2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

aynen devam ediyor,herşey çok güzel,maşallah diyelimm.bu ara araba peşinde koşturuyoruz,bu hafta sonu bakmaya gidicez,hafta içine almış oluruz inşallahh..
sen neler yapıyorsun..
aybuercim bu arada hazırlıklar ne alemde :))

napayım evdeim öle haftasonu annemler gelcek mersinden hayırlı olsun bu arda

günaydın kızlar..
teşekkür ederim canım..sanada şimdiden gözünaydın..
bizde bu akşam annemlere gidicez,k.validemler de gelicek.hep beraber akşam yemeği yiyicez.

günaydın kızlar...

esracım araba şimdiden hayırlı olsun alırsınız inşallah..ohh ailecek yemek ne güzel..bu arada evini göremedim hala çok merak ediyorum bilgine :D

dilekcim sen nasıslın?

hazırlıklar devam ediyor cnm salonumuz tutuldu alınacaklar alınıyor teker teker ,hafta sonu da mobilya bakmaya başlıyoruz artık..hayırlısıyla bakalım günler geçmiyo sanki aama bana :)

The_lady_legend araba işiniz hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
aybuer allah yardımcınız olsun. eşya bakmak mobilya bakmak çok zevkli oluyor opuyorumnanaktan heleki yatak odasına bakmak :jeyyar:
you_know gözün aydın canım annenler geliyormuş. sanki sen gidecektin gibi aklımda kalmış :uhm:
burda çok güzel kar yağıyorr çıkıp oynayasım var

cnm ben aralıkta kıbrısa gidip gelecektim gittim geldim bileee
annemler gelecek kuzenimin ameliyatı için fln

The_lady_legend araba işiniz hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
aybuer allah yardımcınız olsun. eşya bakmak mobilya bakmak çok zevkli oluyor opuyorumnanaktan heleki yatak odasına bakmak :jeyyar:
you_know gözün aydın canım annenler geliyormuş. sanki sen gidecektin gibi aklımda kalmış :uhm:
burda çok güzel kar yağıyorr çıkıp oynayasım var

teşekkürler pastacım..amin inş. zor bu işler beğenemiyorum hiç:) yatak odamız hazır canım onu aşkım kendisi yaptı :)

merhaba kızlar
ben bayağıdır yoktum..eşim ameliyat oldu onunla ilgilendim...şimdi çok şükür durumu daha iyi...
hepinizi öpüyommmopuyorumnanaktan

didemim gecmiş olsun cnm bu arada
KAAAAAAAAAAAARkaydirigubbakcemile2:lepi:alkisalkisalkis

didem geçmiş olsun canım..
aybuercim valla zaman su gibi geçiyor,hele yaklaştıkça görücem ben seni o zaman,gerçekten öyleymiş diyiceksin,evimin resimlerini çekmiştim ama gündüz olduğu için hep parlak çıktı resimler bende koymadım.akşam çekicem,ama hangi akşam bilemyrm :))) ama söz koyucam.
dilekcim burası nasıl anlatamam,ben beylikdüzünde oturuyoruum ve şu an her yer bembeyaz.,camın önünde yaklaşık 5 cm lik kar var.benm evim çamlığa bakıyor,ben 9.katta oturuyorum,çamların üstü bembeyaz.

ben bahcelivlerde oturuorum ama bugun beylikdüzüne gelecektik cok kar var dediler vazgectik cok guzel yaaa

bugun ortaköy
18873_278043628392_771813392_3414469_423892_n.jpg

günaydın bacılar iyi haftalar...
teşekkür ederim kızlar...eşim daha iyi çok şükür ama daha bi 2 hafta daha yatacak...

yaw şu havalar bi yumuşasa da bi buluşsak 2009 sonbahar gelünlerü olaraktan ne güsel olurduboshayallersmile

günaydınlar cicilerŞeniz
yaa zarifle görüşen var mı aranızda napıyo ne ediyo...onunla da bi irtibat kurabilsek de güzel bi buluşma organizasyonu yapsakboshayallersmile

kızlar selam uzun zamandır giremedim bende harika bi düğünüm oldu
evlilik öle güsel gidiyoki anlatamam herşey tam istediğim gibiydi
kocamla cok güsel ve onu sevgili nişanlı oldugumuz dönemden daha baglıyız birbirimize hepiniz mutlusunuzdur umarım canlarım

kızlar selam uzun zamandır giremedim bende harika bi düğünüm oldu
evlilik öle güsel gidiyoki anlatamam herşey tam istediğim gibiydi
kocamla cok güsel ve onu sevgili nişanlı oldugumuz dönemden daha baglıyız birbirimize hepiniz mutlusunuzdur umarım canlarım

prensesim hoşgeldin canım özlettin kendinizemuszemus
valla benim için de evlilik nişanlılıktan kat be kat güzel geçiyo:nazar:

Back