2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

pamuuuuk aylardır nası merak ettim seni ya bi gittin unuttun bizi hemen foto fln ekle yaaa cok merak ettim cooook allah mutlulugunuz arttırsın

cimg2561h.jpg

cimg2546s.jpg

dsc6649e.jpg

dsc7039.jpg

işte kızlar albüm cekiminden ve kınadan bi kaç foto

Son düzenleme:
pamukcum mutluluklar dilerim...resimler çok hoş,allah mutlulugunuzu bozmasın...

kızlarr nasılsınız...ne var ne yok görüşmeyeli,özlemişim burayı çok yoğunum bu aralar...

yaa mobilya bakması beğenmesi ne zormuş hiç beğenemiyorum ben yaa...

didem geçmiş olsun canım..
aybuercim valla zaman su gibi geçiyor,hele yaklaştıkça görücem ben seni o zaman,gerçekten öyleymiş diyiceksin,evimin resimlerini çekmiştim ama gündüz olduğu için hep parlak çıktı resimler bende koymadım.akşam çekicem,ama hangi akşam bilemyrm :))) ama söz koyucam.
dilekcim burası nasıl anlatamam,ben beylikdüzünde oturuyoruum ve şu an her yer bembeyaz.,camın önünde yaklaşık 5 cm lik kar var.benm evim çamlığa bakıyor,ben 9.katta oturuyorum,çamların üstü bembeyaz.

şimdi zaman geçmiyor esracım da bajkalım iyice yaklaştıkça nasıl olacak merak ediyorum :)

evini de kısa zamanda bekliyorum :) ne güzel olur senin evden manzara seyretmek.

dilek koydugun resimm çok güzell yaa kartpostal gibi olmuş...bu arada oyum da sana :)

pamukluprenses h.g canım.çok güzel görünüyorsunuz,Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bende sizinle aynı fikirdeyim,evlilik nişanlılığa benzemiyor,daha çok birbirine bağlıyor,Allah isteyen herkese nasip etsin.

tünaydın bacılar
herkese iyi haftlar diliyorum.
dünakşam eşimin arkadaşları geldi yemeğe.ilk misafirlerim oluyorlar. herkes yemeklerimi çok beğendi. çok lezzetli buldular. yemek yapmayı bilmeyen biri için harika birşeymiş bunları duymak. daha bi cesaretlendim :kedi: artık korkmayacam insanları yemeğe çağırmaya. açılışı yaptık böylecee
evlilik nişanlılıktan sevgililiktende çok daha güzell opuyorumnanaktan

bende baya ağırladım misafir,her gelen yemeklerimin tarifini alıp öyle gidiyor ,kaydirigubbakcemile3 daha çok yeni yemek yapan bir olarak,tarif vermeye bayılıyorum.insana gerçektende heves geliyor,sürekli internetten değişik tarifler bakıyorum.

gunaydın kızlar naber 5 subat dogum gunumdu eşim bana bilet almıs sürpriz mersindeyim şimdi

günaydınlarr..
nasılsın aybuercim,nasıl gidiyor hazırlıklar..

esracım hazırlıklare devam ediyor.hızlandı biraz mobilya bakıyoruz hafta sonları gelecek ay sonu kiracı çıkacak evin tadilatı başlayacak.küçük eksikleri tamamlıyoruz bir yandan.beyaz esyalara karar verdik.takılarımı aldık.sen nasılsın?,

dilekcimm ohh ne güzel hasret giderirsin...

esracım hazırlıklare devam ediyor.hızlandı biraz mobilya bakıyoruz hafta sonları gelecek ay sonu kiracı çıkacak evin tadilatı başlayacak.küçük eksikleri tamamlıyoruz bir yandan.beyaz esyalara karar verdik.takılarımı aldık.sen nasılsın?,

dilekcimm ohh ne güzel hasret giderirsin...

bende iyiyim canım,aynen devam ediyor.tek değişiklik araba aldık.
iyi baya iş halletmişsiniz ,zaten önemli olan karar vermek,alması daha kolaykaydirigubbakcemile3 çok da herşeyi tamamlıycam diye de sıkıntı yapma.evlendikten sonra daha güzel herşeyin oturuyor,eksikleri alması karar vermesi çok daha kolay oluyor,hem de herşeyin daha uyumlu oluyor.

dilekcim çok güzel bir doğum günü hediyesi olmuş.:1hug:

Back