıcam en azından nısan stresı bıtıcek ve dugune daha ıyı konsantre olcaz Allahım bıze herseyın hayırlısını nasıp etsın..

canım hayırlı olsun beyaz eşyaların :) biz vazgeçtik almadık,bütün beyaz eşyalrın hepsini birden almaya karar verdik,o yzden birz daha beklycez şubat mart gibi alcaz,bide bişi sorcam orda mı kalcak eşyalar.ne kadar süre orda kalabiliyor.

canım hayırlı olsun beyaz eşyaların :) biz vazgeçtik almadık,bütün beyaz eşyalrın hepsini birden almaya karar verdik,o yzden birz daha beklycez şubat mart gibi alcaz,bide bişi sorcam orda mı kalcak eşyalar.ne kadar süre orda kalabiliyor.

saol cnm bız hazıranda dusunuyoruz mutfak yaptırmayı cnm ıstedıgınız kadar orda kalabılıo vede yenı model cıkaıncada fark odeyıp yenısını alabılıosunuz :)

anladım canm,dünde biz salon bakmaya gittik öldük yorgunluktan ama yok yani bir tane güzel salon yok,ve salon fiyatları cmtsi akşamları 4000-4950 arası.isterseniz gezdiğim salonların isimlerini veririm.boşuna benm kadar yorulmazsınız.

anladım canm,dünde biz salon bakmaya gittik öldük yorgunluktan ama yok yani bir tane güzel salon yok,ve salon fiyatları cmtsi akşamları 4000-4950 arası.isterseniz gezdiğim salonların isimlerini veririm.boşuna benm kadar yorulmazsınız.

cnm sız pazarlık yapmıomusunuz yada sızı gorenler mı fıyatı ucuruo bak bız en guzel salonları 2000-2500 ytl ye tutuyoduk hatta gıtmeden telde alıoruz bu fıyatları..

cnm bızde nişanlık baktık ve suan dıktırıorum nısanlıgımı yeşil ıstedım yeşil dıkılıo aksam provaları var en sonunda model begendım ve dıktırıorum -tatlicadiarzu-
nısanımızda bayramdan sonra olcak Allah kısmet ederse..

amin canım benimde maviyidi,ama ben hazır gttim aldım.ya o en güzel salonlar dediğinz yerleri isim olarak verebilirmisin ya bende anlamadım böyle yani cmtsi akşam dediğmz anda olay orda kopuyor zaten.

amin canım benimde maviyidi,ama ben hazır gttim aldım.ya o en güzel salonlar dediğinz yerleri isim olarak verebilirmisin ya bende anlamadım böyle yani cmtsi akşam dediğmz anda olay orda kopuyor zaten.

bız ferayı sorduk bır tanıdık vasıtasıyla ama en son telde konustular pazarlıkta yaptılar bıze gelın anlasalım bıle dedıler 2250 dedıler mesela sen orası ıcın 3950 felan dıodun ben anlamadım kı sen neden ucuk fıyat alıosun benım arkı evlendı hazıranda 1100 e tutmuslardı ama ıkı katlı dııldı onun dıger arkıde ekım 4 te evlendı ıkı katlı 1300 e tutmuslardı...benım tutacagım salon 2250 bıle cok onlara gore dımı amafisfisfis

bız ferayı sorduk bır tanıdık vasıtasıyla ama en son telde konustular pazarlıkta yaptılar bıze gelın anlasalım bıle dedıler 2250 dedıler mesela sen orası ıcın 3950 felan dıodun ben anlamadım kı sen neden ucuk fıyat alıosun benım arkı evlendı hazıranda 1100 e tutmuslardı ama ıkı katlı dııldı onun dıger arkıde ekım 4 te evlendı ıkı katlı 1300 e tutmuslardı...benım tutacagım salon 2250 bıle cok onlara gore dımı amafisfisfis

canım ben ferayı bilmiyorum ki onu sormadım,taç düğün salonu 4000 dedi,19 mayıs öyle,ama benm bu söyledklerimin içinde herşey var,ve algida pasta sı kişiye özel açıyorlarmış,herkese kutu kola-fanta hani bilindk markalar veriyorlar.badem şekeri,kuru pasta 2 çeşit bu şekilde .

canım ben ferayı bilmiyorum ki onu sormadım,taç düğün salonu 4000 dedi,19 mayıs öyle,ama benm bu söyledklerimin içinde herşey var,ve algida pasta sı kişiye özel açıyorlarmış,herkese kutu kola-fanta hani bilindk markalar veriyorlar.badem şekeri,kuru pasta 2 çeşit bu şekilde .

cnm ferada cok gusel bence senın soledıklerını de ben bılmıorum ama ben arkımın dugunune gıtmıstım feraya superdı yanı...bıde sen sırf dugun salonu ıcın 4000 ın verme derım ama sen bılırsın..benım ıcın cok yanı o kadar ben 2000 lık bısey tutacam yılbasında tarıhı belırlıcez bız tutucaz hem salonuda kapora vercez tutulcak:)

cnm ferada cok gusel bence senın soledıklerını de ben bılmıorum ama ben arkımın dugunune gıtmıstım feraya superdı yanı...bıde sen sırf dugun salonu ıcın 4000 ın verme derım ama sen bılırsın..benım ıcın cok yanı o kadar ben 2000 lık bısey tutacam yılbasında tarıhı belırlıcez bız tutucaz hem salonuda kapora vercez tutulcak:)

bizde bu ay tutucaz işte bakalım hala araştırıyoruz,ya ben hiç kolonsuz istiyorum bakalm kısmet yaa off çok zormuş valla bu işler,biz nişanlımla da hiç bi yer beğenemiyoruz.

bizde bu ay tutucaz işte bakalım hala araştırıyoruz,ya ben hiç kolonsuz istiyorum bakalm kısmet yaa off çok zormuş valla bu işler,biz nişanlımla da hiç bi yer beğenemiyoruz.

cnm bızde nısan ıcın hazırlık yapıoruz ne nasıl olcak neyı nasıl yapcaz sıkıntı strese gırdık valla hayırlısıyla hersey hallolsun bısey ıstemıorum..
sızınde hayırlısı olsun ınss..

kızlar nerlerdesınız yauww..bu baslık hep bos kalıor mafeles..:(

bu arada bız nısan ıcın alyanslarımızı begendık..ve nısanımız 13 aralıkta olcekkk...hihoyyyt

hadi canım hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inş:) nerde yapmaya karar verdiniz nişanı.

cnm dernek tutuldu bızım evın hemen arkasında dernek hem daha ıyı mahalledekı tanıdıkların hepsı gelır yakın yanı..askımda araba tutcak ordan gelenler ıcın..fazla bısey dııl 200 ıstıo dernek hem oturacak sandalyelerı felanda var bız baktık..

Back