2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnm dernek tutuldu bızım evın hemen arkasında dernek hem daha ıyı mahalledekı tanıdıkların hepsı gelır yakın yanı..askımda araba tutcak ordan gelenler ıcın..fazla bısey dııl 200 ıstıo dernek hem oturacak sandalyelerı felanda var bız baktık..

200 mlyon çok iyiymiş bencede,biz nişanı 2006 da yaptık,daha çok harcamıştık.off bizde hala bulamadık bi yer:1no2: bakmadığımız düğün salonu kalmadı,

200 mlyon çok iyiymiş bencede,biz nişanı 2006 da yaptık,daha çok harcamıştık.off bizde hala bulamadık bi yer:1no2: bakmadığımız düğün salonu kalmadı,

cnm bulursunuz bee üzülme o kadar hepsı olur..evet ıyı 200 ytl ama cnm bu dernek sonucta bıde orkestrası var eee bıde kek meyva suyu bıseyler de alıncak yanı yıne 600 e 700 e cıkacak..neyse ıns hayırlısıyla olur..
bu arada alyansımızı aldık sölemısmıydımkaydirigubbakcemile3

söylemştin canm,kullanışlı bişey alsaydınız,sonra çok problem oluyor,biz evlendikten sonra değiştirmeyi düşünüyoruz alyansaları mesela memnun kalmadık.

söylemştin canm,kullanışlı bişey alsaydınız,sonra çok problem oluyor,biz evlendikten sonra değiştirmeyi düşünüyoruz alyansaları mesela memnun kalmadık.

cnm ben ılk bulgarı baktım cok guzeldı begendım ama kuyumcu tavsıye etmedı bıde özellerı gosterdı onlarında fıyatları cok ucuktu bence o kadar para sımdı bı alyansa verılmez cunku bız herseyımzı kendımız yapıoz dusun 600-700 dedı bulgarı ıyıydı 340 tı fıyatıda uygundu ama tavsıye etmedıler cunku ıcı halka halka old ıcın toz kacıyomus felan bızde klasık aldık 220 ytl ye aldık benımkısını askımada suan gümüş yaptırıoruz aynı modelden cunku altın takmaz benımkı gunah oldugu ıcın bıde benımkının arkılerının hepsı gumus takıo..gercı söz yuzugu altın ben gıdıp aldıgım ıcın ıtıraz edememıstıkaydirigubbakcemile3
nısan yuzugununde altın olmasını ısterdım ama askım ole ıstedıgı ıcın bısı dıyemedım tum ısrarlarım sonucsuz kaldı cunku..

sen nasıl bişe aldın cnm ?

cnm ben ılk bulgarı baktım cok guzeldı begendım ama kuyumcu tavsıye etmedı bıde özellerı gosterdı onlarında fıyatları cok ucuktu bence o kadar para sımdı bı alyansa verılmez cunku bız herseyımzı kendımız yapıoz dusun 600-700 dedı bulgarı ıyıydı 340 tı fıyatıda uygundu ama tavsıye etmedıler cunku ıcı halka halka old ıcın toz kacıyomus felan bızde klasık aldık 220 ytl ye aldık benımkısını askımada suan gümüş yaptırıoruz aynı modelden cunku altın takmaz benımkı gunah oldugu ıcın bıde benımkının arkılerının hepsı gumus takıo..gercı söz yuzugu altın ben gıdıp aldıgım ıcın ıtıraz edememıstıkaydirigubbakcemile3
nısan yuzugununde altın olmasını ısterdım ama askım ole ıstedıgı ıcın bısı dıyemedım tum ısrarlarım sonucsuz kaldı cunku..

sen nasıl bişe aldın cnm ?

canm bizde normal klasik aldık ama yüzüğün kenarları çok keskin,benmkinin altına tek taşım var beni rahatsız etmiyor ama,nişanlımın çok kötü oldu,bi sağ a sola takıyor zavallım.bizde bulgarılere bakmıştık ama onlarda çok rahatsız,bizimkinin tek problemi işte kenarları keskin olması.bizde sorduk ben kalın istiyorum kenarları pırlantalı beğendim,nişanlıma da onun erkek versiyonu 1500 dedi adam şimdi düşünüyoruz,ona o kadar para verceğimize evimizin kapılarını yaptırırız:1rolleyes: eğer paramız olursa alırız olmassa artık evlendkten sonraya kalır.

