2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

pamukluprenses hayırlı olsun canm,ayy korktum şimdi korunduğun halde olmuş,gerçi her korunma yönteminin %100 koruycak diye bişeyi yok,bizde korunuyoruz ama o yzden bende her ay bir tereddüt yaşıyorum.ne kadar hazırlıksızda olsan,olunca da insan sevinir tabi.bide ilk çocuk.Allah tamamına erdirsin canm :))

aybuercim sen nasılsın,nasıl gdiyor hazırlıklar.benim bu ara sürekli misafirim var, bu akşamdan başlıyor.pazar a kadar,pazar da en yakın arkdaşımın nişanı var,sabahtan gidicez.neden anlamadım hepsi üstüste geldi..

tebrik ederim prenses :emir_bebek:
ilk bebişimiz geliyo ne güzel
teyzemin kızıda geçenlerde rüyasında görmüş beni. gelinlik giymişim sonrada çıkarmışım. gelinlik giymek hamilelikmiş. hayırlısı olsun artık.

tebrıık ederım pamık:ecrin_bebek:
ayyy bızde korunmyoz ve cocuk ıstemıyoz

hee bu arada nassınız kzılar
yazamadım sızede
annem babam bende cok mutlym
sızlerı cok öptm gelırımgene

tebrıık ederım pamık:ecrin_bebek:
ayyy bızde korunmyoz ve cocuk ıstemıyoz

hee bu arada nassınız kzılar
yazamadım sızede
annem babam bende cok mutlym
sızlerı cok öptm gelırımgene

böcüğüm hoşgeldin ?nasıslın?

hep mutlu ol...yakında senden de bi bebiş haberi mi alıcaz yoksa o zaman...

ben senin düğün ffotolarını göremedim nerdeydi canım?

esra dşdem dilek pamuk pasta sizler nasılsınız kızlar..

düğün hazırlıkları devam ediyor bizim ama hala mobilyalarımza karar veremedik...

slm kızlar aybuerim nasılsın hazırlıklar cok zevklidir ya yarın 6.ayımıza girecez ne cabuk gecti bakıyorumda daha dun gelinlik seciodum fln ohaoldumsmile gun sayarken bi baktık olmuş bitmiş :kedi: allah herkese bu mutlulugu nasip etsin zemuszemus
cuma günü kıbrısa gidiyoruz haftasnu kaçamağı zemuszemus denizede gircem seviniyorumda kociş giremezsn hastasın zaten dio halsizim bugunlerde ama hemen iyileşmem lazım zemuszemus
aybuerim böcük albüme koymustu fotoları ama silmiş sonradan

böcüğüm hoşgeldin ?nasıslın?

hep mutlu ol...yakında senden de bi bebiş haberi mi alıcaz yoksa o zaman...

ben senin düğün ffotolarını göremedim nerdeydi canım?

esra dşdem dilek pamuk pasta sizler nasılsınız kızlar..

düğün hazırlıkları devam ediyor bizim ama hala mobilyalarımza karar veremedik...
canım allah yardımcınız olsun. hazırlıklar çok güzel zevkli oluyor gerçekten.
bizimde 5 ay bitti opuyorumnanaktan ne güzel geçti bu 5 ay. daim olur inşallah
darısı başına canım.

slm kızlar aybuerim nasılsın hazırlıklar cok zevklidir ya yarın 6.ayımıza girecez ne cabuk gecti bakıyorumda daha dun gelinlik seciodum fln ohaoldumsmile gun sayarken bi baktık olmuş bitmiş :kedi: allah herkese bu mutlulugu nasip etsin zemuszemus
cuma günü kıbrısa gidiyoruz haftasnu kaçamağı zemuszemus denizede gircem seviniyorumda kociş giremezsn hastasın zaten dio halsizim bugunlerde ama hemen iyileşmem lazım zemuszemus
aybuerim böcük albüme koymustu fotoları ama silmiş sonradan

bizim yerimizede eğlen canım. ben yüzme bilmyiorum :kedi:

hazırlıklar devam ediyor kızlar saka maka çok az kaldı evimiz tadilatta esyalarıızı beğenirsek alıcaz :) daha gelinlik bakmadım ...

ıyı akşamlar kızlar
anlaşılan kımseler uğramıo
aybuerım yok nan Allah korusn ben bebış neyım ıstemem
Allah ısteyene versın
cok mutlym cok şükür
sızler nasılsınız
sanada Allah yardım etsın cnm
cok gezersen kafan karısır he benım gıbı gir bı yere alıver
hadın cok öptüm sızlerı

selam güzel bayanlar.
herkes iyidir inşallah.
biz bugün işteyiz birazdan çıkacaz ve eşim araba kullanmayı öğretecek. ehliyetim var ama araba kullanmaya cesaretim yok. ordnda arkadaşalrı ile pikniğe gidecez. mangal falan
kimsecikler yok hepinizi çok özledim
burda kendi kendime yazıyormuşum gibi hissettim :uhm:

selamlar arkidişler...
dün biz evleneli tamm 6 ay oldu:kedi: zaman ne çabuk geçiyi dimi...
hepiniz iyisinizdir mutlusunuzdur inşallah

tesekkür ederim cnm sıkıntıdan neler yapmısım şimdi fotolara bakıyorumda yeni yeni komik fotolarım cıkıo

kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim nete evde pc nin şarjı olmuyor iş yerinde net yktu.nasıl herkes?

didem altı ay mı off ne çabuk geçmiş...2 ay sonra bugün de benim düğümüm inşallah...

cumartesi gelinlik baktık ilk defa gelinlik denedim...bu yıl çok gipürlü sanırım gelinlikler ve hiç hayalimde bi model yok bakalım ne yapacagım...pazar evime gittim tadilat neredeyse bitiyor artık.yatak odam hazır,diğer mobilyaları da bu haftalarda alacağız inşallah...

didem esra pasta dilek böcük hepimiz toplaşalım bir gün şurda :)

selam kızlar..
hakikaten zaman çok çabuk geçiyor,bi bakmışız evlilik yıldönümlerimizi kutluycaz :)) ne hediye alsak diye düşüncez :)
aybuercim ne kadar az kalmış,en önemli işi evin tadilatını halletmişsiniz.
pastacım bende arabayı aldığımızdan beri eşim direksiyon dersi veriyor,ehliyetim var zaten,arabada otomatik vites aldı,sırf bende rahat kullanıyım diye,ama hala beylikdüzünün içinde turlayabiliyorum.trafiğe çıkmadım :))

Back