2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende iyiyim canım,aynen devam ediyor.tek değişiklik araba aldık.
iyi baya iş halletmişsiniz ,zaten önemli olan karar vermek,alması daha kolaykaydirigubbakcemile3 çok da herşeyi tamamlıycam diye de sıkıntı yapma.evlendikten sonra daha güzel herşeyin oturuyor,eksikleri alması karar vermesi çok daha kolay oluyor,hem de herşeyin daha uyumlu oluyor.

dilekcim çok güzel bir doğum günü hediyesi olmuş.:1hug:

arabanız hayırlı olsun canım kazasız belasız inşallah...

ayy evet sanki evlenince alınmayacak gibi her şeyi alasım var :) senin evini merak ediyorum esracımmmm :D:D

arabanız hayırlı olsun canım kazasız belasız inşallah...

ayy evet sanki evlenince alınmayacak gibi her şeyi alasım var :) senin evini merak ediyorum esracımmmm :D:D

teşekkür ederim canım,inan her hafta sonu bişey çıkıyor çekicem diyorum resimleri unutuyorum.:kedi: bide bu ara şu araba işi baya bir vaktimizi aldı.ama çekicem inşş.yada bu gidişle beraber aynı anda koyarız evimizin resimlerini.kaydirigubbakcemile3

günaydın didem..a.s.

Dilekçim ben hem yoğunum hemi de keyifsiz...ama çok şükür kör topal da olsa idare ediyorum napim

aybuerim ben bu aralar iş yeriyle alakalı sorunlar yaşıyorum öyle böyle değil...
sabretmeye çalışıyom bakalım nereye kadr:delphin:

bende karneyi begendim herkes tapuyu begenmiş ama :kedi:

canım o gün eve bir gittim bi baktım benimkinin elinde de bir karne var,o da bana yapmış.
ama onun kriterleri farklı,kocaya sevgi,kocaya saygı,beraber tv izleme,film izleme,ütü,temizlik vs 10 tane yapmış böyle,5 üzerinden vermiş.playstaion 3 e karşı yaklaşım dan 0 almışım kaydirigubbakcemile3 temizlik 2,ben yapmıyorum çünkü kadın geliyor o yzdenmiş.kaydirigubbakcemile3

ee siz neler yapıyorsunuz,nerelerdesiniz...

tesadüfe bak :kedi: bend mersindeyim yarın dönüyorum istanbula eşimde bana 14 subat sabahı çiçek gndermiş mersine küçük fanusun içinde kırmızı taslar beyaz guller kırmızı kalpler fln

tesadüfe bak :kedi: bend mersindeyim yarın dönüyorum istanbula eşimde bana 14 subat sabahı çiçek gndermiş mersine küçük fanusun içinde kırmızı taslar beyaz guller kırmızı kalpler fln

opuyorumnanaktan ne güzel canım,bana da eşim o gün kırmızı gül aldı,ufak hediyelerimizi verdik birbirmize, ve akşam rakı balık sofrası hazırladı bana,ben votka içmeyi tercih ettim tabi rakı hayatta içemem,ki normalde zaten içki içmem,ama o akşam içesim geldi birden,baya bir sarstı beni,sarhoş oldum,kaydirigubbakcemile3 eşimde bütün gece benm saçmalamalarımla uğraştı :roflol: unutulmaz bir sevgililer günüydü,ama ertesi sabahı hatırlamak bile istemiyorum,midem başım,çok kötüydüm.

yeni bir topic mi açsak acaba 2009 sonbaharda evlenenler diye ??

Son düzenleme:
açsakmı ki bilmem buraya ugrayan yok artık ya
ama guldum guzel gecmiş gununuz içince cok tatlı olmussndur zemuszemus

açsakmı ki bilmem buraya ugrayan yok artık ya
ama guldum guzel gecmiş gununuz içince cok tatlı olmussndur zemuszemus

doğru söylüyorsun o da var buraya kimse girmiyor ki artık,düşündüm belki yeni topic olursa yeni birileride gelir,sonuçta koskoca kk da bir tek biz mi sonbahar gelini olduk kaydirigubbakcemile3
içince öyle ama,sonrası nasıl oldum bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
sen ne yaptın hala mersinde misin.

yok cnm geldim istanbuldayım ay mersin nasıl sıcaktı millet kısa kollu tişörtlerler geziodu burası buzzzzzzz giderken montla gittim herkes bana uzaylıymısım gibi bakıodu zemuszemuskaydirigubbakcemile3

evet ya gelesim gelmedi buraya bi indim hava buzzzzzzzzzzz bende alıskın deilim zaten orada millet babetle ince gömleklerle gezio ay nasıl kıskandım ya

Back