canm bizde normal klasik aldık ama yüzüğün kenarları çok keskin,benmkinin altına tek taşım var beni rahatsız etmiyor ama,nişanlımın çok kötü oldu,bi sağ a sola takıyor zavallım.bizde bulgarılere bakmıştık ama onlarda çok rahatsız,bizimkinin tek problemi işte kenarları keskin olması.bizde sorduk ben kalın istiyorum kenarları pırlantalı beğendim,nişanlıma da onun erkek versiyonu 1500 dedi adam şimdi düşünüyoruz,ona o kadar para verceğimize evimizin kapılarını yaptırırız:1rolleyes: eğer paramız olursa alırız olmassa artık evlendkten sonraya kalır.

aynen cnm ama sız yıne pahalı bakmıssınız yaa bızım begendıklerımız 600-700 cıvarı hemde özel yapımdı fakat o bıle bana pahalı geldı sımdı bıde nısan olcak dusun nişanlığım da yapılıo suan ona para buna para fazla acılmayalım dedık benım yuzugum 220 ytl klasık model fakat yanları keskın dııl bızım valla rahat kullanıorum ben cnm hehe suan takmaya basladım nısan olmadan valla..bu arada nısan karar verıldı 13 demıstık 14 aralık pazar saat 13 le 17 arası yanı 1 le 5 arası olcak inş..bu arada bı yuzuge 1500 vermenın geregı yok cnm o kadar para verıcene kı ben 600 bıle vermek ıstemedım onun yerıne baska bısey alırız sonucta sımdı nısanlıgımı dıktırıorum provasına gıttım sımdı dıger prova ıcın carsamba gunu beklıo kadın..ayy cok heyecanlıyım valla nısanda olsunda ne gusel olcak vallaa..askımla evlenmemıze 10 ay felan kalıcak ıns oda gecer..borclarda yavas yavas ödenıo valla nısandan sorada camasır makınamı alcam kısmet olursa inşş..
öle ıvır zıvırlarım kalıcak..
Allah ım yardım etsın bızlere:Saruboceq:

aynen cnm ama sız yıne pahalı bakmıssınız yaa bızım begendıklerımız 600-700 cıvarı hemde özel yapımdı fakat o bıle bana pahalı geldı sımdı bıde nısan olcak dusun nişanlığım da yapılıo suan ona para buna para fazla acılmayalım dedık benım yuzugum 220 ytl klasık model fakat yanları keskın dııl bızım valla rahat kullanıorum ben cnm hehe suan takmaya basladım nısan olmadan valla..bu arada nısan karar verıldı 13 demıstık 14 aralık pazar saat 13 le 17 arası yanı 1 le 5 arası olcak inş..bu arada bı yuzuge 1500 vermenın geregı yok cnm o kadar para verıcene kı ben 600 bıle vermek ıstemedım onun yerıne baska bısey alırız sonucta sımdı nısanlıgımı dıktırıorum provasına gıttım sımdı dıger prova ıcın carsamba gunu beklıo kadın..ayy cok heyecanlıyım valla nısanda olsunda ne gusel olcak vallaa..askımla evlenmemıze 10 ay felan kalıcak ıns oda gecer..borclarda yavas yavas ödenıo valla nısandan sorada camasır makınamı alcam kısmet olursa inşş..
öle ıvır zıvırlarım kalıcak..
Allah ım yardım etsın bızlere:Saruboceq:

öyle canm allah yardım etsin hepimize inş.

