Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minilya, The_lady_legend,asima25,minetek adını sayamadığım sonbahar gelinleri nerdesiniz yaaaaaaaa.
kismeler yokmuuuuuu:çok üzgünüm::1no2::çok üzgünüm:
ahh canım minilyaaaa burdayım bende.ayy şimdi bi korktumki anlatamamkafamçokkarıştı.bir şirketin sigortasını yaptım daha sonra iptal ettim.ekranda şimdi bi baktım eptal edilmemiş göründü.kafamçokkarıştıben öyle algılamışım:roflol:.aayyy bi korktumki anlatamam.:1shokhhhh be rahatladımda hala etkisinden kurtulamadımmmm.kaydirigubbakcemile3sen ne yapıyprsun bakalım.
ohhh ne güzel yaaa.eşyaalarınız hayırlı olsun güle güle kullanınn huzurlu bir şekilde.
bende herzamanki gibi çalıştım,işteydim.
bize tatil yoktu.:çok üzgünüm:
allahım inşallah bizede almak nasip eder.:Saruboceq:
ayyy ne güzel minilyaaaaaa aşkınla aynı şehirdesin:asigim:
bizseeeeeeeeesenağlama
bayramda görüşmüştük.en sonsenağlama
1ay dahi olmadı ama bize asırlar geldiiiisenağlama
çok özledik birbirimizi
keşke aynı şehirde olsaydıkkkkkk:Saruboceq:
canım hayırlı olsun beyaz eşyaların :) biz vazgeçtik almadık,bütün beyaz eşyalrın hepsini birden almaya karar verdik,o yzden birz daha beklycez şubat mart gibi alcaz,bide bişi sorcam orda mı kalcak eşyalar.ne kadar süre orda kalabiliyor.
anladım canm,dünde biz salon bakmaya gittik öldük yorgunluktan ama yok yani bir tane güzel salon yok,ve salon fiyatları cmtsi akşamları 4000-4950 arası.isterseniz gezdiğim salonların isimlerini veririm.boşuna benm kadar yorulmazsınız.
amin canım benimde maviyidi,ama ben hazır gttim aldım.ya o en güzel salonlar dediğinz yerleri isim olarak verebilirmisin ya bende anlamadım böyle yani cmtsi akşam dediğmz anda olay orda kopuyor zaten.
bız ferayı sorduk bır tanıdık vasıtasıyla ama en son telde konustular pazarlıkta yaptılar bıze gelın anlasalım bıle dedıler 2250 dedıler mesela sen orası ıcın 3950 felan dıodun ben anlamadım kı sen neden ucuk fıyat alıosun benım arkı evlendı hazıranda 1100 e tutmuslardı ama ıkı katlı dııldı onun dıger arkıde ekım 4 te evlendı ıkı katlı 1300 e tutmuslardı...benım tutacagım salon 2250 bıle cok onlara gore dımı amafisfisfis
canım ben ferayı bilmiyorum ki onu sormadım,taç düğün salonu 4000 dedi,19 mayıs öyle,ama benm bu söyledklerimin içinde herşey var,ve algida pasta sı kişiye özel açıyorlarmış,herkese kutu kola-fanta hani bilindk markalar veriyorlar.badem şekeri,kuru pasta 2 çeşit bu şekilde .
cnm ferada cok gusel bence senın soledıklerını de ben bılmıorum ama ben arkımın dugunune gıtmıstım feraya superdı yanı...bıde sen sırf dugun salonu ıcın 4000 ın verme derım ama sen bılırsın..benım ıcın cok yanı o kadar ben 2000 lık bısey tutacam yılbasında tarıhı belırlıcez bız tutucaz hem salonuda kapora vercez tutulcak:)
bizde bu ay tutucaz işte bakalım hala araştırıyoruz,ya ben hiç kolonsuz istiyorum bakalm kısmet yaa off çok zormuş valla bu işler,biz nişanlımla da hiç bi yer beğenemiyoruz.
kızlar nerlerdesınız yauww..bu baslık hep bos kalıor mafeles..
bu arada bız nısan ıcın alyanslarımızı begendık..ve nısanımız 13 aralıkta olcekkk...hihoyyyt
hadi canım hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inş:) nerde yapmaya karar verdiniz nişanı.