ıyım cnm yaa sen nasılsın uzun zamandır ugramıosun topige..merak ettım nırdesın dıee..

iyim balım ya napıyım
bak üzüldüm şimdi neden uzadı ölee hem bak bızım de uzamıcagı ne malum sen yınede bos bırakma yorumda yaz hem sımdıden ceyız al zaman cabuk gecıor bılıosun
bende sımdı ceyız derdıne dustum ama suan borclarım var onları öduyorum bısey alamıorum ne yazıkkı yıne alırdım ama su nişan işi cıksın aradan öle dusunuyorum..
bende suan nişanlıgı dıktırıorum cars aksamı gıtcem provaya cok merak edıyorum bakalım ıns guzel olur..
ıste nısandan sora camasır mak mi almam lazım karar vermem lazım 2010 topıgıne yazdım bakarsın cnm okı

ooyyy canım benım kıyamam ben sana yaaa
ama ıste hayat bu herşey ıstedıgın gıbı gıtmeyebılıyor bazen
her ne olursa olsun hayata sımsıkı bağlan kesınlıkle üzülme herşeyde vardır bir hayır balım
inşallah herseyın hayırlısı olur..
kız keske yakında olsaydın gelseydın valla bu arada sen benden daha tatlısın basörtu herkese öle yakısmaz.şekerım benım muckkk:nazar:
inşallah senınde 2010 un basında olur düğün.sımdıden başla ceyıze bence bak benım gıbı sıkısma..
ahh ahh bı suru borc var ve daha alıncak çokkk napam bılmıom inşallah hersey olur aminnn...

canım nişanlım subaylık sınavına girmişti
sınavını sporunu kazandı
hatta mülakatı çok iyi geçmişti.kesin gözüyle bakıyorduk.
84 almış mülakattan ama kazanamadı..senağlamasenağlama
şooook olduk .ben çok üzüldüm ağladım ama nişanlıma yansıtmamaya çalıştım.senağlamasenağlama

şimdi son senesi okulunun bitmesini beklicem
6ayda askerlik:1no2:
2010 buluyor.
hayırlı olsun canım benim
sen zaten çok güzelsin
kıyafetinin içindede prensesler gibi olursun.:nazar:
yakın olsaydım nişanınna gelmek isterdim
ama yüreğim sizinle.
borçlarınında inş tez zamanda ödersin

canm ya olsun hayırlsı böyleymiş demek ki,minilyanın da dediği gibi sen çeyizi düzmeye başla çok çabuk geçiyor zaman,hepsini birden almak bayağı zor oluyor.

ya burası neden bızımle sınırlı kalıo dıkkat edersen hep sen ve ben gırıoruz cnm yaa..

valla canm bizden başka sanırım 2009 bahar evlenen yok,bu arada canm düğün salonu bulamadık yani aklımıza yatan,orduevi ne karar kıldık,bu h.sonu gidip harbiye ordu evine bakıcaz,hayırlısı artık.

valla canm bizden başka sanırım 2009 bahar evlenen yok,bu arada canm düğün salonu bulamadık yani aklımıza yatan,orduevi ne karar kıldık,bu h.sonu gidip harbiye ordu evine bakıcaz,hayırlısı artık.

hayırlısı balım yaa ben mesela hıc ıstemıom aslında dugun salonunda olmasını cunku ınan cok yıyıcı olmus herkes bızı dusunen yok anasını satam..
benım ıstedıgım bır nıkah o kadar hem cok guzel nıkah salonları var..dıme ama..

kız turkıyem avatarın cok hos olmus valla ben beceremıom avatar koymasını öle sırnaşık şey

bu arada sen başla ceyıze nıye hevesın yok kı galıba anne baba yapar dıe dusunuyosun valla bızım ole anne baba dan gelmıcegı ıcın kendı kendımıze yapmaya calısıoz amann bolesı daha ıyı valla..en azından bız yaptık derız dımı ama...bızde bole avutuyoruz ıste kendımızı:roflol:

çok saol gülüm evet hayırlısı alın yazı herşey:Saruboceq:
ya ben nolacam böle bilmiyorummmmm:1shok:
hiç çeyiz düzmek içimden gelmiyor-tatlicadiarzu-
çeyiz şuan ilgi alanıma girmiyor.kaydirigubbakcemile
ne zaman girer derseniz
bende bilmiyorummmmmmmmm:mymeka::mymeka:

canım bence şimdi senin şevkin kırıldı biraz o yzden içinden gelmiyordur,ama yine biraz zaman geçince istek gelir merak etme sen a.s

Back